Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 http://cdn.galatasaray.org/images/giris/8436__galatasaray-sivasspor.jpg Tarih : 23.01.2011 Saat : 19.00 Stad : Ali Sami Yen Spor Kompleksi, Türk Telekom Arena Stadyumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 berabere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 adamlar hirsli ilk golu atcaz die.. mehmet yıldiz'in banko golu var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 tek farklı galatasaray galibiyeti olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 alisamiyende gittiğim onca maçta hiç mağlubiyet yüzü görmedim. ilk kez arenadayım. bakalım değişecek mi istatistiğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 halı saha maçına gitmeseydim tuğgeneral paşamla vip de izleyecektim halı sahamı gs maçımı dediler tabiki halı saha maçı dedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 veri gud çoyzs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 gidiyorum ben de maca. 6-0 alırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 umarım gs alır ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 ben ağır yenilgilerimizde hep samiyendeydim valla sivas 3 lerse şaşırmam ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Red said: ben ağır yenilgilerimizde hep samiyendeydim valla sivas 3 lerse şaşırmam ahha hehe sesli güldüm :=) yeni transferlernz oynuyor mu durum nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 ya gaztelerde oynicaklar diye okudugumda oldu ama ben sanmıyorum en azından zapata oynamaz kesinlikle takımda forvet yok suan stancu bence banko başlamalı. yektada başlasa iyi olurdu yine bi 90dk daha ayhan seyredicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 ayhan mustafa sarp gibi oyuncular o stadin kapisindan gecerken error vermeli bence :D you are not prepared..!!!!! fln diye :D too low lvl da yazabilr :p giremesnlr iceri valla ben acı cekiyorum izlerken.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 gidenler kaçta cıkıosunuz ortalama çok erken gitmek istemiyorum 5 bucuk gibi orda olsam yeter stadda oyalaniyim maç başlamadan resim çekim diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Suadiye'den 3te çıkıp 5'te orda olmuştum ben. Pazar bi de bugün, Metrobüsle gideceksen 3,5'ta çıksan rahat yetişirsin heralde anadolu yakasından gidiyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 1-3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 yani göztepeden cıkıcam bende bi yarım saat sonra falan cıkmayı düşünüyorum bu arada arslan formayla cıkıcakmışız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Rahat yetişirsin o zaman, biz dolmuşla taksime gidip metroya binmiştik. Göztepeden metrobüs çok sürmez. Ordan da trafik falan dinlemeden basıp geçer zaten işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 çok özendim ya size :) maçta olmak isterdim. Kısmet eskişehir maçına inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 biletler de tükenmiş ya, bakalım ne olaylar çıkacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 beyaz mendil kesin gerçekleşicek gibi onun hariic polat istifa diye bagırılcak mı bilmiyorum ama olası bir erken yediğimiz gol kötü futbol vede yenilirsek mevzu olur gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Oraya gidip protesto etmeyenler Galatasaraylı değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 yönetimi protesto etsinler sonuna kadar. ama takımı da desteklesinler maç başlayınca. 90 dakika mıymıy saldır gağaaasaraağğğay dinlemeyelim... http://www.youtube.com/watch?v=kc-JpK6COmA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 servetin hünkür mesiyle ilgili olan vardı bi tane :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 stad güzel baya ya, tribünler çok yakın sahaya.kadıköy de uzakta kalıyoruz biz.bir de üst katta tribün yapıldığı için atmosfer fazla iyi olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar