Mal Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 itiraf ediyorum. ben bi kere lerzan mutlunun wikipedia linki verildiğinde meraba paticik.com meraba paticik.com yazmıştım wikisine. özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 dasaaa said: bi daha da görmek istemiyorum böyle saçmalıkları. tamamen saçmalık I don't want any more bullshit. Totally bullshit. (arkasını dönüp giderken sessizce.) sanki direk ingilizceden çeviri değil mi? adam iyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 jesus gibi adamı çıldırttınız be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 lanet kapitalist domuzlar saçmalıklarınızı görmek istemiyorum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 sipeyskeyk said: dasaaa said: bi daha da görmek istemiyorum böyle saçmalıkları. tamamen saçmalık I don't want any more bullshit. Totally bullshit. (arkasını dönüp giderken sessizce.) sanki direk ingilizceden çeviri değil mi? adam iyi... bloody cunts! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 roket adam bütün kredin silindi gözümde lan git almanyada korsan oyun indir ben de seni ispikliyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 rozetini ve silahını masama bırak demiş dasaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Cuce said: hak hukuk falan yok , cat diye sabahına engellerler siteyi, aptal aptal şeyler yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 bence yapanları bi banlayın başka türlü adam olmazlar biz onlara sanal ban atalım ki yarın bigün hakiki ban yemesinler hayattan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 http://cdn2.knowyourmeme.com/i/30404/original/1260585284155.png?1260649416 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 goldbären said: bence yapanları bi banlayın başka türlü adam olmazlar biz onlara sanal ban atalım ki yarın bigün hakiki ban yemesinler hayattanbanlamayalım risk budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 "roket adam" said: http://cdn2.knowyourmeme.com/i/30404/original/1260585284155.png?1260649416 heheh verilecek en güzel cevaptı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Saeros said: cid memesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 dasaaa sakin ol şanpiyon. adam baya haklı bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 roket adam bak iyi çocuksun ama safsın almanyaya gidip işleyen kanunlar falan görünce HAK VAR HUKUK VAR VERGİMİ VERİYORUM KÜFÜR ETMEDİM Kİ :D desen de uğraşırsın. hiç bişey olmasa mahkemeye gider gelirsin beş kere. hayır işsiz kalıp kendini fabrikaya da zincirlemiyosun ki haklı sebepten adamları karşına alasın. arkadaşlarına beyler bakın şimdi başkanı nası mors eidcem ehehe diyerek dertlenmek fena hiç bişey olmasa forumu kapattıracan lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 manyak mısınız gökçek le uğraşılır mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 aa dasaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 dasaaa haklı , roketadam sana laflar hazırladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Dasaa tamam haklı da, olm Haribo başıma geldi diyorum sdfkjskld gittim on saat ifade falan verdim yani, onçün dediydim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 KIZDIRMAYIN LAN dasaaa YI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 gecmis olsun, bir TW mesaisinin sonunda daha, gorevini basariyla yapmis olmanin huzuruyla evine dogru yol alir... aklima bu geldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 herkes roket adam'a yüklenmiş, ben de roketin yanındayım! kapansın forumlar, yıkılsın topicler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 =/ Sadece surat yapsam daha iyi yaralı konuymuş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 dasaaa said: hacım beğenmeyen gider. kusura bakmasın kimse. hiç kusura bakamyın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar