Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 deniz kenarında oturan tüm patidaşlar haftada en az bir gün olta lüferi tüketiyor sanırım. sazan yiyoruz, alabalık yiyoruz, yayın yiyoruz biz. deniz balığı ne bilelim dfgsdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Tarih vb uyarsa ben de uğrayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Ben kesin gelirim yeni gördüm konuyu tarih yer belirlenince bi telden yaz görmezsem diye Pascalnouman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Archangel_ said: deniz kenarında oturan tüm patidaşlar haftada en az bir gün olta lüferi tüketiyor sanırım. sazan yiyoruz, alabalık yiyoruz, yayın yiyoruz biz. deniz balığı ne bilelim dfgsdfh sahilde balık tutuyoruz taze taze offf mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 balık yemedim hiç ahtapot falan tüketiyoruz biz rakının yanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 applev0dka said: deniz olmayan yerde rakı balık ? olm adamlar cahillikten balik yerken, bariz tecavuz edip raki iciyorlar ustune. zavalli balik. sarap falan icecek zevke sahip olaydi, ankara'da yasamazdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 rakı balık çok klişe bir konsept olduğu için gelmem ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 rakı içelimde yanında ne yicemize mekanda karar veririz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 khalad said: Archangel_ said: deniz kenarında oturan tüm patidaşlar haftada en az bir gün olta lüferi tüketiyor sanırım. sazan yiyoruz, alabalık yiyoruz, yayın yiyoruz biz. deniz balığı ne bilelim dfgsdfh sahilde balık tutuyoruz taze taze offf mis bak bu üzdü cidden :( tam bir altındaki yorum da hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Geçen sene akamamıştım, tarih vs belli olduğunda alıntılayın beni :P @Emre333, @Laraken @Gerge(sattı bizi emenike) alırım bi dal. Balık bilemem de, rakı her türlü uyar bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 imamizer said: rakı balık çok klişe bir konsept olduğu için gelmem ben. sonrasinda supriz de var seversin sen gel gel ashgdlhasda 14 nisan cts aksami martidayiz 12 nisan prş ye kadar gelecegim diyenler basliga yazabilir/öm atabilir tskler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 14 nisan cts akşamı İstanbuldayım. ne güzel tarih bulmuşsun. tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 olum martı martı bıkmadın mı numan, yok mu koca ankarada başka mekan mk fdsfs Cuma'ya çekelim Berkcan da gelsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 cts calisanlar var diye cuma yazmadim siz uyan tarihleri yazın o zaman ortak bisey belirleyelim mekan gayet iyi caz yapmayin kajhgdska Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 DRaGoN_SLaYeR said: olum martı martı bıkmadın mı numan, yok mu koca ankarada başka mekan mk fdsfs Cuma'ya çekelim Berkcan da gelsin? 12-15 nisan İstanbuldayım hacı abi. martı merkezi ve f/p iyi diye sanırım. kebap meze rakı tarzı yapalım derseniz ayıntap inci, et7, develi falan da olabilir ama daha tuzlu olur. ya da bildiğiniz, memnun kaldığınız önereceğiniz yerlere açığız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 pascalnouman said: /necro katilim icin topice yazın bakalim bebeler gelmesini beklediklerim Wolas Dragon_Slayer Archangel_ wastryx calvaria listede olmadığım için gelmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Adam komisyon alıyordur belki ahah Da Kızılay çok zûl bir yer gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 kutsal damacana filmindeki mafya babasını oynayan herife çok benzeyen bi garson var, biz ondan gidiyoruz. ondan da olabilir :D edit: hüseyin elmalıpınar mış adamın adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Bu hafta olursa berkcan gelemiyor, haftaya uyuyor mu herkese, haftaya olsa gelemeyecek var mı ona göre ikiliden birisini seçelim hangisini daha çok seviyosak fdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 olm dur bu hafta olsa gelirim büyük ihtimal. 14 nisan diyonuz, haftaya cumartesi yani. ona gelemem. başka işi olanla kıyasa tabi tutulursam ben kazansam bile gelmiyorum. bone dan koktu, trip atasım geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Babuslar haftaya olmadiktan sonra ben bayaaa bi yokum haftasonlari kendiniz pisirir kendiniz yersiniz Iki de ben trip atiym bari lel mekan konusuna gelince var bir suru mekan ama hem f/p olarak marti onde her zaman tava cigeri icin bile gittim ben bi defa mezesini gectim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 olum haftaya düğün varmış davetiyeyi yeni açtım mk fsdfds haftaya cuma olur pazar olur, bu hafta cuma olur pazar olur bana, size uymazsa da afiyet olsun size =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 var mi baska gelmemek isteyen akhgsdksahgdhka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Ben önümüzdeki hafta "available" ım. Valla bu hafta sonu sıkıntı bana. Önümüzdeki hafta sonu istediğiniz gün olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Ben her türlü gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar