Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spartacus - Gods of the Arena

Cystein

Öne çıkan mesajlar

Sereglin said:

Mortis said:

Lucul said:

ya asıl izleyiciyi en beklenmedik yerden vursa,

O adam gannicusun ağzını açıp çenesine pat pat vursa böyle sonra şlak diye ağzına soksa falan inanılmaz komik bi dizi olurdu diye düşündüm. alnına vuruyo falan. düşünsene adam açılış oyunlarına giricek, koskoca vali gelip alnına vurup ağzına verip duşunu alıp evine gidiyo falan.. sadkfjdslafs

haha bu ne lan

jakshdkajhd adam küçük fantazi yaşamış fan subs yapmış.

AHAHAHHAHAHAHAHAHHAHA çok güldüm
Sosyal ağlarda paylaş

sostizm said:

Detaylara bu kadar dikkat edilen bir dizide olmaması gereken bir hata buldum.

crixusun ağzında bildiğin DOLGU var!!! Malkoçoğlunda kol saati görünmesi kadar komik bi durum bu. Bir köle o dönemde ağzında diş dolgusu ile dolaşıyo.

Çk çk çk. Yakışmadı Starz

Dişçi misin öeh.

O değilde yiğidin malı meydandaydı bu bölümde.(ama hatunları yerims şarap falan oyhh...günde iki litre şarap içtirir)
Sosyal ağlarda paylaş

günümüz dünyasında bi restauranta gidersin. çok beğenirsin hizmetini yemeklerini gider arkadaşlarına anlatırsın:" abi böyle böyle bi yere gittim. gel seni de götüriyim!" gittiğinde de ilk garsona "geçen geldiydim çok beğendim. şimdi de arkadaşı getirdim. ehe ehe. dersin. sonra hani bize son alevli meyve tabağı getirmiştiniz ya. ondan da alalım." "ama efendim... o gün gönlünden kopmuş şefin tüm masalara yollamıştı." "aaaaaaa oldu mu şimdi bak?" gibi bi muhabbet geçer.

onun aynısı romada şöyleydi:
"olm geçen bi eve gittim. deli orgy döndü. gel götüreyim seni de"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...