Norak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 nereye açsam bilemedim gerçi, nette dolanırken buldum az önce, http://i.imgur.com/AqNdG.jpg adamlar 20 yılda şehri blade runner a çevirmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 20 yıl önce direk istanbulmuş yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Hsbc bankası çok acayip ordaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 adamlar bildiğin açlışıyor, "çalışkan olmak" bir seçenek değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Eskiden guzel bı yermiş nan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 eskisi iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Napolyonn said: eskisi iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Harbi eskiden böyle huzur dolu bir yermiş gibime geldi.. şimdi bir yapaylık ne biliyim sıradanlık , böyle teknolojik bozukluk.. ı ıhh tutmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 eski hali güzelmiş ama yeni hali mükemmel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 eski binaların coğu duruyo hala yalnız, nehrin bu tarfında cok mudahale etmedi adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 http://www.realinstitutoelcano.org/analisis/ARI100-2007_files/image001.gif türk ekonomisi de böyle katlanarak büyüse istanbul coruscant olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 enee 1.5 sene once gezdim valla cok super sehir. gidin gorun. bi de sokakta seyyar noodle'cılardan bi noodle yiyin, muhtesemmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 istanbulun yeşil yerleri gibi komple götdelen olmuş oralar. bizim yöneticilerin iştahı sulanır böyle bişey göstersen "teknoloji şehri yaptık!!! finans merkezi olduk!!!" diye pazarlarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 abi bi arkadaşım çin'de iş gereği. hangi şehir unuttum da ilk 10 da falan dedi, şangay değil yani. Heryerde ferrari maseratti varmış aklı çıkmış çocuğun haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 hakkaten eskisi daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Napolyonn said: eskisi iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 abaza gibi gökdelen dikmenin bi manası yok bence avrupadaki eski tarz binaları koruma eğilimini seviyorum. amerika da eski tarz binalarını koru...Oh wait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 gokdelen fln daha hosuma gidiyor benim, napiyim 200yil onceki evi ben. adamlar bi banka yapmislar oraya, istedikleri zaman katlayip goturebiliyorlar bankayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Ardeth said: abaza gibi gökdelen dikmenin bi manası yok bence avrupadaki eski tarz binaları koruma eğilimini seviyorum. amerika da eski tarz binalarını koru...Oh wait bizim binalarimiz hep yepisyeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attila11 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 eskisi iyi diyenler!!! hepiniz de bi alçaklık duygusu var. verin adamların hakkını çalışmışlar işte. lafa gelse benim istanbulumda şöyle gökdelen var şu kadar katlı veya üniversitem şu kdar büyük diye söylemeyi bilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 gokdelen dikmek marifet degil, paran avrsa suni ada bile yapisoun ama yiyosa parayi bastirip dunyanin herhangi bir yerinde ayasofya ile sultanahmet tarafindan taclandirilmis bir tarihi yarimada yarat her gece bogazdan gecerken bir kez daha asik oluyorum su sehire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 çin gibi yoğun nüfusu olan şehirlere sahip bir ülkede gökdelen dikmek ne yazık ki marifet hatta zaruret beyler, kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 first Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attila11 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Viktor said: gokdelen dikmek marifet degil, paran avrsa suni ada bile yapisoun ama yiyosa parayi bastirip dunyanin herhangi bir yerinde ayasofya ile sultanahmet tarafindan taclandirilmis bir tarihi yarimada yarat her gece bogazdan gecerken bir kez daha asik oluyorum su sehire zaman tanı uğruna gebereceğin şeyleri yapmaları yakındır. adamlar şahlanarak geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar