Somon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 beyler benim ingilizcem yok bu yazının geleneksel çincesi veya latincesi varsa verir misiniz yada olay % kaç doğru benim arkım oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 ingilizce bilmiyorsun ama çince ve latincemi biliyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Otrivine said: 600 ışık yılı ötede öyle bi yıldız supernova olursa gündüz gece falan olmaz yalnız AAAAEEEÖÖÖÖ derken buharlaştırır hepimizi eheh. çok komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attila11 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 güneş te genişleyip dünyayı içine alacakmış falan daha sonra ise titan dünya havasına bürünecekmiş 5 milyon yıl sonra falan falan falan. ama 2012 duyuyorum bu aralar bu ilginç ama birşey olmaz sa bulurum bu başlığı yzarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 sürekli şenol güneş diye okuyasım geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Oha muhteşem! İstiyorum! Böyle yayılalım yüksek bir vadiye izleyelim patlamayı falan. said: “When a star goes bang, the first we will observe of it is a rain of tiny particles called nuetrinos,” says Dr Carter. “They will flood through the Earth and bizarrely enough, even though the supernova we see visually will light up the night sky, 99 per cent of the energy in the supernova is released in these particles that will come through our bodies and through the Earth with absolutely no harm whatsoever.” Üstüne vadiye çıplak yatarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 bu aralar 2012 mi duyuyorsun? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attila11 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 ivmeli bir şekilde hemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 O parçalar atomlardan daha küçük ama fıskiye altına yatmak gibi değil sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 KIYAMET GELEYOR MARDUK GELICEK HEPIMIZI S.. OEEHH! Ya abi bu tür haberleri hemen hemen her sene yaparlar. Bir kere güneş kadar parlak olması imkansız, olsa olsa ancak ay kadar olur. O kadar uzaktan bişicikler de olmaz bize. Ancak şöyle 20'de biri uzaklığında olsaydı korkun derdim de. Öteki türlü gökte iki tane aydan farklı olmaz. Görenler kendilerini şanslı sayarlar tabi ömrünüz yetmez. Onbinlerce, yüzbinlerce yıl alabilir. Yani yakında bir şeyler yok sevinmeyin. sdsf Paticik Space Agency (PSA) bildirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 attila11 said: ivmeli bir şekilde hemde 2012 yi niye cok duydugun hakkında bi bilgin yok sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 throine said: KIYAMET GELEYOR MARDUK GELICEK HEPIMIZI S.. OEEHH! Ya abi bu tür haberleri hemen hemen her sene yaparlar. Bir kere güneş kadar parlak olması imkansız, olsa olsa ancak ay kadar olur. O kadar uzaktan bişicikler de olmaz bize. Ancak şöyle 20'de biri uzaklığında olsaydı korkun derdim de. Öteki türlü gökte iki tane aydan farklı olmaz. Görenler kendilerini şanslı sayarlar tabi ömrünüz yetmez. Onbinlerce, yüzbinlerce yıl alabilir. Yani yakında bir şeyler yok sevinmeyin. sdsf Paticik Space Agency (PSA) bildirdi. 1400 lerde falan (400lerde olabilir belgeseli 2-3 sene önce izledim) gene böyle bi süpernova yüzünden 3 hafta gece olmamış bildigin. Belgeselde hem çinden hemde avrupadan görenlerin yazıtlarıyla anlatıyordu. hani boyut olarak güneş boyutunda görmezsinde parlaklık olarak çok rahat aydınlatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attila11 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 bilgim olması da gerekmiyor her sene söylenenler bunlar 2000 için denilenler de zirve yapmıştı. öensemediğim için bilgim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Süpernova olcak yıldız güneş gibi dandirik değil yalnız. Baya katastrofik ve görmeye değer bişey olur o supernova. Onu geçtim dünya gözüyle bi pulsar görmek de güzel olurdu heralde voyi voyi dönse havada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 attila11 said: bilgim olması da gerekmiyor her sene söylenenler bunlar 2000 için denilenler de zirve yapmıştı. öensemediğim için bilgim yok 2012 maya takvimi sonu. Ondan çok duyuyorsun bu tarz teorileri.yine de bilgin olsun körü körüne yaşama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Otrivine said: O parçalar atomlardan daha küçük ama fıskiye altına yatmak gibi değil sdfs Bende zaten yatiim'de ıslanayım demedim zaten. Işımadan bizde faydalanalım diyorum. ATOM MATOM ODA GİRİYOR BÜNYEYE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 vitamini onda zaten. yoksa bir anlamı kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attila11 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Jedi said: attila11 said: bilgim olması da gerekmiyor her sene söylenenler bunlar 2000 için denilenler de zirve yapmıştı. öensemediğim için bilgim yok 2012 maya takvimi sonu. Ondan çok duyuyorsun bu tarz teorileri.yine de bilgin olsun körü körüne yaşama. kör olmak iyi gibi şu aralar yok sa her dedikoduya kulak verirsek kulak kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Soimyr said: 1400 lerde falan (400lerde olabilir belgeseli 2-3 sene önce izledim) gene böyle bi süpernova yüzünden 3 hafta gece olmamış bildigin. Belgeselde hem çinden hemde avrupadan görenlerin yazıtlarıyla anlatıyordu. hani boyut olarak güneş boyutunda görmezsinde parlaklık olarak çok rahat aydınlatır. abi onlar kurgu bırak allasen yazıtlara bakıp aha bu supernova idi 3 hafta gece olmadı mı denir hiç? o kadar uzaklıktan parlaklık olarak güneş gibi aydınlatması imkansız ancak olursa ay gibi parlak olur itibar etmeyünüz böyle şeylere. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Olm amma romantik olur lan. İki tane güneş, düşünsene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Ben iki tane ay istiyorum o daha romantik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 "May be set for 2012 appearance" said: yine mi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 paso oluyormuş ki bu, ohoo.. http://en.wikipedia.org/wiki/SN_1054 http://en.wikipedia.org/wiki/SN_1006 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Otrivine said: Süpernova olcak yıldız güneş gibi dandirik değil yalnız. Baya katastrofik ve görmeye değer bişey olur o supernova. Onu geçtim dünya gözüyle bi pulsar görmek de güzel olurdu heralde voyi voyi dönse havada. çok komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar