tunca Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 var mı şu an oynucak ? oyun kurdum paticik diye sifre de pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pijo Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 ip? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 oyunu oynamadım da steam community'den gördüğüm kadarıyla achievement adlarını iyi bulmuşlar, yapımda da bu kadar kastılarsa baya iyidir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 sagdan soldan duydugum kadari ile oyun bug yuvasiymis yalniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 aptal aptal buglar var evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 abi son ekran karardiginda gozumden yas geldi artik. patch gelmeden bulasmam ben bu oyuna, ki bu kadar sorunun patch ile cozulmesi de cok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 evet denedim xeno ben senko ve sergh resmen işkence ben giriorm oyuna adamlar beni hareket ederken göremio ben xeno ve sergü göremiom falan zaten bi lag vs sürekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 ben az önce random adamlarla 2 chapter attım 4 kisi 0 sorunla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Bağlantı iyi olunca sorun yokta tutupta 1mb ( netlimitsizde aynı ) adsl ilede host olunca biri diğer bağlananlar için oyun eziyet oluyor. Acilen dedicated server desteği lazım bence. Onun dışında buglar oyunu çok etkileyen etmenler değil. Abartı sayılabilecek bug yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 beyler arkadaşla aldık birbirimizn oyunlarına giremiyoruz nası yapıcaz bu işi ya steamden invite ile giremiyoruz authencation failed diyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 jonq said: Ben kurdum oynadım baya. - Servera şifre koymayın bug var girilmiyor. - Server listesindeki filtreden Friend seçmeyin bug var filtre çalışmıyor,listeye çıkmıyor. - IP ile direk baglanamıyorsunuz buglı çalışmıyor. - "Autentication Fail" sorunu olursa oyunu tamamen kapatıp tekrar girin. Yapmanız gereken. - Bağlantısı ( özellikle uploadu ) iyi olan biri host olarak oyunu açıyor. - Sizde önce normal oyuna giriyorsunuz. - Steam friendsden bu arkadaşa tıklayıp join diyerek bağlanıyorsunuz. - Oyun kapalıyken join derseniz bugdan dolayı grafiksel olarak sorun yaşıyorsunuz. Oyunun dedicated server desteği yok sanırım ve çok büyük ihtiyaç var aksi halde 2 kişiden fazla oldumu lagdan kim napıyor anlamıyorsunuz. Yukarda sorunlar ve çözümlerini yazdım. Alıntı yapayım. herkes her mesajı okumuyor demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 abi single player'daki oyunum uçmuş :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 abi yaptık hepsini hala auth.. fail diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 oyuna girdik kapandı benim oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Şu oyun gerçekten 10 dolar vererek kendinizi en iyi şekilde kanser edebileceğiniz şeydir. Multi oynamaya çalışarak 5 saat uğraştık ama oynayamadık. Ellerinden öpüyoruz paradox. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 failler ötesi oyuna girene kadar kanser olduk sonra bi de lagden dolayı kanser olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 ilk defa oyuna verdigim paraya acidim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 İnanılmaz keyifli bir oyun ama bağlantı sıkıntıları falan var, hoş biz pek yaşamadık neyse ki. Tanıtım videosundaki "Accidentally get killed by up to three friends" muhabbetine acaip güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 allahtan ucuz bi oyun düzelince multiplayer bugları çok eğlenceli olacağı kesin kalsın işte aylık para vs yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 BFBC2'de yaşadığımız hezimet bunun yanında nedir ki abi. O 50$'dı bu 10$ sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Düzeltirlet ya bu kadar umutsuz olmayın. Hangi oyuna patch çıkmıyor ki! 2 kişi oynanınca binebze olsun rahat oluyorda 3-4 de çekilmiyor. Harbiden eğlenceli özelikle sürekli yeni yeni combolar keşfedince insan daha da meraklanıyor "acaba başka ne var" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 oyun cok zevkli ama bi an önce su aut fail hatası düzelse süperolur. girene kadar kanser ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Steam ve Magicka forumlarını biraz inceledim olası sorunlar için. Magicka şu an olması gerekenden çok daha fazla Bandwith harcıyormuş. Bunusteam forumlarında biri test ederek dev. lere iletmiş. Bir oyunu host etmeden önce server listesindeki filtre ayarlarından LAN olarak değiştirilmesi önerilmiş. Siz oyunda iken Magicka bir yandan server listesine bağlanıp diğer oyuncularla sürekli veri alış verişinde bulunduğu için laga büyük etkisi oluyor. Bu şekilde biraz rahatlayabilirsiniz denilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Kojiroh said: BFBC2'de yaşadığımız hezimet bunun yanında nedir ki abi. O 50$'dı bu 10$ sdfsdf sana pahalıya satmışlar 50tl'ya almıştım ben çıktığında :) bunu da alıcaktım yorumlarınız sağolsun erteledim bi süreliğine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 dün akşam bi arkadaş forumlardan buldu bi yöntem lag için steam kapatın hamachi açın aynı birbirinize bağlanın steam açın oyuna girin hamachi ip'si ile direk ip den oynıyın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar