Redogski Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Bugün vergi ödiyim diye girdim siteye ceza kısmına biri 133 tl lik mayıs 2010da kesilmiş ve ağustos 2010da tebliğ edilmiş, biri nisan 2009da kesilmiş ve eylül 2010da tebliğ edilmiş 124tl lik 2 adet ceza görünüyor. Bize herangi bi makbuz gelmedi ve kasım ayında araç muayene girdi vede aralığın ilk haftası biyerde kırmızı ışık cezası yedimmi yemedim diye kontrol etmek amaçlı girdiğimde hiç bir ceza yoktu. Yani bana havadan yaklaşık 200tl lik bi faiz girmiş oldu. Bu konu hakkında itiraz gibi bişey nası yaparım çünkü kasımda muayene girdi araç. bana bi yol gösterin lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 trafik cezaları için yetkilendirilmiş sulh ceza mahkemesine itiraz dilekçesi yazacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 sivil trafik polisini kızdırmışsındır eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 HoeZ said: trafik cezaları için yetkilendirilmiş sulh ceza mahkemesine itiraz dilekçesi yazacaksın önce ödemek gerekiyor tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 unidentified parking ticket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 dasaaa said: HoeZ said: trafik cezaları için yetkilendirilmiş sulh ceza mahkemesine itiraz dilekçesi yazacaksın önce ödemek gerekiyor tabii hayır öyle bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Benim basimada benzer bi olay geldi gecen hafta. 2 yil onceki ogs kacak gecis cezalarim geldi. Geldigi yer Antalyadaki bi akrabamin adresi. Arac Istanbul adresime kayitli.Ikametgahim Istanbul. Kutuk Istanbul. Kacak gecisleri 2 sene once yapmama ragmen cezalar 2010 tarihli.Bende anlam veremedim. Polis bey amcaya sordum itiraz edebilirsin ama bosuna itiraz etme bi sonuc alamazsin dedi bana sirita sirita. Zaten etmicektim de cok enteresan bir sistemleri var arkadaslarin, 2 ay once temiz kagidi verdiler muayene icin simdi alakasiz yerlere alakasiz tarihli cezalar yolluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 HoeZ said: dasaaa said: HoeZ said: trafik cezaları için yetkilendirilmiş sulh ceza mahkemesine itiraz dilekçesi yazacaksın önce ödemek gerekiyor tabii hayır öyle bişey yok. ödersen kabul etmiş oluyorsun, ödemeden itiraz etmen lazım. zamanında bulunmadığımız bir yer ve zamandan ceza gelmişti, öyle yapmıştık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 peki bu cezaları nerde ve neden yediğimi nasıl öğrenebilrim? vergi dairesinin sitesinde bunlar yazmıyoda dosya numarası gibi şeyler yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Parkçı yok etmiştir senin cezaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 xaty said: HoeZ said: dasaaa said: HoeZ said: trafik cezaları için yetkilendirilmiş sulh ceza mahkemesine itiraz dilekçesi yazacaksın önce ödemek gerekiyor tabii hayır öyle bişey yok. ödersen kabul etmiş oluyorsun, ödemeden itiraz etmen lazım. zamanında bulunmadığımız bir yer ve zamandan ceza gelmişti, öyle yapmıştık ödemeden itiraz edemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 ödemeden itiraz edilemezmiş yok ya? elinizin altındaki interneti araştırma niyetli kullansanız diyorum gelip buraya saçma sapan bilircesine post atmak nedir ? KARAYOLLARI TRAFİK KANUNU Tescil Plakasına Göre Tutanak Düzenlenmesi Madde 116 - (Değişik 1. fıkra: 3692 - 31.10.1990) Trafiği tehlikeye düşürecek, engel olacak şekilde veya yasaklanmış yerlerde park etmiş araçlara veya trafik kural ve yasaklarına aykırı davranışları belirlenmiş bulunan, karayolları ağırlık kontrol mahallerinde işaret, ışık, ses veya görevlilerin ikazına rağmen tartı sistemine girmeden seyrine devam eden ve sürücüsü tespit edilemeyen araçlara tescil plakalarına göre ceza veya suç tutanağı düzenlenir. Para cezasının ödenmesi gerektiği hallerde trafik kaydında araç sahibi olarak görülen kişiye cezayı (Değişik ibare: 5228 - 16.7.2004 / m.59/8-c) "ödemesi için posta yoluyla tebligat yapılır, bu şekilde tebliğ edilemeyen tutanaklar ilgili tahsil dairesinin ilan asmaya mahsus yerinde liste halinde ilan edilir, ilan tarihini takip eden otuzuncu gün tebligat yapılmış sayılır ve bu cezalar 114 ve 115 inci maddelerde belirtilen şekilde takip ve tahsil olunur. Bu şekilde uygulanan cezalar için araç sahipleri cezanın tebliği tarihinden itibaren yedi gün içinde yetkili mahkemeye itiraz edebilirler. (NOT: YETKİLİ MAHKEME 112.MADDEYE GÖRE TRAFİK MAHKEMESİ; trafik mahkemesi olmayan yerlerde SULH CEZA MAHKEMESİDİR) İtiraz, ödemeyi ve ödeme ile ilgili süreyi durdurur. İtiraz üzerine verilen kararlar kesindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Selam, Sakin... Hırs yapmaya gerek yok :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 nomsaR said: xaty said: HoeZ said: dasaaa said: HoeZ said: trafik cezaları için yetkilendirilmiş sulh ceza mahkemesine itiraz dilekçesi yazacaksın önce ödemek gerekiyor tabii hayır öyle bişey yok. ödersen kabul etmiş oluyorsun, ödemeden itiraz etmen lazım. zamanında bulunmadığımız bir yer ve zamandan ceza gelmişti, öyle yapmıştık ödemeden itiraz edemezsin. itiraz etmeninde mantığı ödememek değilmi ? ödememek için itiraz ediyosun zaten. ayrıyetten ödersin ekime kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 şimdi bidaha baktımda cezaların biri 130 biri 122 liraymış.122 tl olan 2009 senesine ait ama trafik para cezaları listesinde(hem 2009 hem 2010da) 122 tllik ceza yok nası iş anlamadım ben bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sertac Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Ceza kesildiği tarihte aracın nerede olduğu çok önemli.Bize de bi ceza geldi;arac o tarihte istanbulda ve kulanacak kimse yoktu aracı.bEN DE İTİRAZ ETTİM. Bana şöyle bi yazı geldi;Arac plakasında karışıklık olmuş;ceza yanlışlıkla sizin araca yazılmış diye.Kendileri sildiler. Sonra ben baktım gerçekten silmişler. Cezaları plaka okunamadığında benzer plakalara kesiyolar; cezayı iyi incelemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Onemli olan teblig edilme tarihi ona cok dikkat et. Mabuzlar gelmedigine gore teblig edilmemis gidip itirazini yap. Ayrica yakin tarihte bi kanun mu tasari mi ne vardi na bi bak 1 ay suresinde teblig dilmeyen cezalarin direk dusmesine dair. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Bide su var onu unutma. Trafik cezasi icra emri gibi seyler aracin kayitli oldugu adresde teblig edilcek kimse bulunamassa muhtara teblig edilir. Gidip sorucaksin teblig edildiyse itiraz suresi gectiginden mecburen oduceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 makbuzlar gelip muhtara gitmiş olabilir evde bulunamayınca. gerçi o zamna muhtarın haber kagıdı yollaması lazım eve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 su nerede? inek içti. inek nerede? dağa kaçtı. dağ nerede? yandı bitti kül oldu. gibi oluyor git gide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Selam, Muhtar kağıt göndermiyor, 'cezayı muhtara bıraktık' diye haber kağıdı sana bırakılıyor diye biliyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 postacı kapıya kagıt bırakıyor. normalde yapıştırması lazım kapıya da, o posta kutusuna falan bırakıyor tebligat var git al diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 nomsaR said: ödemeden itiraz edemezsin. yaşadığım bir şeyi yazmıştım, neyse gerekli açıklama gelmiş zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar