Napolyonn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 patinin chp li memurları hürriyet odaklı olduğu için bu haberi ıskaladılar sanırım ama akp nin seçim öncesi kendine vurduğu kritik darbeyi tartışmıyorlar, alkol vb. gibi gereksiz polemiklerde her zamanki gibi değerli muhalif görüşlerini boş yere harcıyorlar. siz ne düşünüyorsunuz merak ediyorum.. demokratiğiz, allahına kadar demokrasi laayn diye yola çıkmış bir parti halkın kendilerine verdiği tepkiyi bu kadar sert karşılamış olmaları bende gelecek açısından şüphe uyandırıyor. sonuçta orada tepki gösterenler asker değil, polis değil bizzat halkın kendisi. ben başbakan ın daha ılımlı bir şekilde yaklaşmasını beklerdim. bir de şu anki hava sanki akp kendi cebinden para çıkartıp verdi de karşılığını alamadı gibi devlet hazinesini kullanıp parti propagandası yapmak yanlış. ben bu son olayı doğru bulmadım demorkasi karnesinde bir eksi olarak geçecek, hoşgörüsüzlüğe de pek gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 söyle bi yazı var, said: söze "tayyip erdoğan'a yapılan protesto ayıptı fakat..." diye başlamayacağım. protesto; ifade özgürlüğüdür. ifade özgürlüğü, bırak stadyumda olmanı veya herhangi bir ülkenin vatandaşı olmanı, sırf doğduğun için bile haktır. ifade özgürlüğünün yeri ve zamanı yoktur, herhangi bir kuvvet ifade özgürlüğünün alanını çizemez, sınırlayamaz; onun ön şartlarını belirleyemez. o yüzden, "protesto haklıydı, ayıptı, olmasaydı daha iyiydi"den önce; protesto güneşin doğuşu kadar normaldi demek gerekiyor. öyle cümleler ediliyor ki, sanırsınız protesto eden taraftarların sadece işi taraftarlık yapmak; günün çoğunu galatasaray'ın yeni stadını hayal ederek geçirmek; galatasaray yönetiminin pazarlama yöntemlerine sorgusuz sualsiz itaat etmek gibi sanıyorum bazen. hayır efendim. buradaki insanlar; çalışan, okuyan, öğrencilik yapan, para kazanan, emeğini satan, iktidarla bazen doğrudan bazen de dolaylı olarak karşı karşıya gelen insanlar. eğer futbol romantikliğini geçersek, galatasaray'dan önce hayatları, evleri, aileleri var. futbol sadece futbol olabilir fakat, tribün sadece futbol değildir. tribün, öyle sizin şerefsiz komedyalarınızı yutturabileceğiniz bir alan değildir. hayır, cidden ne bekliyordunuz? 4 liraya benzin alma gibi popüler geyiği bırakalım, her tarafı tel tel dökülen bir ülkedeyiz. hastalar rehin; mezunlar işsiz veya stajyer; öğrenciler harçlarla ve sonu bitmeyen haraçlarla bitik... bıraktım vasat üstü hayat standardını, sadece yaşamını idame ettirmek için memur olmak sınavla, o sınavın cevapları da öncesinden kara borsa. böylesine umutsuz bir tabloda, insanların 14 ocak akşamı "ohh ne güzel, galatasaray'ımızın yeni stadı açılıyor. teşekkürler allahım, teşekkürler yüce devletim" diye düşünürek uyuduğunu mu düşünüyordunuz? bir de şu var ki; stadyum, galatasaray'a lütfedilmiş gibi davranılıyor. ali sami yen'in kullanım hakkının devredilmesi vs o konulara girmeyeceğim. çok temel bir durum var. ne zamandan beri devletin, insanlara kamusal alanlar yaratması; spora, eğitime, ulaşıma para harcaması lütuf oldu. bırakın efendim, o stadyum bir haktır. galatasaraylıların olduğu kadar fenerbahçelilerindir, beşiktaşlılarındır. elleriyle ördükleri statta bir tane maç izleyemeyecek kadar yoksullaştırılmış, aylarca emeklerinin %10 hakkını bile alamayan, yeri geldiğinde ölen işçilerindir. o stat bu ülke vatandaşı olan herkesindir, ama sizin değildir. o stat sizin görevinizdir sadece. siz, bizim için varsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 benim merak ettiğim toki nin falan yönetmeliğinde başbakan rica ederse istediği şey yapılır sonra da istediğine hediye verilir bir kuruş alınmaz gibi bi ifade mi var?başbakanın somut katkısı nedir bu stada bi açıklar mısınız sürekli ona teşekkür ediyolar?başbakan olmasa o kadar işadamı o kadar mimar mühendisler toki yöneticileri aciz aciz duracak bu projeyi akıl edemeyecekler miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 bürokrasiyi hızlandırmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 başbakan tokinin zarar edeceğini bile bile devletin parasıyla yapın dediyse kanunsuzluk değil mi?yok herşey karlı uygunsa sadece hızlı yapın dedi diye mi bütün bu övünmeler falan?toki zaten heryere proje yapıyo hepsinin de sözleşmelerinin, finansmanının, teslim tarihlerinin kuralları belirli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Napolyonn said: patinin chp li memurları hürriyet odaklı olduğu için bu haberi ıskaladılar sanırım erdogan bayraktar misin lan ahah. konuya laf sokarak ba$layan zihniyet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 nasıl bir ülkede yaşıyoruz ya.bazı yazarlar öyle yazılar yazmışlar ki mide bulandırıcı.yalakalıktan öte bişi bu.bildiğin padişahım açın yalayayıma getirdiler olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 seyrantepe başlığında tartışıldı bu öte yandan bir fenerbahçeli olarak galatasarayın cebinden 5 kuruş çıkmadan hayvan gibi stadda maç yapacak olması mı, yoksa başbakanla toki başkanı yancısının sanki kendi ceplerinden yaptırmış gibi gerinmeleri mi daha komik bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 ne chp ne akp ne ulus devlet ne şeriat yaşasın SOSYALİZM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 adnan polat'a 3-5 sempatim vardı o da gitti bu olayda. Resmen takımımdan soğudum anasını satayım. Bu nasıl yalakalık, bu nasıl kendini bilmezlik Galatasaray başkanısın lan sen, belediye başkanına yağ çaken şekerspor başkanından farkın olsun anasını satayım. yaptığı tam olarak kraldan çok kralcı olmak, başka bişey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 sipeyskeyk said: adnan polat'a 3-5 sempatim vardı adnan polata sempatisi olan herkesi gecen sene banladilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 ve bu adnan polat tayyip erdoğana karşı chpden istanbul adayı idi zamanında, şimdi resmen ağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 başka bir başlıkta sayfalardır tartışılıyor bu. sölenmesi gereken herşey orada söylendi galiba. güncel bir gelişme var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Napolyonn said: patinin chp li memurları hürriyet odaklı olduğu için bu haberi ıskaladılar sanırım ama akp nin seçim öncesi kendine vurduğu kritik darbeyi tartışmıyorlar, alkol vb. gibi gereksiz polemiklerde her zamanki gibi değerli muhalif görüşlerini boş yere harcıyorlar. siz ne düşünüyorsunuz merak ediyorum.. demokratiğiz, allahına kadar demokrasi laayn diye yola çıkmış bir parti halkın kendilerine verdiği tepkiyi bu kadar sert karşılamış olmaları bende gelecek açısından şüphe uyandırıyor. sonuçta orada tepki gösterenler asker değil, polis değil bizzat halkın kendisi. ben başbakan ın daha ılımlı bir şekilde yaklaşmasını beklerdim. bir de şu anki hava sanki akp kendi cebinden para çıkartıp verdi de karşılığını alamadı gibi devlet hazinesini kullanıp parti propagandası yapmak yanlış. ben bu son olayı doğru bulmadım demorkasi karnesinde bir eksi olarak geçecek, hoşgörüsüzlüğe de pek gerek yok. Çok güzel bir giriş olmuş burada kimsenin herhangi bir partinin memurluğunu yaptığını zannetmiyorum. Komplo teorilerini kafanda yaşamalısın bize yansıtmak zorunda değilsin. Ayrıca halka karşı bu olaydan öncede olabildiğine kötü davranıyordu bu adamlar bu bir ilk değil belki ilk defa senin dikkatini çekmiş olabilir ama bir çok örneğini gördük 8 yıllık zaman içerisinde. Yine de bu halk onları seçmeye devam etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 gs stad maketi yaptı özhan canaydın arsa aldı sarügül stad yapalım dedi eren talu kaba inşaatı yaptı toki başbakan desteğiyle hızlı bir ihale yaptı varyap stad yaptı ali sami* toki başkanı anamı ağlattınız diye atar yaptı taraftar bodoslama daldı adnan polat tecavüzden zevk aldı başbakan screw you guys i going home dedi medya nereyi, kimi yalayacağını şaşırdı biz tartıştık *yen yıkıldı, rant oldu yağacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 abi eski arazi ucuza kapatıldı zaten. onu geç sanki ceplerinden çıkarıp verdikleri parayla yapıldı stad yada herşeyi onlar planladı düzenledi sanki, bi de prim yapmaya çalışıyorlar üzerinden. medya bile korkuyor resmen haberini yapmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 benzinden rekor vergiyi aliyor, ondan sorna cebinizden topladigi paralarla stad yapiyor BEN YAPTIM diyor padisah kafasi iste direk, butun memleket tapulu mali cunki HALK onu secti (kral olarak) ama en superi dusunce ozgurlugu, darbeciler yargilansin YETMEZ AMA EVET tayfasinin basina gelenler, catir catir tazminat davasini acmis ahmet altanada, kopruyu gecene kadar kullandi kullandi atti simdi cakma liberalleri said: They came first for the Communists, and I didn't speak up because I wasn't a Communist. Then they came for the trade unionists, and I didn't speak up because I wasn't a trade unionist. Then they came for the Jews, and I didn't speak up because I wasn't a Jew. Then they came for me and by that time no one was left to speak up faggots sure got told luk durum direk, palpatinei senatoda alkisliyanlar aglasin artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 bol bol tartışıldı zaten seyrantepede son durum topikinde. sen sadece içki topikleri falan takip ettiğinden görmemişsin algida seçicilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 bu arada ilk mesajdaki pati bunu konuşmuyo açayım da laf sokayım tribi çok gereksiz. http://forum.paticik.com/read.php?29,3340884 74. sayfadan sonra bunu konuşuyoruz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 forgiver said: gs stad maketi yaptı özhan canaydın arsa aldı sarügül stad yapalım dedi eren talu kaba inşaatı yaptı toki başbakan desteğiyle hızlı bir ihale yaptı varyap stad yaptı ali sami* toki başkanı anamı ağlattınız diye atar yaptı taraftar bodoslama daldı adnan polat tecavüzden zevk aldı başbakan screw you guys i going home dedi medya nereyi, kimi yalayacağını şaşırdı biz tartıştık *yen yıkıldı, rant oldu yağacak sunu ıznınle quoteluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 CthuLhu said: bu arada ilk mesajdaki pati bunu konuşmuyo açayım da laf sokayım tribi çok gereksiz. http://forum.paticik.com/read.php?29,3340884 74. sayfadan sonra bunu konuşuyoruz zaten adamın işine öyle geliyor çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Ah bademli bıyıklı arkadaşım sanırım sen o sırada twitter'dan büyük başkanını yağlıyordun yada başka işlerle meşguldün neyse artık badem bıyıklarının hakını verdin,biz zavalı demokrasi fakirlerine dersimizi verdin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 toki 2004 yılında başbakanlığa bağlandı çünkü gerektiğinde bizden kestikleri paralarla akp oy progpagandası yapılabileceklerdi http://haber.mynet.com/detay/guncel/toki-basbakanliga-baglandi/117653 gel gelelim stad olayındaki protestoya masquarede'in quote'ladığı yazının üzerine diycek bişi yok. çok iyi... akp 2003te böyle yüksek bi oranda oy alarak gelebilmesinin sebei halkın eski siyasetçilerden bıkmış olmasaydı. çok ciddi oranlarda boş atanlar oy kullanmayanlar vardı seçimlerde. fakat halk artık akp'nin de farklı olmadığını gördü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 but it's too late Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 "Bahse girerim yarın bir yobaz çıkıp, 'tuvalete gitmek günah' diye fetva verse, tuvalete gitmeyecek ve altına yapacak o kadar öküz var ki bu ülkede..." ( Aziz Nesin ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar