Bone Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Gamestop ve Shopto fiyatları 50-100 lira arasında değişiyor. ama Türkiye'den almak isterseniz 120-180 lira vermek durumunda kalıyorsunuz. konsolun fiyatı bile avrupadan pahalı. gamestop göndermiyor sanırım türkiye'ye, ama en son aldığımda 50 dolar mı ne kargo ödemiştim (UPS). onu topladığımızda türkiye ücretiyle aynıya geliyor demek ki oyun. iyi de niye bu kadar kazık yahu fiyatlar. steam'den 5-10 dolara oyun almaya alışınca 180 lirayı bir oyuna veresim gelmiyor. 5 tane ps3 oyunu aldığımızda 1 milyar gibi bir paraya denk geliyor. ps3 oynamak istiyorsak illa shopto mu kasmak gerekli türkiye'de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 vergiden dolayı :P.bide eski oyunlar felan 30-40 tl ye bulunabiliyor.avrupadan getirtsen gene aynı fiyata mal oluyor.aynı şekilde yeni oyunlarda avrupada 80-90 dolar felan gene kargo ücretiyle 180 liraya felan geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 vergiler hedehödö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 e tamam da avrupada, amerikada vs de vergi var. yok yeni oyunlar 80-90 dolar olmuyor sen yanlış görmüşsündür. 35 pound veya 60 dolar ediyor en pahalı oyun. kargo fiyatıyla birlikte 180 etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 vergi yüzdeleri global mi bonecugum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 bide birazda dağıtım şirketleriyle ilgili galiba.god of war 3,90 liraya satılıyordu ilk çıktığında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2DArray Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 ps3 elit aleti ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 vergi yüzünden 180 liraya satıyorlarsa pc oyunlarına vergi yok demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 açgözlülük sürümden kazanacaklarının farkında değiller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 abi neden 180 lira veriyosun ki shoptodan al 3 4 pound shipping veriyosun bi haftaya en gec elinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 http://www.shopto.net/PS3/VIDEO%20GAMES/PS3MA20-Marvel%20vs%20Capcom%203.html mesela marvel vs capcom ki yeni oyun 32 pound 5 poundda shipping olsa 37 * 2.5 liradan yaksik 90 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 e ben de onu diyorum bone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 bide steamden 10 dolara aldigin oyunlar hem eski yada ufak oyun hemde sanal ps3dende ps3 shoptan 5 olara oyun aliniyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 evet illa shopto kasmak lazim cunku ucuz istiyosan playasia.com da war sen illa turkiyeden alcam diyosan vergi hedehodo ben laptopuda yurt disindan aliyorum fotograf makinesinide turkiyede cok cok pahali cunku elektronik vergiler nedeniyle bi oteki opsiyonda takas ps3de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 yok ben ps3'te 5 dolara oyun satılmıyor demedim, steam'de oyunları 5 dolara oynamaya alışınca 180 lira çok büyük geliyor dedim. steam'den bahsetmemin nedeni o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 abi tamamda steamden 5 dolara ne aldin gidip 60 dolarada oyun aliniyo steamden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 180 liraya oyun alan ya çok zengindir, para konusunda derdi yoktur ya da dangalaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 BonePART said: abi tamamda steamden 5 dolara ne aldin gidip 60 dolarada oyun aliniyo steamden steam'i hiç takip etmiyorsun herhalde. paso indirim oluyor, 1-5 dolara alıyoruz oyunları. bugün bile var, bionic commando rearmed, 5 dolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 mis gibi gidiyorum kadıköyden, shopto fiyatına alıyorum valla nba 2k11 daha avrupaya gelmeden elimdeydi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Bone said: BonePART said: abi tamamda steamden 5 dolara ne aldin gidip 60 dolarada oyun aliniyo steamden steam'i hiç takip etmiyorsun herhalde. paso indirim oluyor, 1-5 dolara alıyoruz oyunları. bugün bile var, bionic commando rearmed, 5 dolar. CoD Black Ops falan o fiyata düşene kadar oyun 4 senelik olur zaten. Adamın demek istediği şey belli, çarpıtmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 abi biz türküz cunku shoptonun falan 7-8 pound düşürüdğü oyunlar 2008-2009 oyunları bile 100 küsür liralarda ben geçen gun dead space i 175 liraya satan birini gördüm ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 shopto'dan kaç günde geliyor genelde oyunlar istanbula ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 -Deno- said: shopto'dan kaç günde geliyor genelde oyunlar istanbula ? max 1 hafta genelde 3 gun felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 nileppezdel said: CoD Black Ops falan o fiyata düşene kadar oyun 4 senelik olur zaten. Adamın demek istediği şey belli, çarpıtmışsın çarpıtmışsın diyorsan okuduğunuzu anlamıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 aral yuzunden cunki gene gecen arkadas var bole, orjinal oyun pek sallamayan tayfadan askerdeyken cikmisti SC2, dedim aman korsan alma sen seversin bu oyunu orjinal alak sana, iyi peki dedi http://www.aralgame.com/asp/product/2334/STARCRAFT-II-WINGS-OF-LIBERTY 140 lira heryerde, aral gayet nabza gore oyun fiyatlandirma yapiyor, yolabilecegi oyunlardan kaz gibi yolmaya calisiyor fifa 2008 i fi tarihinde siteler 3-4 dolara elden cikarmisken aralda hala 80 lira misal, kalmis oyunlari indirimle satmak yerine bir alana bir bedavalarla kakalamaya calisiyor hala aral iflas etmeden turk oyuncusuna gunyuzu yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar