Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Not Topiği

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
CthuLhu said:

benim dinamik vizem de yüz de final açıklanmadı hala. bakalım

hatta sene sene dinamik gelişimim şu şekil sdf

CthuLhu said:

bu bir başarı hikayesidir.

2007-2008

G: Girmedi oluyor.

2008-2009

2009-2010

2010-2011

gerçi daha finali var bakalım.

oha finaller *lanmış. 17 kişi geçmiş sadece 136 kalmış. kesin patladım. of

Ahaha kurtuldum ben de dinamikten sdf. Hocaya mail atmıştım da artık insafa mı geldi yoksa zaten geçer not mu aldıydım bilemiyorum sdfg.
Mesaj tarihi:
Okulumuzda 1 tane hariç böyle bi hoca yok allahtan, hepsi insancıl. 5 puanla Adam bırakmaz saygısız/devamsız biri değilse. Soru sorsan dinler cevaplar, sorununu paylaşsan dinler çözer/çözmeye çalışır.

Üstteki tazr hocalar da hep "monogodomonon dinamikçisi" diye hatırlanır.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
df said:

adı geçen Şenol Şahin in geçen seneki Dinamik finali istatistiği. :)

Bu ne böyle? Yok mu başka hoca? Gerçi "başka hoca yok mu" sorusu bu adamın hoca olduğunu ima ettiği için mantık hatası içeriyor.
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

1,99 geçmiyo mu, 1,8 değil mi?

bizde geçme kalma diye bişi yok. ya daha doğrusu tek tek ders geçme ve dersten kalma var. toplam kredi ve zorunlu derslerini bitirince de mezun oluyorsun işte.

2 nin altına düşersen ilk uyarı alıyorsun. 2. defa gene düşük kalırsan burs gidiyor filan. ama en kötüsü 2 nin altına düşünce daha önceki dönemlerden dd olan dersleri yığıyolar önüne seç bakalım şunlardan 2 tane diye. boşa eski dersleri alıyorsun gene yani. 2 nin üstünde kalırsan mutlu mesut devam.
Mesaj tarihi:
Yar. doç'lar hep böyle oluyor ya, hep bi ego adamlar. Doç olunca sevgi pıtırcığı oluyorlar ama dediğim gibi, zihinlerde "monogodomonon dinamikçisi" diye kalıyorlar.
Mesaj tarihi:
GERGE said:

df said:

Bu ne böyle? Yok mu başka hoca? Gerçi "başka hoca yok mu" sorusu bu adamın hoca olduğunu ima ettiği için mantık hatası içeriyor.

adama FAIL verilsin
Mesaj tarihi:
df said:

rate yokmu ya verin su adama dusuk notlari bari dersleri secerken ogrenciler almasin bu adamdan
  • Yeni Oluştur...