Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 delikanlılıksa olay. SEGOVAX http://thetorchonline.com/wp-content/uploads/2010/03/4-kirk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 verdiler sonra eline garibimin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Soris said: en kral adam theokoles di aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Crixusa tek sempatim, naevie elinden alınınca çocuk gibi ağlamasından. Harbiden çok üzülmüşdüm :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 çok güzel bölümdü yine gannicus reyis ya melitta çok güzel hatundu.dudakları gözleri ten rengi falan. tam bunu sessiz bir şekilde düşünürken 3 saniye sora hatun kan kustu yuh dedim ahaha ayrıca yine g üzel bi sahne.nasıl bi tripti şu an ya cok güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Law said: Crixusa tek sempatim, naevie elinden alınınca çocuk gibi ağlamasından. Harbiden çok üzülmüşdüm :). peki ya bu http://29.media.tumblr.com/tumblr_l98d469Xhm1qap3zpo1_250.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Crixus kessin şu saçları da mağara adamı gibi duruyor. Karizma sıfır. Son bölüm geliyor. Dizi açlığımız doyamadan bitecek yine :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 sonu mu? Bu ne be! Bu kadar kısa sezon mu olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Sezon değil, "Mini series" idi bu. Ara hikaye gibi. Asıl 2.sezon Eylülde başlayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Ufaktan bi mezbaya dönecek bu bölüm. Saçları bi zahmet keseli crixus abi yakışmıyor böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Aboo 6.bolumde senlik var. 5. bolumde medicus a replik vermisler adamim benim, dogustan healer, bandaj&reagant almaya markete gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 bu sezon 12 bolum olsa meh, 22 bolum olsa biyk olurdu spartacus boyle guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Laorx said: Law said: Crixusa tek sempatim, naevie elinden alınınca çocuk gibi ağlamasından. Harbiden çok üzülmüşdüm :). peki ya bu http://29.media.tumblr.com/tumblr_l98d469Xhm1qap3zpo1_250.gif aha bu piskopata bağlayıp duvarı yumrukladığı sahne idi değil mi sdafse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 e neden bitiyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 jonq said: Sezon değil, "Mini series" idi bu. Ara hikaye gibi. Asıl 2.sezon Eylülde başlayacak. yani diyorsun ki bu seneyi boş geçmeyelim diye böyle bir şey yaptılar. meh bu arada zeyna hastasıydık. hala öyleyiz. vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 aynen oyle oldu. esas oglan hasta olunca ikinci sezonu erteleyip araya prequel miniseries eklediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 bu haliyle gayet güzeldi, gerçi bu ara bölümleri 6 bölümden 14-15 bölüme yayınca senaristler olayların hareketli gelişmesine izin verir miydi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 son bölüm şöyle 1.5 saat falan olsa bari. çabuk bitti hoca ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 şu zeynaya bakamıyorum ben ya.bi akrabama çok aşırı benziyor. bunun sahneleri geçiyorum. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 O değil de bu bölüm solonius'un son şansı sdf.Böyle bir diziyi boş geçti adam resmen ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 smarthan said: şu zeynaya bakamıyorum ben ya.bi akrabama çok aşırı benziyor. bunun sahneleri geçiyorum. sdf Akrabanla ilgili adres telefon numarası gibi bilgileri isteyebilirler yalnız bu forumda dikkat et :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=IIO9RLJXCMc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 oha :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Oha doktore gannius un olayı biliyor mu yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Doctore pimpmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar