Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 yök'ün uyaniklikla bir anda serbest bıraktığı üniversitelerde türban serbestliği iptal olmuş..az sonra kanald'de haberi varmış bakalım Edit:yanlış anlamışım sadece sınavlar için iptal olmuş.. E mantıklı zaten..yol paramı beremi nisan yüzüğümu eldivenimi sokma içeri türbanı sok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 yine akpnin sermayesi olur bu kararlar sınavda kopya çekilirmiş şu bu hiç umrunda değil akp seçmeninin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 ulan türbanlı olsam süper topuzun arasına sıkıştır bi 3gli telefon kamerasını yuvasından çıkart işi bilen bi adama uzattırt, kravata takılan gizli kameralar gibi türbanın kıvrım yerine monte et tak kulaklığı en kısık seste başlat görüntülü konuşmayı, karşı tarafa koy hocaları yanıtlasınlar hatta konferans tarzı yapılabilir ama kitapçık gruplarından dolayı sınav gözetmenleri çakabilir durumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 hatta bizzat takunyalı hocalardan yardım istesen edecekelrdir. maksat kadrolaşma ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 gold imzan güldürüyor olum beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 roket adam goliath başkana karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 DoruK said: ulan türbanlı olsam süper topuzun arasına sıkıştır bi 3gli telefon kamerasını yuvasından çıkart işi bilen bi adama uzattırt, kravata takılan gizli kameralar gibi türbanın kıvrım yerine monte et tak kulaklığı en kısık seste başlat görüntülü konuşmayı, karşı tarafa koy hocaları yanıtlasınlar hatta konferans tarzı yapılabilir ama kitapçık gruplarından dolayı sınav gözetmenleri çakabilir durumu abi altı üstü bi sınav suikast planı yapmıyor kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 altı üstü değil o sınavlar ona göre iş buluyorsun/üniversite okuyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 dün yine haberlerde ilkokullu türbanlılar vardı bide kızlara zorla istiyerek takıyoruz deditmişler utanmadanda cocukların eğitim hakları ellerinden alınıyor falan diye ağlıyordu veliler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 gündeme malzeme gerekiyodur, arkadan başka bişiler gecirirler arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 escape said: DoruK said: ulan türbanlı olsam süper topuzun arasına sıkıştır bi 3gli telefon kamerasını yuvasından çıkart işi bilen bi adama uzattırt, kravata takılan gizli kameralar gibi türbanın kıvrım yerine monte et tak kulaklığı en kısık seste başlat görüntülü konuşmayı, karşı tarafa koy hocaları yanıtlasınlar hatta konferans tarzı yapılabilir ama kitapçık gruplarından dolayı sınav gözetmenleri çakabilir durumu abi altı üstü bi sınav suikast planı yapmıyor kız Öss sınavlarında mikro kulaklıkları takmak için doktora gidenlerden bahsediyoruz bin dolarlık ekipman kullananlardan bahsediyoruz sen abartma diyorsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 abi tamam ben üniversite içi sınavlardan(vize, final) bahsedildiğini zannetim. sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 ÖSS sorusuymuş türban. İPTAL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 biz sizin her sorunuza cevap verelim siz böle yapın. peki lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 son iki postu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 ileri demokratik olamadık yine :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attila11 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 birileri bunu akp nin işine yarar dediğini göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 onu demeye gelmiştim :S tam da mhpnin tabanına inicem diye saçmalamaya başlamışken bu çıktı, şimdi seçim öncesi askerde çıkar bi konuşma yapar hoooop oylar tavan :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar