goldbären Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 kapı kapı dolaşıp çarpı atsınalr bari, bunlar imam istedi bunlar istemedi dfiye yarın iç savaş olunca zülfikarlarla kimleri yaracaklar belli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 vanq katanam hazır. gelsinler zülfikarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 -bende sapan ve çelik bilyalar var. sende? -sadece dedemin çiftelisi, altı tane de fişek var. osuruğumu tutuyorum bir de -ulan keşke zombi apokalips olsaydı. irtica apokalips oldu ne biçim ülke ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 goldbären said: -ulan keşke zombi apokalips olsaydı. irtica apokalips oldu ne biçim ülke ya asdasfasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 papaz okulunu bitirdim ama bir defa birisi gelip bana hristiyanlıktan bahsetmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 fişlemede son nokta olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 goldbären said: kapı kapı dolaşıp çarpı atsınalr bari, bunlar imam istedi bunlar istemedi dfiye yarın iç savaş olunca zülfikarlarla kimleri yaracaklar belli olur alevilerle iyi geçinmeye bakın, zülfikarları hazırlamışlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 eve çağırıp maklube yapmalarını isteyebiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 artık tüm evler abievi gibi kokacak ayakkokusu ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 kapıdan almazsak içeri ceza kesiyorlar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 ara sıra gelip dua mı okıcaklar ne yapıcaklar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 abi almıycak biri içeri kavga çıkıcak falan. dinsiz diye milleti kışkırtıcaklar haber olucak. oy sevdasına yapılana bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 haberlere kesin ilk ben çıkıcam öyle birşey olursa asdmagfad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 tekirdağ hatırladığım kadarıyla solcu bir şehirdi. yanlış mı hatırlıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Trakya'nın hepsi öyle. İnadına yapıyor işte şakirtler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 iyi olmus, arada gunah cikarmaya gideriz imamla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar