Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 açıklama yapmış. ben raul hayranı biriyim, el sıkıştıktan sonra onun golcülüğü bana bulaşsın diye öyle yaptım. yanlış anlaşıldığımdan ötürü çok şaşırdım, bu tepkiyi de şimdi siz sorunca öğrendim. demiş.
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Sparkcaster said: o eli kırarlar sdfkljdsflksjdf
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 raulun ayağını saçına sürseymiş o zaman
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 gene ne yapmış lan bu öküz demeye gelmiştim ama eski habermiş
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 inanılmaz mal bir adam bu batuhan. Eskişehir'de 222 de dayak yedi geçenlerde attılar dışarı. Adam getiricem göreceksiniz falan diye söyleniyordu çıkarken. Lamborghinisi var sürekli onunla dolaşıyor üni caddesinde özellikle hız yapıp duruyor. Her gün dışarı çıkan insan değilimde ne zaman çıksam adamı görüyorum bi yerlerde.
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 gri lambo bunun mu? Bide turuncu var gallardo ama üniversitede takılıyor o.batuhanın degildir. Eskişehirde 2 lamborghini fazla o baska konu.
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 gri vardı bi tane onunla takılıyordu biliyorum onu şimdi turuncuyla takılıyor. Griyi görmedim uzun zamandır değiştirmiş herhalde =) bi de beyaz var o kimin asıl. Batuhan'ın ki ucuzlarından. Beyaz var sürekli 222'nin önüne çekiyorlar 26 plaka.
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=cW3Xb2MJ_88
PZero Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 batuhan güzel vurmuş ama kaleci şansı işte
Red Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 abi kütük gibi abanmış bende vururum öyle
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 nomsaR said: raulun ayağını saçına sürseymiş o zaman raulun bacagini, gotune soksa gene fayda etmez.
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 ya öküz abi, bildiğin gerizekalı, hayvanın teki. gram zeka yok, gram teknik yok, tam bir kazma. üstelik çalışmıyor yan geliyor yatıyor. tamam ben de tembelliği severim ama, orada futbolcusun çalışacaksın köpek gibi, yapacaksın yani. ne yani Balotelli de bunun yaşında, o da genç, bu da geç. Var mı onda yan gelip yatma, böyle aptal aptal hareketler ? Aksine adam takır takır oynuyor, bu yaşında ''dünyanın en iyi forvetlerinden biri'' dedirttiriyor kendine. Rooney 16 yaşındayken Premier Lig'de ilk 11 de oynuyordu lan. Aynı şekilde Gareth Bale'de. Hadi onları geçtim, salt ''genç, çalışması lazım'' diye düşünülmesin, Kobe 32 yaşında. Sezon içindeki Miami macını kaybettikten sonra 2 saat tek başına salonda çalıştı adam. O adam aptal mı şimdi orda ? Zaten dünyanın en çok kazanan sporcularından biri. Dünyanın şu anda en yetenekli basketbolcusu. Çalışmasına gerek yok mu yani. Olmaz yani abi böyle batuhan hayvanı gibi sporcu mu olur. şiddet yanlısı birisi olmamakla beraber, yanımda olsa hastanelik etmiştim, şu tipe, hareketlere bak yani not : gerçi Türkiye gibi bir yerde, seyircilerin de angut olduğu bir yerde, kimsenin gerçek profesyonel gibi çalışmasına gerek de yok ki. Gelen yıldızlar da yatıyor burada. Bi 7 senedir istikrar abidesi Alex var. Başka da yok. O da bir gerçek
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 şu batuhanı eskişehirlilerde sevmiyor benim bildiğim.hala takımda tutulmasının sebebini anlamış değilim.gerçi td uygun terimden sonra egosu en yüksek olan 2. adam.ben bunu adam ederim diye paso oynatıyordur sırf 1-2 maçta iyi oynayınca benim eserim demek için
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 abi çocuk yetenekli zaten, yeteneği kullanamıyor onun için kızıyoruz. tam santrafor fiziği var. ama işte neyse ya
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 adam kafasız olduktan sonra isterse messi olsun.beşiktaş altyapısından sinan engin varken çıkan oyuncudan pek bişi beklememek lazım
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Aslına bakarsanız pek de yetenekli değil bence...Evet belki fiziğiyle alt yaş gruplarında çok fark yaratmış olabilir, ama üstüne koyamamış belli ki...Bir kere inanılmaz hantal, ayak becerisi pek yok gibi...Kafa vuruşları iyi... Geleceği pek yok Batuhan'ın bence...Ha illaki oynar biryerlerde, ama kafa yapısı dışında bile çok yetenekli olduğunu düşünmüyorum şahsen...
escape Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Polyushka said: ya öküz abi, bildiğin gerizekalı, hayvanın teki. gram zeka yok, gram teknik yok, tam bir kazma. üstelik çalışmıyor yan geliyor yatıyor. tamam ben de tembelliği severim ama, orada futbolcusun çalışacaksın köpek gibi, yapacaksın yani. ne yani Balotelli de bunun yaşında, o da genç, bu da geç. Var mı onda yan gelip yatma, böyle aptal aptal hareketler ? Aksine adam takır takır oynuyor, bu yaşında ''dünyanın en iyi forvetlerinden biri'' dedirttiriyor kendine. Rooney 16 yaşındayken Premier Lig'de ilk 11 de oynuyordu lan. Aynı şekilde Gareth Bale'de. Hadi onları geçtim, salt ''genç, çalışması lazım'' diye düşünülmesin, Kobe 32 yaşında. Sezon içindeki Miami macını kaybettikten sonra 2 saat tek başına salonda çalıştı adam. O adam aptal mı şimdi orda ? Zaten dünyanın en çok kazanan sporcularından biri. Dünyanın şu anda en yetenekli basketbolcusu. Çalışmasına gerek yok mu yani. Olmaz yani abi böyle batuhan hayvanı gibi sporcu mu olur. şiddet yanlısı birisi olmamakla beraber, yanımda olsa hastanelik etmiştim, şu tipe, hareketlere bak yani not : gerçi Türkiye gibi bir yerde, seyircilerin de angut olduğu bir yerde, kimsenin gerçek profesyonel gibi çalışmasına gerek de yok ki. Gelen yıldızlar da yatıyor burada. Bi 7 senedir istikrar abidesi Alex var. Başka da yok. O da bir gerçek ya beyler. neolursa olsun hakaret etmeyin işte internet ortamında bu tarz ünlülere. bulur falan şans işte abi denk gelir yakarlar valla. gerek yok hakarete zaten herşey ortada. buna yorum yapmamız bile büyük bir lütuf.
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 demete kalın bi çocuğun başını yakmıştı bu konuda baya
Öne çıkan mesajlar