Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TT Arena ve Akp

Napolyonn

Öne çıkan mesajlar

Napolyonn said:

patinin chp li memurları hürriyet odaklı olduğu için bu haberi ıskaladılar sanırım

chp memuru değilim ama lafı üstüme alınıp yazayım hehe.
artık önemsenecek şey gelmiyor bunlar bana, topic açmaya bile gerek duymadım.

uzun geliyorsa okumayın

ciddi anlamda midem bulanıyor artık bu adamın konuşmaya başladığını duyunca.

birincisi bu işi seçim öncesi oy toplamak için yaptı adam.
ve bu yüzden de meydanlarda kasıla kasıla şov yapıyor, ki insanlar buna oy versin sırf tt arena gibi bişi yaptığı için.

"GALATASARAYIN BEŞ KURUŞ PARASI YOK!"
herif sanki kendi cebinden çıkarıp verdi de bu kadar atar yapıyor.
Toki yapmış bunu. e o zaman halkın cebinden çıkmış oluyor bu para. benim birey olarak ne kadar payım varsa, galatasarayın da her elemanının o kadar payı vardır.
kaç kişi çalışıyor gs'de? 100? o zaman benim 100 katım para vermiş oluyorlar. buna rağmen beş kuruş para vermediğini iddia ediyorlar...

başbakanın adı söylenince tribünlerden epey kalabalık yuhalama geliyor.
bunun karşılığında siyasetçiler ve gs yönetimi diyor ki:
"BUNLAR BİRKAÇ ÇAPULCUNUN İŞİ! GS TARAFTARLARI ASLINDA BU KİŞİLER DEĞİL!" vs gibi saçmaladılar.
eğer çıkıp deselerdi ki "futbola siyaset karıştığı için taraftarlar rahatsız oldu, bunun için üzgünüz", bak o zaman kalbimde altın gibi olurlardı.
ama nerdeeeee....
illa taraftarları suçluyacaklar. illa protesto edenleri "ONLAR BİZDEN DEĞİLDİR" diye ayıracaklar.
hep böyle oluyor zaten.
çiftçi şikayet ederse "O ZATEN PROTESTOCU"
köylü şikayet ederse "O HALKTAN DEĞİL"
öğrenci şikayet ederse "HALK MEMNUN, SANA NE OLUYOR"
işçi şikayet ederse "SİZ HALK DEĞİLSİNİZ"
yani hep bir ayrımcılık, bir bölücülük, sesini çıkaranı toplumdan soyutlama operasyonu yapıyorlar.

yani kendilerine oy verenler "halk"
kendilerine oy vermeyenler "halk değil"
böyle bir zihin yapıları var ve insanları da bu şekilde sindiriyorlar.

midem bulanıyor,
akp'nin bu kadar leş olmasına midem bulanıyor,
yönetici konumundakilerin bu kadar fırsatçı olmasına midem bulanıyor,
halkın bu kadar gerizekalı olmasına midem bulanıyor.

başka bir ülkede olsak böyle bir yönetim 50 kere düşmüştü, bizde yoluna devam ediyor. sözde demokrasi var bizde, adı demokrasi, içeriği totalitarizm...

wikiye bakayım bir dedim, şunu gördüm çok güldüm:

said:

1. Ütopyacı gelecek vaadi ve binyılcı egemenlik iddiasıyla gelişmiş bir ideoloji.
2. Tek kişi, tek lider, tek parti.
3. Terör sistemi, fiziksel veya psişik.
4. Medya tekeli.
5. Silah tekeli.
6. Bürokratik koordinasyonla, ekonominin merkezi yönetimi.
7. Totaliter rejime destek veren propagandalar.

Totaliterizm faşist, teokrasist ve bunun gibi katı sistemlerin belirgin tanımıdır. Totaliter rejim, halkın geleceği için yapılan bir şeydir. Bu nedenle totaliter rejimin korunması için her şey yapılabilir. Birey, yönetimin manipülasyonlarına açıktır. Düşünce ve ifade özgürlüğü bulunmaz. Yönetim aleyhine fikir öne sürülemez. Sadece totaliter görüşlü kişiler yönetime katılabilir.
Lider tek güçtür, tanrısaldır, her şeyi bilir, her şeye hakkı vardır. Liderin ruhunu okşayan lütfuna mazhar olur, eleştiren hiçlikte kaybolur. Her şeye o karar verir, hukuk odur.

Sosyal ağlarda paylaş

"bazı ileri demokratik görüşler" said:

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Spor A.Ş.’nin Genel Müdür Yardımcısı Selim Terzi, twitter’daki hesabından Galatasaraylı taraftarlar için çok ağır ifadeler kullandı. Terzi, “Galatasaraylılığımdan utanıyorum. Başbakanı, TT Arena’da yuhalayanların babaları belli değildir, buna eminim. Şerefsizler yuhalayan kahpe GS taraftarı” diye yazdı. Selim Terzi bu ifadelerinin basına yansıması üzerine twitter hesabını kapattı.

Yasin E. Serim: Nankörsünüz

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış’a bağlı Avrupa Birliği Genel Sekreterliği Müşaviri Yasin Ekrem Serim de, sarı-kırmızılı taraftarlara hakaret etti. Serim, “Böyle bir şerefsizlik yok. Nankörsünüz... Kimin sayesinde o statta maç izliyorsunuz. Kim yaptı lan o stadı size. Gerizekalı, kuş beyinliler” ifadelerini kullandı. Yasin Ekrem Serim de, Selim Terzi gibi hesabını kapatarak twitter’dan ayrıldı.VATAN

herhangi bi sebeple bu kadar aşağılık, apaçi kavgası laflar nasıl edilir. biz meydanlara çıkıp bunların babası belirsiz diyo muyuz hangi siyasette var bu?

aksini iddia edenlere bu yazılar ekran görüntüleriyle mevcut. dava açmasınlar diye falan kapatmışlar uyanıklar hesapları ehe
Sosyal ağlarda paylaş

yok arazi olması gerek onun, çünkü stad üzerindeki bütün haklar kulübün elinde

isim değişikliklerinden, tamirat, geliştirme geyiklerine kadar kulüpler sorumlu hep,

GS'nin eleştirilmesinin sebebi de bu zaten, tamam inşa edilen stadyum için tek kuruş para vermedi ama hayvan gibi değerli bir araziden de 30-35 yıl önceden ayrıldı, TOKİ o araziden hayvani kâr elde edecek. Kimse bunu görmüyor.

Çünkü Fenerbahçe kendi parasıyla, sponsorlarla Saraçoğlu'nu yaptı, Beşiktaş kendi parası ve sponsorlar ile İnönü'yü yapacak. Diğer kulüplerin hepsi kendi paralarıyla yapıyor ama GS tek kuruş para vermiyor.

Herkesin takıldığı olay bu zaten,

ha burada tartışılması gereken olay, Ali Samiyen arazinde GS'nin geçireceği 30 yıl, Seyrantepe'ye değer mi?

Değer mi? Bence değmez
Sosyal ağlarda paylaş

fail: http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=eurod&seekTime=15-01-2011%2017:56

tayyip yalakalığı: http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=eurod&seekTime=15-01-2011%2018:02

toki: http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=eurod&seekTime=15-01-2011%2019:45

başbakanın yuhalanmasını göremedim ama yıldız tv üzerinden.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

Napolyonn said:

patinin chp li memurları hürriyet odaklı olduğu için bu haberi ıskaladılar sanırım

chp memuru değilim ama lafı üstüme alınıp yazayım hehe.
artık önemsenecek şey gelmiyor bunlar bana, topic açmaya bile gerek duymadım.

uzun geliyorsa okumayın

ciddi anlamda midem bulanıyor artık bu adamın konuşmaya başladığını duyunca.

birincisi bu işi seçim öncesi oy toplamak için yaptı adam.
ve bu yüzden de meydanlarda kasıla kasıla şov yapıyor, ki insanlar buna oy versin sırf tt arena gibi bişi yaptığı için.

"GALATASARAYIN BEŞ KURUŞ PARASI YOK!"
herif sanki kendi cebinden çıkarıp verdi de bu kadar atar yapıyor.
Toki yapmış bunu. e o zaman halkın cebinden çıkmış oluyor bu para. benim birey olarak ne kadar payım varsa, galatasarayın da her elemanının o kadar payı vardır.
kaç kişi çalışıyor gs'de? 100? o zaman benim 100 katım para vermiş oluyorlar. buna rağmen beş kuruş para vermediğini iddia ediyorlar...

başbakanın adı söylenince tribünlerden epey kalabalık yuhalama geliyor.
bunun karşılığında siyasetçiler ve gs yönetimi diyor ki:
"BUNLAR BİRKAÇ ÇAPULCUNUN İŞİ! GS TARAFTARLARI ASLINDA BU KİŞİLER DEĞİL!" vs gibi saçmaladılar.
eğer çıkıp deselerdi ki "futbola siyaset karıştığı için taraftarlar rahatsız oldu, bunun için üzgünüz", bak o zaman kalbimde altın gibi olurlardı.
ama nerdeeeee....
illa taraftarları suçluyacaklar. illa protesto edenleri "ONLAR BİZDEN DEĞİLDİR" diye ayıracaklar.
hep böyle oluyor zaten.
çiftçi şikayet ederse "O ZATEN PROTESTOCU"
köylü şikayet ederse "O HALKTAN DEĞİL"
öğrenci şikayet ederse "HALK MEMNUN, SANA NE OLUYOR"
işçi şikayet ederse "SİZ HALK DEĞİLSİNİZ"
yani hep bir ayrımcılık, bir bölücülük, sesini çıkaranı toplumdan soyutlama operasyonu yapıyorlar.

yani kendilerine oy verenler "halk"
kendilerine oy vermeyenler "halk değil"
böyle bir zihin yapıları var ve insanları da bu şekilde sindiriyorlar.

midem bulanıyor,
akp'nin bu kadar leş olmasına midem bulanıyor,
yönetici konumundakilerin bu kadar fırsatçı olmasına midem bulanıyor,
halkın bu kadar gerizekalı olmasına midem bulanıyor.

başka bir ülkede olsak böyle bir yönetim 50 kere düşmüştü, bizde yoluna devam ediyor. sözde demokrasi var bizde, adı demokrasi, içeriği totalitarizm...

wikiye bakayım bir dedim, şunu gördüm çok güldüm:

said:

1. Ütopyacı gelecek vaadi ve binyılcı egemenlik iddiasıyla gelişmiş bir ideoloji.
2. Tek kişi, tek lider, tek parti.
3. Terör sistemi, fiziksel veya psişik.
4. Medya tekeli.
5. Silah tekeli.
6. Bürokratik koordinasyonla, ekonominin merkezi yönetimi.
7. Totaliter rejime destek veren propagandalar.

Totaliterizm faşist, teokrasist ve bunun gibi katı sistemlerin belirgin tanımıdır. Totaliter rejim, halkın geleceği için yapılan bir şeydir. Bu nedenle totaliter rejimin korunması için her şey yapılabilir. Birey, yönetimin manipülasyonlarına açıktır. Düşünce ve ifade özgürlüğü bulunmaz. Yönetim aleyhine fikir öne sürülemez. Sadece totaliter görüşlü kişiler yönetime katılabilir.
Lider tek güçtür, tanrısaldır, her şeyi bilir, her şeye hakkı vardır. Liderin ruhunu okşayan lütfuna mazhar olur, eleştiren hiçlikte kaybolur. Her şeye o karar verir, hukuk odur.

müthişsin kardeş :)
Sosyal ağlarda paylaş

böyle yalaka bi gs başkanı olduğu için utanıyorum resmen. son yıllarda ne kadar esnetilmiş olsa da gs dediğin gelenektir, liseden gelme bir kültür, bir görgü vardır. kimsenin yapamadığını yapan başkanlar vardır. çok geriye gitme senden önceki başkan canaydın fb stadında en çok alkışlanmış başkan olacak kadar büyük bir insandı. sen kalkmış iki rant uğruna, kulübüne sahip çıkan taraftarı yok sayıyorsun...toki başkanı kulübe verip veriştiriyor resmen suscak mı insanlar..gs-fb maçına gelen taraftar kitlesi olsaydı orada daha fazlası bile yaşanabilirdi. nispeten daha sakin bir topluluk vardı

düşündükçe sinirleniyorum. martta yeni başkan gelir bu saatten sonra polat doğru dürüst oy alamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...