napae Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Kazandibi. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 aha östrojen güdümlü tatlı krizi geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 irmik helvası, ama içi dondurmalı olcak, üzeri de tarçınlı (zaten tarçın tüm tatlılarda olmalı), üzerinde çikolata sosu da olabilir biraz http://4.bp.blogspot.com/_VvSPmDKt_Kk/RsyCpK8ps7I/AAAAAAAAAZQ/0MuI7zk51h0/s1600/IMG_1005_2_resize.jpg resim büyük, yakından bakabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 cheesecake çok fena yaparım hem de çok fena yerimmm hani dengeli bi tatlı baymıyo da ohh=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 bim in kazandibisini yi ucuz ve güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 türk tatlıları herşeyi ezer olm hiçbiri birer künefe değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 cerebralis said: ya ne biliyim hani bi numarası yok ki.ez fıstığı sıkıştır yut şekerliyip eheueheu valla ben yerim. yapılışını bilmem ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 xaty said: irmik helvası, ama içi dondurmalı olcak, üzeri de tarçınlı (zaten tarçın tüm tatlılarda olmalı), üzerinde çikolata sosu da olabilir biraz OFFFFF şunun hastasıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 xaty said: irmik helvası, ama içi dondurmalı olcak, üzeri de tarçınlı (zaten tarçın tüm tatlılarda olmalı), üzerinde çikolata sosu da olabilir biraz http://4.bp.blogspot.com/_VvSPmDKt_Kk/RsyCpK8ps7I/AAAAAAAAAZQ/0MuI7zk51h0/s1600/IMG_1005_2_resize.jpg resim büyük, yakından bakabilirsiniz ya bunun biraz değişik varyasyonları var. volcano diyolar hatta. çikolatalı içi dondurmalı filan, dışı sıcak. hmmppssşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 künefe dediniz ve en birinci siz oldunuz. yine hatay günlerine gidip cırcır olmak lazım evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 öfff olsada yesem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 sdjfkldgd mal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 bamya sevmeyeni de anlamam. süper lan bamya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 bizi cırcır eden künefe değil kuyruk yağına doymuş kebaplar ve içli köfteler oldu. olsun yine olsun yine yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Ay çöreği çok seviyorum ben bi de bak. O geldi aklıma, tatlı sayılmaz ama pek sanırım. Bi de badem ezmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 mal benim adamım ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Mal said: öfff olsada yesem suyuna bana bana (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 bebek'temiydi meşhur badem ezmeci, üniversite kazanana kadar her istanbula geldiğimde alırdım. şimdi üni bitiyo, tekrar başlıyım almaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Etli mi o bamya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 şaka yaptım ya iştahınız kaçsın diye. ıyyy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 tamam artık hadi diğer sayfaya taşımayalım o bamyayı makara bitsin orda :) ÖFF BE SÜPER İNSANIM BEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 xaty said: bebek'temiydi meşhur badem ezmeci, üniversite kazanana kadar her istanbula geldiğimde alırdım. şimdi üni bitiyo, tekrar başlıyım almaya Evet Bebek'te. Fiyatları döte girecek cinsten tabi doğal olarak sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 senede bir kez :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 nanik_atak said: bizi cırcır eden künefe değil kuyruk yağına doymuş kebaplar ve içli köfteler oldu. olsun yine olsun yine yerim la sana bişi olmadı zaten. sendeki mide güzel bir mide :) olan bana oluyor bu tür güzide yemeklerde :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 her seferinde topic içeriğini unutup giriyorum, tatlılar bişeyler görüp kapatıyorum dedeler çıksa daha iyi ya bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar