kermit Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 sorum şu çoğu arkadaş önce 85 olup sonra ahden satın alarak proflarını kasıyo. herkes kastığı prof'u ve kaç k gold harcadığını yazabilirmi acaba ? ha birde ekleyeyim. hiç para harcamayanlarda oluyo kendi levelleriyle beraber kasan cart curt onlar tercihim değil. lw sinden tut enchantingine kadar. bs sinden tut tailoruna kadar bi öğrenebilme şansımız varmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 ben ench ve tailor kastim sifirdan. wotlk zamani kasmaya baslamistim, simdi cata geldi hala kasiorm dfgds. tailor ile enchanting birlikte iyi gidiyor. craft ettiklerini DE ediyorsun falan ama gene de dunyanin parasini harcadim. eger farm edemeyecek kadar tembel bir insansan cok buyuk paralar harciosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 işte sırf ah leyerek en ucuz kaç k golda mal olur kasmak onu merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Oynadığın servera göre değişir aslında. Frostmane AH'si çöplük gibidir mesela, istediğin herşeyi bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 en ucuzu inscription die biliorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 en ucuz alch sora lw olabilir şu an fiyatlar düştüğü için manyak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 5-6k civarında gold harcayarak JC kastım 0 dan geçen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocean Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 http://www.wow-professions.com/ bu sitede ortalama gerekicek mazemelerin listesi var merak ettigin skille bakar sonra ah den fiyat araştırması yapıp çıkartabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 totc zamanında kastım. 2k enchanting, 4k da jc tutmuştu. yalnız enchanting'in outland kısmında heroic farmladım. arcane dust'a para vermedim yani hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 jewelcraftla ufak bi farm yaparsan flask of mojoyu falan jc de ucuz. düşük level madenler bufflanmış yer gök maden. outland kısmı kasıyor biraz. o da ahta bulma şansına bağlı merc. adamantite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 450-500 JC kasıcam şimdi full AHden yazarım totali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 en pahalısı tailor , sadece 500-525'e kasmak için ahden 3k ya yakın para harcamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 şu anda hiç bi getirisi olmayanda tailor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 abso 490 yapsan yeter. sonrası zaten dailyle falan geliyor yavaş yavaş fire prism şu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 500-525 icin nasil para harcadin tailoringde? zaten deli gibi cloth dusuyor ve birazcik farmla da kasiliyor. yani herioce girsen bir de ustune daily quest yapsan bayaa bi cloth kaliyo elinde. volatile farmlamak da cok zor deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Ben eng' i 450'den 525'e 14k gold'a filan kastım sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Deacon said: 500-525 icin nasil para harcadin tailoringde? zaten deli gibi cloth dusuyor ve birazcik farmla da kasiliyor. yani herioce girsen bir de ustune daily quest yapsan bayaa bi cloth kaliyo elinde. volatile farmlamak da cok zor deil. ben ne kadar terzi gördüysem hepsi cloth için yalvarıyordu resmen. acıdım adamlara dsgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 LW kascaksan bedava... grim batoldaki dragonkinler artık skin ediliyor.. tol barad timsahlari güzel bi spot... bide vashj'r de.. akasha die büyük serpentin oldugu bi gemi var.. orda bolca snake var.. deli gibi deri farmlayp bedavaya getirirsin.. ben stack 350g dan satmstm derileri 30k fln para yapmstim.. sonra onun 10k'si ile server ucuzlaynca ah'den kastm fln filan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Ama 500 lazım self gemleri kullanabilmek için benim amacım sadece onları almak sonra bırakmak. ahmedinejad said: abso 490 yapsan yeter. sonrası zaten dailyle falan geliyor yavaş yavaş fire prism şu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Deacon said: 500-525 icin nasil para harcadin tailoringde? zaten deli gibi cloth dusuyor ve birazcik farmla da kasiliyor. yani herioce girsen bir de ustune daily quest yapsan bayaa bi cloth kaliyo elinde. volatile farmlamak da cok zor deil. deli gibi cloth düştüğünü nerden duydun bilmiyorum ama öyle birşey yok. volatile'ın tamamınıda ahden çektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 kaç votalite istiyoki zaten ? bide gerçekten benim şu anda bankamda en az 30 stack cloth birikti. yani ucuz olmalı diye düşünüyorum ben bakmadım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Bir yerden duymadim ben kendim tailoring kasiyorum su an. Moblar surekli extra cloth dusuruyor. AH'de pahali ama alma ihtiyaci duymadim hic. Hos daha 517 ama ah'den almadan ve hic ekstra farm yapmadan hizlica kasiyorum denebilir. Volatile de en cok dreamcloth icin gerekli. wow-professiondan bakaiblirsin oyle cok fazla istemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 engineer 450-525 14-15k felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 450-500 JC tam 1600gold tuttu herşey AHden. Bi ton malzeme AHye koydum satılması için ama pek satılmazlar gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 o yeşillerden kestiğim gemler vendora 9g. millet aha 4-5g a koyuyor. onları ucuza koyduysan vendora sat daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar