Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 yök'ün uyaniklikla bir anda serbest bıraktığı üniversitelerde türban serbestliği iptal olmuş..az sonra kanald'de haberi varmış bakalım Edit:yanlış anlamışım sadece sınavlar için iptal olmuş.. E mantıklı zaten..yol paramı beremi nisan yüzüğümu eldivenimi sokma içeri türbanı sok
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 yine akpnin sermayesi olur bu kararlar sınavda kopya çekilirmiş şu bu hiç umrunda değil akp seçmeninin
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 ulan türbanlı olsam süper topuzun arasına sıkıştır bi 3gli telefon kamerasını yuvasından çıkart işi bilen bi adama uzattırt, kravata takılan gizli kameralar gibi türbanın kıvrım yerine monte et tak kulaklığı en kısık seste başlat görüntülü konuşmayı, karşı tarafa koy hocaları yanıtlasınlar hatta konferans tarzı yapılabilir ama kitapçık gruplarından dolayı sınav gözetmenleri çakabilir durumu
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 hatta bizzat takunyalı hocalardan yardım istesen edecekelrdir. maksat kadrolaşma ehe
escape Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 DoruK said: ulan türbanlı olsam süper topuzun arasına sıkıştır bi 3gli telefon kamerasını yuvasından çıkart işi bilen bi adama uzattırt, kravata takılan gizli kameralar gibi türbanın kıvrım yerine monte et tak kulaklığı en kısık seste başlat görüntülü konuşmayı, karşı tarafa koy hocaları yanıtlasınlar hatta konferans tarzı yapılabilir ama kitapçık gruplarından dolayı sınav gözetmenleri çakabilir durumu abi altı üstü bi sınav suikast planı yapmıyor kız
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 altı üstü değil o sınavlar ona göre iş buluyorsun/üniversite okuyorsun
Red Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 dün yine haberlerde ilkokullu türbanlılar vardı bide kızlara zorla istiyerek takıyoruz deditmişler utanmadanda cocukların eğitim hakları ellerinden alınıyor falan diye ağlıyordu veliler
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 gündeme malzeme gerekiyodur, arkadan başka bişiler gecirirler arada
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 escape said: DoruK said: ulan türbanlı olsam süper topuzun arasına sıkıştır bi 3gli telefon kamerasını yuvasından çıkart işi bilen bi adama uzattırt, kravata takılan gizli kameralar gibi türbanın kıvrım yerine monte et tak kulaklığı en kısık seste başlat görüntülü konuşmayı, karşı tarafa koy hocaları yanıtlasınlar hatta konferans tarzı yapılabilir ama kitapçık gruplarından dolayı sınav gözetmenleri çakabilir durumu abi altı üstü bi sınav suikast planı yapmıyor kız Öss sınavlarında mikro kulaklıkları takmak için doktora gidenlerden bahsediyoruz bin dolarlık ekipman kullananlardan bahsediyoruz sen abartma diyorsun =)
escape Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 abi tamam ben üniversite içi sınavlardan(vize, final) bahsedildiğini zannetim. sorry
escape Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 biz sizin her sorunuza cevap verelim siz böle yapın. peki lan.
attila11 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 birileri bunu akp nin işine yarar dediğini göremedim
Suark Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 onu demeye gelmiştim :S tam da mhpnin tabanına inicem diye saçmalamaya başlamışken bu çıktı, şimdi seçim öncesi askerde çıkar bi konuşma yapar hoooop oylar tavan :S
Öne çıkan mesajlar