dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2023 serjuhan, 05.07.2023 23:30 tarihinde dedi ki: hadi ne zaman? bu pazar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2023 aaa sen de mi geliyosun qnqs ? pazar degil de cts gelirim diyen var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2023 Erken karar verin ve haftasonu olsun, tren bileti alır gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2023 Abi haftasonu ben yokum. Hatta ptesi de yokum yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2023 haftaya cts 15 temmuz mus her 15 temmuzda raki icip sergilenen tiyatroyu hatirlarim bu seneyi de es gecmeyelim gelecek olanlar basliga yazabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2023 ben hariç herkes ankaralı herhalde 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2023 (düzenlendi) iki üç biralık gelirim bu hafta toplaşırsanız. haftaya veya sonraki haftaya kalırsa deniz kenarından foto atabilirim ancak. Temmuz 7, 2023 Marl0_on tarafından düzenlendi 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2023 Haftaya muhtemel Çarşamba sonrası olmayacağım ben de. Yine yılan hikayesine dönüyor mevzu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2023 bu cts yabalim bence bunu mekan olarak da surasi uygundur diyorum iletisim vs icin dm ya da tlfnum varsa arayiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2023 Bu hafta hatta haftaya da yoğum ben, size afiyet olsun 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2023 pascalnouman, 17.07.2023 14:29 tarihinde dedi ki: bu cts yabalim bence bunu mekan olarak da surasi uygundur diyorum iletisim vs icin dm ya da tlfnum varsa arayiniz Sanki uygunum ben bir terslik olmazsa. Ama diğer yandan Kızılay'ı hiç özlemedim desem yeridir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2023 yaprak cigeri yediginde kizilay icin dusuncelerin degisecektir basgan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2023 Çok aram yoktur ama iyisi güzel olur. Neyse ben uyarım gibi sağ baştan sayalım dilerseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2023 Netleşti mi ya? Cuma da arkadaşlar çağırıyor da iki gün üst üste yorar diyerek buradaki duruma göre karar vereceğim. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2023 canım çok pis rakı çekiyor ihtiyaç var da muhabbeti boka batırırım diye gelmeyeyim. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2023 bone gelirse gelirim 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2023 katilimci yetersizligi nedeniyle bulusma ileriki bir cts ye ertelenmistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2023 Bone gelirse ben de gelirim 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2023 pascalnouman, 20.07.2023 10:31 tarihinde dedi ki: katilimci yetersizligi nedeniyle bulusma ileriki bir cts ye ertelenmistir ben geliyorum diye 2 kişi daha geliyormuş, ben geleyim 3 kişi fazla katılmış olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2023 bonec ve sevenleri baska baslikta bulusabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2023 Ben istanbul'dayim malesef yoksa gelirdim 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2023 Pascal gelirse ben gelmem 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2023 Yalan mı olduk alooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2023 öyle gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2023 @senko geliyosa ben varim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar