Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Hezarfen" Animasyon

Nako

Öne çıkan mesajlar

kumtaşı binalar tokyu tabiki, hatta taş binada yoktu.

büyük prodüşsyn olmuş dah aönce parca parca bikac yerini izlemiştim. teknik olarak gayet basarılı ama biraz zorlamışlar birbirine bağlrken sahneleri.

bide ekipte 2 kişi türk o kadar cok türk yapımı denemez, uluslar arası bi birliktelik sergilenmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir kere Türk yapımı denemez. Orda hayal kırıklığına uğradım çünkü ben Türkiye'de kaliteli animasyon yapabilecek adam var mı merak ediyorum. İlerde yarı animasyon bir feature film planı var kafamda, altından kalkabilecek ekip göremedim ben henüz.

Bunun artı yani karakter animasyonları gayet başarılı. Türk animatörler Toy Story 1'in seviyesine gelemedi henüz, aynı noktada kaldılar. Toy story 1 derken hikaye, müzik ve karakter olarak söylemiyorum, animasyonlar oldukça basitti. Şimdi daha keskin herşey.

Ben bunu izlerken sıkıldım, yukarda dendiği gibi aşağı giderken denizi görmeyi bekledim, çok arapsı buldum herşeyi falan. Ama karakter dizaynını sevdim. Arap çizgisinden biraz uzaklassaymış iyi olurmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

ohooo, öle bayıldım şahne falanla bi yere varamayızki, buldunmu kıllısını istiyceksinki, kıllısınıda yapsınlar. yoksa olmaz.

animasyon kalitesi çok güzel olmuş, grafikleri felan iyi.

ama hikaye olarak çok aptalca buldum. "böyle komik komik olaylar olsun, bir kısa film yapalım, kızlar bizi komik bulsun" hesabı hazırlanan animasyonlardan olmuş.
adı hezarfen ama olay şehirde insanların düşüp durması üstünden geçiyor.
bir senaryo akıcılığı da göremedim.

yani grafik olarak iyi de, gerisi doyurucu gelmedi bana, o yüzden olmamış diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...