BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 güzel bilim kurgu yapabilmek her yiğidin harcı değildir zaten. bu arada benim dışımda sunshine'ı seven ve beğenen birini görmek de çok hoş :) rama'ların çekildiği gün bilim kurgu sinema tarihine yeniden darbe vurur. bir de bilim kurgu bu aralar para etmiyor. çizgi roman uyarlamaları daha çok satıyor. Yeni nesil bilim kurgudan bir haber aslında.
Law Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Ekside denk geldi, filmin senaryous sızmış diye, tabi yalanlama gelmiş. Aşşağıya koyuyorum. Filmin senaryosu (kesin değil) yapımcı firma yalanlasa da senaryosu sızmıştır. gerçek olup olmadığı belli olmamakla beraber hikaye space jockeylerle insanlar arasında geçiyor gibi. doğruluğu tartışılır olmakla beraber sızan senaryonun konusu kısaca şöyle. space jockeyler gezegen gezegen gezerek genetik deneyler yapan, terraformingle o gezegeni genetiğini değiştirdikleri canlılara uygun hale getiren ve kendilerini tanrı olarak gören bir ırk. dünyada onların bu deneyleri yaptıkları gezegenlerden biriymiş mesela. weyland corporation space jockeylerin gezegeninin koordinatını buluyor bir arkeolojik kazıda ve prometheus adlı bir araştırma gemisini bu koordinata yolluyor. sonuc olarak giden ekipten biri space jockeylerden genetik bir araştırma çalıyor ve aralarında bir savaş başlıyor. space jockeyler bir gezegende deney yapmadan önce o gezegeni tamamen temizlemek için kullandıklerı genetik olarak saldırgan olarak ürettikleri bir canlıyı ekibe karşı kullanmaya çalışıyor ama işler ters gidiyor ve space jockey gezegeni tamamen bu canlılarla doluyor.sadece biri hayatta kalıyor. hayatta kalan space jockey kaçan prometheusun peşine takılıyor. amacı kargosuna doldurduğu yaratıkları dünyaya salarak kendi gezegeninin intikamını almak.
BramStoker Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 hikayenin ilk yarısı annunakilerden esinlenilmiş. orta kısmı bir hindu mitinden. sonu özgün gibi. adam gibi çekmişlerse güzel bir iş çıkmış demektir. =)
Law Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Aynen katılıyorum içerikden ziyade işlenişi önemli.
Innuendo Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 yonetmen olarak ridley scott varken olarak cekim kalitesinden suphe edilmez.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Abi yukardaki fragmanı izledim de, adamın adı Peter Weyland mı dedi? Sibernetikler, Alienlardaki robotlar, Weyland - Yutani Corp. ? edit: Oha oha bu filmde Nostromo da varmış lan :D
progamer Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 trailer çok iyi. http://www.youtube.com/watch?v=gEO3lmVy-tU
Law Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Offical traileri izleyince, daha önce spoiler olarak verdiğim senaryayo bayağı uyuyor gibi.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Ne trailer izliyorum, ne de hakkında bir şey okuyorum. Filmin yarısını spoluyorlar.
Law Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Filmde yaratık var. İşte en büyük spoileri verdim.
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 kadro iyiymiş, kofti cıkmasın yine film, artık beklentileri uygun tutmaya calısıyorum hüsrana ugramaktan sıkıldık.
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=HHcHYisZFLU abi ilk teaser ne güzeldi bu trailerla tüm plotu belli etmiş hayvan herifler izlemeyin
fede Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 oh sinemada izlemelik film yapmışlar en sonunda
Laorx Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 bu film imax gelirse salonu kapatırım http://9thcivic.com/gallery/albums/post/GRusC.gif
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Yalvarırım 3D olmasın. Bu arada içerideki mekanlardan birini Giger'ın kitaplarında görmüştüm diye hatırlıyorum
Law Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 BiTcH_oFBaT said: Yalvarırım 3D olmasın. Harbi 3d olmasın, yada seçenek koysunlar 3d li, 3d siz.
BramStoker Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 ohoooooo taa bir haziranda imiş ama bu :'(
Law Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Nuri Bilge Ceylan çeksin bir sonraki alieni, alien böyle uzaklara dalmışken, uzun planlar vs. Alien e doyalım.
behran Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Law said: BiTcH_oFBaT said: Yalvarırım 3D olmasın. Harbi 3d olmasın, yada seçenek koysunlar 3d li, 3d siz. full 3D film =)
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 ah be ridley abi... sen yapma bare
Öne çıkan mesajlar