GEd Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Barca gerçekte de yumuşakçalar herhalde yoksa her göründüğü sahnede sürekli yalaşmalar bayar oyuncuyu oyunculuğu bile ya hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucul Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 ya zaten barcayı oynayan adam gerçekte ÇOK AĞIR HOMOSEKSÜEL değilse o rolde çok rahatsız olurdu yani. müptelası olmuş adam zincirlerini kırarak erkeğinin üzerine atlıyıp her yerini yalıyo daha napsın. Kırık beast of carthage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Llama said: elin romalısı 2 1 e sevişti ben hala sevişemedim umarım ölmem 2 1 yapmadan elinle yap sen de bi taraftan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 iki elimle birden mi dalayım olaya yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Topic nerelere gidiyoru yahu. Dizi ucmus abi, o nedir oyle yahu. Batiatus pederi de dograr hirstan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucul Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Llama said: elin romalısı 2 1 e sevişti ben hala sevişemedim hiç mi sevişemedin yoksa 2li mi sevişmedin arada allah kadar fark var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 jonq said: Ahanda peder çıktı meydana.. abi sahibi geldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 abi adam çoktan babasını öldürdü zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Ashur ciksin arenaya ya pis homo barcayi istemiyoruz Ashur Batiatus Jr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 4. bölümde kesin onu da görcez. yani en az 2 kez arenaya çıkması lazım. 1- battiatus'a söylediği "xy'yi yığdığımda nası coşturduydum lan arenayı" dövüşünü 2- crixus'un bacağını öptüğü dövüşü görmemiz lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 dizideki tek adamım ashur ztn büyük insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 bu arada bir tek ben mi şu bağyanı sarah connor'a benzetiyorum ? http://dailyspot.net/wp-content/uploads/2010/12/wpid-Spartacus-Gods-Of-The-Arena-17-550x825.jpg http://www.megansminute.com/images/2008/01/14/lenabeauty_130b31.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 benzemiyor :( bu üstteki kadının nasıl bir konuşma stili var yalnız. çok tehlikeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Hep kızıl saçla dolaşsın bu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Crixus çok hızlı girdi olaya be Gannicus gözü kapalı adam döverken bi çömezin altında kalması garip geldi gözüme. Ama kesinlikle olayların işleyişi,dövüşlerin gerçekçiliği,entrikalar falan 1. sezondakine nazaran daha çok hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 gaia dexterde de oynamisti ingiliz hatun olarak, mmmmm. enfes sive guzellik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Şuan tek merak içinde olduğum konu Doctore'nin hatun nolcak o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 küheylan said: Şuan tek merak içinde olduğum konu Doctore'nin hatun nolcak o. 4 veya 5. bölümde ölcek muhtemelen, 6. bölüm oyuncularında görünmüyor imdb'de gods of the arena'da kayalardan uçan olmuş muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mortis said: Lucul said: ya asıl izleyiciyi en beklenmedik yerden vursa, O adam gannicusun ağzını açıp çenesine pat pat vursa böyle sonra şlak diye ağzına soksa falan inanılmaz komik bi dizi olurdu diye düşündüm. alnına vuruyo falan. düşünsene adam açılış oyunlarına giricek, koskoca vali gelip alnına vurup ağzına verip duşunu alıp evine gidiyo falan.. sadkfjdslafs haha bu ne lan jakshdkajhd adam küçük fantazi yaşamış fan subs yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 xaty said: küheylan said: Şuan tek merak içinde olduğum konu Doctore'nin hatun nolcak o. 4 veya 5. bölümde ölcek muhtemelen, 6. bölüm oyuncularında görünmüyor imdb'de gods of the arena'da kayalardan uçan olmuş muydu? gods of the arena'da olmadı, blood and sand de spartacus atmıştı elemanın bi tanesini. Barca'nın sevgilisini şeyetti diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 neyesi attıydım gümbadanak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 ad3m said: Crixus çok hızlı girdi olaya be Gannicus gözü kapalı adam döverken bi çömezin altında kalması garip geldi gözüme. Ama kesinlikle olayların işleyişi,dövüşlerin gerçekçiliği,entrikalar falan 1. sezondakine nazaran daha çok hoşuma gitti. Adamın öğretmeni 10 numaraydı. Fizik falan sağlam,yürek de sonuna kadar. Normal zorlaması gannicus'u. Tecrübe ve saf güçten kaybetti zaten onu da zamanla kazanmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 küheylan said: xaty said: küheylan said: Şuan tek merak içinde olduğum konu Doctore'nin hatun nolcak o. 4 veya 5. bölümde ölcek muhtemelen, 6. bölüm oyuncularında görünmüyor imdb'de gods of the arena'da kayalardan uçan olmuş muydu? gods of the arena'da olmadı, blood and sand de spartacus atmıştı elemanın bi tanesini. Barca'nın sevgilisini şeyetti diye. o olaydan sonra doctore'yle konuşurken sadece bi kişinin düşüşünü gördüm gibi bişi dememişmiydi? (crixus da demiş olabilir) o sahne de gelmedi o zaman daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 gannicus bir sekilde madenlere surulecek bence. ya da doctorenin manitayi alip kacacak. sezon 2de de yine karsimiza cikacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 ad3m said: Crixus çok hızlı girdi olaya be Gannicus gözü kapalı adam döverken bi çömezin altında kalması garip geldi gözüme. Ama kesinlikle olayların işleyişi,dövüşlerin gerçekçiliği,entrikalar falan 1. sezondakine nazaran daha çok hoşuma gitti. crixusta potansiyel var görünüş olarak adam resmen savaşçı, gannicusun gözü kapalı kestiği adam resmen boş zamanlarında gladyatörlük yapan mahalle kasabı tipli bir herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar