goldbären Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 i bet i can find 48 million aptal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Türk halkının 3/4 ü yavşaktır. Aziz Nesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 annen haric de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Sporda paylaştım burdada paylaşayım.. Bana atar yapanın atarını alır ... tadında birşey olmuş.. Oha diyorum. Resmen tehdit ediyorlar ya yok böyle bir olay.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Napolyonn said: patinin chp li memurları hürriyet odaklı olduğu için bu haberi ıskaladılar sanırım chp memuru değilim ama lafı üstüme alınıp yazayım hehe. artık önemsenecek şey gelmiyor bunlar bana, topic açmaya bile gerek duymadım. uzun geliyorsa okumayın ciddi anlamda midem bulanıyor artık bu adamın konuşmaya başladığını duyunca. birincisi bu işi seçim öncesi oy toplamak için yaptı adam. ve bu yüzden de meydanlarda kasıla kasıla şov yapıyor, ki insanlar buna oy versin sırf tt arena gibi bişi yaptığı için. "GALATASARAYIN BEŞ KURUŞ PARASI YOK!" herif sanki kendi cebinden çıkarıp verdi de bu kadar atar yapıyor. Toki yapmış bunu. e o zaman halkın cebinden çıkmış oluyor bu para. benim birey olarak ne kadar payım varsa, galatasarayın da her elemanının o kadar payı vardır. kaç kişi çalışıyor gs'de? 100? o zaman benim 100 katım para vermiş oluyorlar. buna rağmen beş kuruş para vermediğini iddia ediyorlar... başbakanın adı söylenince tribünlerden epey kalabalık yuhalama geliyor. bunun karşılığında siyasetçiler ve gs yönetimi diyor ki: "BUNLAR BİRKAÇ ÇAPULCUNUN İŞİ! GS TARAFTARLARI ASLINDA BU KİŞİLER DEĞİL!" vs gibi saçmaladılar. eğer çıkıp deselerdi ki "futbola siyaset karıştığı için taraftarlar rahatsız oldu, bunun için üzgünüz", bak o zaman kalbimde altın gibi olurlardı. ama nerdeeeee.... illa taraftarları suçluyacaklar. illa protesto edenleri "ONLAR BİZDEN DEĞİLDİR" diye ayıracaklar. hep böyle oluyor zaten. çiftçi şikayet ederse "O ZATEN PROTESTOCU" köylü şikayet ederse "O HALKTAN DEĞİL" öğrenci şikayet ederse "HALK MEMNUN, SANA NE OLUYOR" işçi şikayet ederse "SİZ HALK DEĞİLSİNİZ" yani hep bir ayrımcılık, bir bölücülük, sesini çıkaranı toplumdan soyutlama operasyonu yapıyorlar. yani kendilerine oy verenler "halk" kendilerine oy vermeyenler "halk değil" böyle bir zihin yapıları var ve insanları da bu şekilde sindiriyorlar. midem bulanıyor, akp'nin bu kadar leş olmasına midem bulanıyor, yönetici konumundakilerin bu kadar fırsatçı olmasına midem bulanıyor, halkın bu kadar gerizekalı olmasına midem bulanıyor. başka bir ülkede olsak böyle bir yönetim 50 kere düşmüştü, bizde yoluna devam ediyor. sözde demokrasi var bizde, adı demokrasi, içeriği totalitarizm... wikiye bakayım bir dedim, şunu gördüm çok güldüm: said: 1. Ütopyacı gelecek vaadi ve binyılcı egemenlik iddiasıyla gelişmiş bir ideoloji. 2. Tek kişi, tek lider, tek parti. 3. Terör sistemi, fiziksel veya psişik. 4. Medya tekeli. 5. Silah tekeli. 6. Bürokratik koordinasyonla, ekonominin merkezi yönetimi. 7. Totaliter rejime destek veren propagandalar. Totaliterizm faşist, teokrasist ve bunun gibi katı sistemlerin belirgin tanımıdır. Totaliter rejim, halkın geleceği için yapılan bir şeydir. Bu nedenle totaliter rejimin korunması için her şey yapılabilir. Birey, yönetimin manipülasyonlarına açıktır. Düşünce ve ifade özgürlüğü bulunmaz. Yönetim aleyhine fikir öne sürülemez. Sadece totaliter görüşlü kişiler yönetime katılabilir. Lider tek güçtür, tanrısaldır, her şeyi bilir, her şeye hakkı vardır. Liderin ruhunu okşayan lütfuna mazhar olur, eleştiren hiçlikte kaybolur. Her şeye o karar verir, hukuk odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 rahatsiz said: başka bir başlıkta sayfalardır tartışılıyor bu. sölenmesi gereken herşey orada söylendi galiba. güncel bir gelişme var mı? futbol bölümü mü? bakmıyoruz oraya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 güncel gelişme gsnin sivas maçını nerede oynayacağının daha belli bile olmayışı. korku devleti bu olsa gerek. vermeyiz stadı ha! şaka gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 oynamasınlar orada, bugün adnan oynamıyoruz orda alın stadınızı bir tarafınıza sokun dese on dönem daha seçim kazanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 "bazı ileri demokratik görüşler" said: İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Spor A.Ş.’nin Genel Müdür Yardımcısı Selim Terzi, twitter’daki hesabından Galatasaraylı taraftarlar için çok ağır ifadeler kullandı. Terzi, “Galatasaraylılığımdan utanıyorum. Başbakanı, TT Arena’da yuhalayanların babaları belli değildir, buna eminim. Şerefsizler yuhalayan kahpe GS taraftarı” diye yazdı. Selim Terzi bu ifadelerinin basına yansıması üzerine twitter hesabını kapattı. Yasin E. Serim: Nankörsünüz Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış’a bağlı Avrupa Birliği Genel Sekreterliği Müşaviri Yasin Ekrem Serim de, sarı-kırmızılı taraftarlara hakaret etti. Serim, “Böyle bir şerefsizlik yok. Nankörsünüz... Kimin sayesinde o statta maç izliyorsunuz. Kim yaptı lan o stadı size. Gerizekalı, kuş beyinliler” ifadelerini kullandı. Yasin Ekrem Serim de, Selim Terzi gibi hesabını kapatarak twitter’dan ayrıldı.VATAN herhangi bi sebeple bu kadar aşağılık, apaçi kavgası laflar nasıl edilir. biz meydanlara çıkıp bunların babası belirsiz diyo muyuz hangi siyasette var bu? aksini iddia edenlere bu yazılar ekran görüntüleriyle mevcut. dava açmasınlar diye falan kapatmışlar uyanıklar hesapları ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 sanki stad yapmasalar stadları yoktu adamların ha, edebiyata bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 eski stadın arazisi galatasarayın mıydı değil miydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 30 yıl daha kullanma hakkı gsnindi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 hiçbir stad arazisi kulüplerin değildir, olimpiyat komitesine bağlıdır diye biliyorum. Hatta dünyanın her yerinde böyledir diye biliyorum, uzun yıllar kiralanır sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 öyledir, doğru. ancak alınmış kullanım hakkı duruyodu daha, yani atıp tuttukları gibi muhtaç değillerdi. takım oynasındı taraftar üstüste de otururdu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 arazi degil de, stadin kullanim hakki o galiba. yani kanimca arazi sahibi olabilirsin ama stad devletin oluyo, cok sacma oldu lan aslinda, alla alla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 yok arazi olması gerek onun, çünkü stad üzerindeki bütün haklar kulübün elinde isim değişikliklerinden, tamirat, geliştirme geyiklerine kadar kulüpler sorumlu hep, GS'nin eleştirilmesinin sebebi de bu zaten, tamam inşa edilen stadyum için tek kuruş para vermedi ama hayvan gibi değerli bir araziden de 30-35 yıl önceden ayrıldı, TOKİ o araziden hayvani kâr elde edecek. Kimse bunu görmüyor. Çünkü Fenerbahçe kendi parasıyla, sponsorlarla Saraçoğlu'nu yaptı, Beşiktaş kendi parası ve sponsorlar ile İnönü'yü yapacak. Diğer kulüplerin hepsi kendi paralarıyla yapıyor ama GS tek kuruş para vermiyor. Herkesin takıldığı olay bu zaten, ha burada tartışılması gereken olay, Ali Samiyen arazinde GS'nin geçireceği 30 yıl, Seyrantepe'ye değer mi? Değer mi? Bence değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 "Adnan Polat" said: Protestolarla ilgili yönetim kurulu toplantısı yapılacak, sorumlular tespit edilip gereken cezalar verilecek. adam bunu dedi mi gerçekten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 "Bizim iki yüz kameramız, polisin kırk adet kamerası vardı statta. Gerekeni yapacağız." gibisinden bir şeyler söylemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 fail: http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=eurod&seekTime=15-01-2011%2017:56 tayyip yalakalığı: http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=eurod&seekTime=15-01-2011%2018:02 toki: http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=eurod&seekTime=15-01-2011%2019:45 başbakanın yuhalanmasını göremedim ama yıldız tv üzerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Bone said: Napolyonn said: patinin chp li memurları hürriyet odaklı olduğu için bu haberi ıskaladılar sanırım chp memuru değilim ama lafı üstüme alınıp yazayım hehe. artık önemsenecek şey gelmiyor bunlar bana, topic açmaya bile gerek duymadım. uzun geliyorsa okumayın ciddi anlamda midem bulanıyor artık bu adamın konuşmaya başladığını duyunca. birincisi bu işi seçim öncesi oy toplamak için yaptı adam. ve bu yüzden de meydanlarda kasıla kasıla şov yapıyor, ki insanlar buna oy versin sırf tt arena gibi bişi yaptığı için. "GALATASARAYIN BEŞ KURUŞ PARASI YOK!" herif sanki kendi cebinden çıkarıp verdi de bu kadar atar yapıyor. Toki yapmış bunu. e o zaman halkın cebinden çıkmış oluyor bu para. benim birey olarak ne kadar payım varsa, galatasarayın da her elemanının o kadar payı vardır. kaç kişi çalışıyor gs'de? 100? o zaman benim 100 katım para vermiş oluyorlar. buna rağmen beş kuruş para vermediğini iddia ediyorlar... başbakanın adı söylenince tribünlerden epey kalabalık yuhalama geliyor. bunun karşılığında siyasetçiler ve gs yönetimi diyor ki: "BUNLAR BİRKAÇ ÇAPULCUNUN İŞİ! GS TARAFTARLARI ASLINDA BU KİŞİLER DEĞİL!" vs gibi saçmaladılar. eğer çıkıp deselerdi ki "futbola siyaset karıştığı için taraftarlar rahatsız oldu, bunun için üzgünüz", bak o zaman kalbimde altın gibi olurlardı. ama nerdeeeee.... illa taraftarları suçluyacaklar. illa protesto edenleri "ONLAR BİZDEN DEĞİLDİR" diye ayıracaklar. hep böyle oluyor zaten. çiftçi şikayet ederse "O ZATEN PROTESTOCU" köylü şikayet ederse "O HALKTAN DEĞİL" öğrenci şikayet ederse "HALK MEMNUN, SANA NE OLUYOR" işçi şikayet ederse "SİZ HALK DEĞİLSİNİZ" yani hep bir ayrımcılık, bir bölücülük, sesini çıkaranı toplumdan soyutlama operasyonu yapıyorlar. yani kendilerine oy verenler "halk" kendilerine oy vermeyenler "halk değil" böyle bir zihin yapıları var ve insanları da bu şekilde sindiriyorlar. midem bulanıyor, akp'nin bu kadar leş olmasına midem bulanıyor, yönetici konumundakilerin bu kadar fırsatçı olmasına midem bulanıyor, halkın bu kadar gerizekalı olmasına midem bulanıyor. başka bir ülkede olsak böyle bir yönetim 50 kere düşmüştü, bizde yoluna devam ediyor. sözde demokrasi var bizde, adı demokrasi, içeriği totalitarizm... wikiye bakayım bir dedim, şunu gördüm çok güldüm: said: 1. Ütopyacı gelecek vaadi ve binyılcı egemenlik iddiasıyla gelişmiş bir ideoloji. 2. Tek kişi, tek lider, tek parti. 3. Terör sistemi, fiziksel veya psişik. 4. Medya tekeli. 5. Silah tekeli. 6. Bürokratik koordinasyonla, ekonominin merkezi yönetimi. 7. Totaliter rejime destek veren propagandalar. Totaliterizm faşist, teokrasist ve bunun gibi katı sistemlerin belirgin tanımıdır. Totaliter rejim, halkın geleceği için yapılan bir şeydir. Bu nedenle totaliter rejimin korunması için her şey yapılabilir. Birey, yönetimin manipülasyonlarına açıktır. Düşünce ve ifade özgürlüğü bulunmaz. Yönetim aleyhine fikir öne sürülemez. Sadece totaliter görüşlü kişiler yönetime katılabilir. Lider tek güçtür, tanrısaldır, her şeyi bilir, her şeye hakkı vardır. Liderin ruhunu okşayan lütfuna mazhar olur, eleştiren hiçlikte kaybolur. Her şeye o karar verir, hukuk odur. müthişsin kardeş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 totaliter rejim yazdığın gibi bişey değil derslerde gördüğüm kadarıyla.dünyada da tek örneği vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 gerisine komple katılıyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 böyle yalaka bi gs başkanı olduğu için utanıyorum resmen. son yıllarda ne kadar esnetilmiş olsa da gs dediğin gelenektir, liseden gelme bir kültür, bir görgü vardır. kimsenin yapamadığını yapan başkanlar vardır. çok geriye gitme senden önceki başkan canaydın fb stadında en çok alkışlanmış başkan olacak kadar büyük bir insandı. sen kalkmış iki rant uğruna, kulübüne sahip çıkan taraftarı yok sayıyorsun...toki başkanı kulübe verip veriştiriyor resmen suscak mı insanlar..gs-fb maçına gelen taraftar kitlesi olsaydı orada daha fazlası bile yaşanabilirdi. nispeten daha sakin bir topluluk vardı düşündükçe sinirleniyorum. martta yeni başkan gelir bu saatten sonra polat doğru dürüst oy alamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 taraftar anlaşıp gitmese kaç kişi eder? gerçi gs taraftarı içinde elbet belli bi kitle de akp destekliyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar