hala istanbulu arabistan gibi sananlar var ya hey allan
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
"Hezarfen" Animasyon
hmm.. o senelerde öyle değil miydi peki ?
kumtaşı binalar tokyu tabiki, hatta taş binada yoktu.
büyük prodüşsyn olmuş dah aönce parca parca bikac yerini izlemiştim. teknik olarak gayet basarılı ama biraz zorlamışlar birbirine bağlrken sahneleri.
bide ekipte 2 kişi türk o kadar cok türk yapımı denemez, uluslar arası bi birliktelik sergilenmiş.
büyük prodüşsyn olmuş dah aönce parca parca bikac yerini izlemiştim. teknik olarak gayet basarılı ama biraz zorlamışlar birbirine bağlrken sahneleri.
bide ekipte 2 kişi türk o kadar cok türk yapımı denemez, uluslar arası bi birliktelik sergilenmiş.
zorlama.. güzel ama zorlama olmuş çok
fizik kuralları yok (edit: bu komik olmuş animasyon içn ama konik bi cismi öyle yuvarlamasalarmış keşke), galatadan o kadar aşağı yuvarlanınca deniz çıkar diye bekledim o da yok, kumdan binalar var vs.vs. biraz zorlama olmuş
Çok güzel ama madem bu kadar yetenekli adamlar yapmış en azından tahtalar kırılsaymış.
hıncal uluç gibisiniz hep bi eksiğini bulmaya çalışıyosunuz.
la yapmışlar işte ne güzel sevinin.
la yapmışlar işte ne güzel sevinin.
çok güzel lan
eğlenceli
guzelmis.
ama hezarfen ismindeki animasyonun 10 saniye hezarfeni gostermesi olmamis.
ama hezarfen ismindeki animasyonun 10 saniye hezarfeni gostermesi olmamis.
guzelmis :)
kötüymüş bayağı, beğenmedim ben. ama meme var rep+
baya iyi olmuş lan neyini beğenmediniz. evlerin hepsi ahşam bu arada. arada kerpiç var.
şunu beğenmedim, animasyon dediğin şey görsel bişey eyvallah ama sadece 3 boyutlu modelleri çizip ışık gölge ile hareketli bişeyler yapmak değildir. nerde konu? nerde müzik bütünlüğü? hiçbişey yok. sadece keyframeden ibaret bişey izledim ben.
Karakter süper orjinal bence. Çok büyük potansiyeli var.
Eğlenceli, renkli
Japon değil hollywood değil vesaire
Eğlenceli, renkli
Japon değil hollywood değil vesaire
tipler süper ona laf yok.
hezarfen noobmuş ve bunu hazırlayan ekibin çok boş vakti varmış.
videodan onu çıkardım.
videodan onu çıkardım.
bence harika olmuş nasıl beğenmiyosunuz anlayamadım. belki de okulda çok kötü 3d projeler izlediğimden aşırı beğendim bilemiyorum, ama yok lan bayıldım direkt.
ohooo, öle bayıldım şahne falanla bi yere varamayızki, buldunmu kıllısını istiyceksinki, kıllısınıda yapsınlar. yoksa olmaz.
kıllı animasyon...
hahaah haklısın
Bir kere Türk yapımı denemez. Orda hayal kırıklığına uğradım çünkü ben Türkiye'de kaliteli animasyon yapabilecek adam var mı merak ediyorum. İlerde yarı animasyon bir feature film planı var kafamda, altından kalkabilecek ekip göremedim ben henüz.
Bunun artı yani karakter animasyonları gayet başarılı. Türk animatörler Toy Story 1'in seviyesine gelemedi henüz, aynı noktada kaldılar. Toy story 1 derken hikaye, müzik ve karakter olarak söylemiyorum, animasyonlar oldukça basitti. Şimdi daha keskin herşey.
Ben bunu izlerken sıkıldım, yukarda dendiği gibi aşağı giderken denizi görmeyi bekledim, çok arapsı buldum herşeyi falan. Ama karakter dizaynını sevdim. Arap çizgisinden biraz uzaklassaymış iyi olurmuş.
Bunun artı yani karakter animasyonları gayet başarılı. Türk animatörler Toy Story 1'in seviyesine gelemedi henüz, aynı noktada kaldılar. Toy story 1 derken hikaye, müzik ve karakter olarak söylemiyorum, animasyonlar oldukça basitti. Şimdi daha keskin herşey.
Ben bunu izlerken sıkıldım, yukarda dendiği gibi aşağı giderken denizi görmeyi bekledim, çok arapsı buldum herşeyi falan. Ama karakter dizaynını sevdim. Arap çizgisinden biraz uzaklassaymış iyi olurmuş.
ohooo, öle bayıldım şahne falanla bi yere varamayızki, buldunmu kıllısını istiyceksinki, kıllısınıda yapsınlar. yoksa olmaz.
animasyon kalitesi çok güzel olmuş, grafikleri felan iyi.
ama hikaye olarak çok aptalca buldum. "böyle komik komik olaylar olsun, bir kısa film yapalım, kızlar bizi komik bulsun" hesabı hazırlanan animasyonlardan olmuş.
adı hezarfen ama olay şehirde insanların düşüp durması üstünden geçiyor.
bir senaryo akıcılığı da göremedim.
yani grafik olarak iyi de, gerisi doyurucu gelmedi bana, o yüzden olmamış diyorum.
Öne çıkan mesajlar