pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 evet sevgili patiler gene bir ankara orginazasyonu tabi ki gene ben efenim istanbul crew den Luniz e ankarayı tanıtmak ve misafirperestligimizi gostermek amaciyla pzt/salı(hangi gun uyuyorsa Luniz e)saat 19:30 gibi kızılay TAVUKCU meyhanesinde bulusalim diyorum ne dersiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 ankarada balık var mı yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 YAPTIM OLAZAK ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 deniz kentlerinden taze taze gönderiyorlar buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 iyot kokusunu alamadıktan sonra peh. ankara'da yasadım iki sene, sevmesine severim de. ankara, rakı ve balık kelimeleri yanyana gelince uzuldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 senelerce istanbulda yasayip ta iyot kokusunu bilmeyenler var ona bakarsan ankarada henuz deniz yok-inaniyorum ki imelih getirecek- raki+balik sadece denize kıyısı olan sehirlere ozgu bir terim degil sonucta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 sakin ol sampiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 deniz manzarası olmadan :( ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 abi olur neden olmasın, hem ankaraya gelen balıklar epey lezzetli seçmece neyin oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 rakı+balık = deniz denklemini tamamlayamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 denkem yanlış. rakı + balık + deniz = win olacak doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 korkarım o da yanlis rakı + balik + fasıl = win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 denklemleri bosverin arkadaslar evente odaklanalim plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 rakı = win gelirim muhtemelen bi tersik olmazsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 bende programi temizleyebilirsem gelirim aslinda, ama merak ettim; madem meyhaneye gidiliyor, 1. neden saat 7:30, 2. neden tavukcu 3. neden kizilay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Sparkcaster said: ankarada balık var mı yaw midye bile var ama deniz kıyısındaki şehirlerdeki gibi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 KHaRoN said: bende programi temizleyebilirsem gelirim aslinda, ama merak ettim; madem meyhaneye gidiliyor, 1. neden saat 7:30, 2. neden tavukcu 3. neden kizilay 1. simdi 7:30 da gidicez yemeklerin gelmesi fln en erken 8:00 diyelim e muhabbeti fln en az 22:00 yi bulur e bunun bir de ertesi gunu var bana kalsa 9 da gidelim sonra da eve donmeyelim ama mlsf oyle olmayo 2. bilinen bir mekan ankarali patiler de desteleyecektir ben istanbuldan ankaraya her gelisimde giderdik arkadaslarla 3. ulasimi rahat tabi ki degisik bir mekan onerisi olan varsa yazabilir ben sadece konsepti belirledim zaten baslikta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 yanımızda arkadaş getirsek sırıtırmı numan sadece saplar olarak mı gidiyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 bayan arkadaşsa onu senin düşünmen lazım başkasına sormak yerine rakı balık yapılacak ortamda 5 6 erkek olacak, tek bir bayan olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 işte onu soruyorum gökalpcim tek olacaksa hiç olmasın hesabı ^^ erkek erkeğe gidilicekse misler gibi ona göre plan yapıcam yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 @pascal yok iyi diyorsaniz iyidir elbet, ben bunca senedir ankaradayim acikcasi aklima hic adi tavukcu olan bi yerde balik yiyecegim gelmedigi icin ne gittim ne biliyorum. luniz in otel basliginda meandros falan denmisti mesela, benim de aklima kalbur, yakamoz v.b. geliyor ama ulasimi kendi araciyla gelmeyecekler icin problemli olabilir tabi. edit: araya mesajlar girmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 çıkalım biz istersen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 ahahah yok estafurullah. mesajin kime oldugu belli degil gibiydi onu adresledim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 tavukçuya bayan pek hoş olmaz bence, sap olalım, bayanlı eventi farklı düzenleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar