Suark Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=6G9t0OFHSWg Yapmadalar şöyle bi oyun :s Freespace+freelancer karması olsa oynasak ( tamam BSG versionu var ama kısacık o ). Neyse, olmak istesem burda olurdum, viper pilotu olarak tabii ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Firefly dememişler, gerçi kıskanılacak bi yeri yok ama çok hoşuma gidiyor firefly'ın alternatif geleceği. O dizi, sayılmaz derseniz de star wars derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 o dizi sayılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 ulan bütün başlık boyunca bi "imrenmek" kelimesi kimsenin aklına gelmemiş mi be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Tabii ki star wars diycektim böyle jedi sith force lightsaber filan süper şeyler. Demeyen dayaklıktır hatta. Ama adam haklı. Saeros said: the fifth element gökten milla düşüyo adamın kucağına böyle evrenin gözünün yağını yerim (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Valerius said: İzlediğiniz vakit "ah ulan keşke şurda ben de olsaydım çok acayip vicuv vicuv yapardım." dediğiniz sci-fi film hangisi? babylon 5 yargılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 hane oyunda katsakta bende Eve universe desem :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 napcan onda ucaktan bile inemion, popon curur otur otur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Erinyes kullanabileceksem Freespace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Star Wars evreni adil değil ki. Kanında yeterli seviyede midi kloryanla doğmadın mı ne olacak, yaşa hayatnın sonuna kadar Tatooine'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 TWİLİGYTH WAMPİR OLCAM :FFFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 elazulruby said: Star Wars evreni adil değil ki. Kanında yeterli seviyede midi kloryanla doğmadın mı ne olacak, yaşa hayatnın sonuna kadar Tatooine'de. ne alaka. han solo olurdun. luke da vardı da bi bok mu oldu. bak han abimize, babalar gibi yargıladı etrafı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 han solo force sensitive olamayacak kadar az da olsa midichlorian bulunduruyor bunyesinde. ortalama bi jedi in 1/6 si falan. padme ve han in bali burdan geliyor biraz da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 warhammer 40k tam sci-fi olmuyo ama o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Gencler darth sidious demistim ben kapanmadimi hala konu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 KHaRoN said: han solo force sensitive olamayacak kadar az da olsa midichlorian bulunduruyor bunyesinde. ortalama bi jedi in 1/6 si falan. padme ve han in bali burdan geliyor biraz da. r2d2 oluruz o zaman. gene luke olmaktan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 bu arada midichlorian aslında her yaşayan canlıda var. mesele force sensitive olabilecek kadar yoğun olması. ne demiş qui-gon abimiz. "Without the midi-chlorians, life could not exist, and we would have no knowledge of the Force. They continually speak to us, telling us the will of the Force. When you learn to quiet your mind, you'll hear them speaking to you." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 BEYLER!! acil AB Rh+ bol midichlorianlı kan nakline ihtiyacı olan hastamız var. ilgilenenlerin Mos Eisley Cantina'ya başvurmaları rica olunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 abi kan için neden cantinaya gidiyoruz. gitmeyin beyler. sakatlık var bu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Ben çok net Gandalf the Grey olmak istiyorum. O olmazsa all seeing eye da olurum. Gerçi bu pek sci-fi olmadı galiba ama kabul edeceksiniz olucam gandalf!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 barbu said: abi kan için neden cantinaya gidiyoruz. gitmeyin beyler. sakatlık var bu işte. bobrek gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 sesu said: Ben çok net Gandalf the Grey olmak istiyorum. O olmazsa all seeing eye da olurum. gaymiş ama o bak. bi daha düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20061031234610/starwars/images/thumb/5/55/Dunyayi_kurtaran_adam_blue_robot.jpg/250px-Dunyayi_kurtaran_adam_blue_robot.jpg http://3.bp.blogspot.com/_nCJRQUQ_SMk/SimrVYHeWmI/AAAAAAAAAmI/pFCvB1ph-Og/s400/dunyayi5.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 barbu said: abi kan için neden cantinaya gidiyoruz. gitmeyin beyler. sakatlık var bu işte. abi orada buluşacaz işte. siz tatooine'in yabancısısınızdır diye iyilik yapıyorum ben sadece.. hem bu konuda şüphelendiğiniz bir şey yok! devam edin.. bu arada en çok yediğim real life mindtrick gelsin. gerçi tersi bi etkisi oluyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Power Rangers olum işte , ben yeşil ranger olurdum !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar