Saeros Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 oyunculuk olarak zayıf halka kim var ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Zenci çok kötü oynamış, hiç kendini vermemiş rolüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 film rezaletti la en fazla 5 o da oyunculara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Düzgün bir senaryo olsun bu sefer, gözlerini seveyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Random gezegende ATMOSFERDE OKSİJEN var diyip kask çıkaran bilimadamları efsneviydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 uzaylı cesedi görüp korkan biyolog nefisti asıl.sonra gidip ilk gördüğü abuk subuk yaratığa dokunup morti olması falan. ama ridley scottın çektiği filmlerdeki atmosfer apayrı.adam iyi yani kısacası geri kalan herşey kötüydü ama filmde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 çok kötüydü lan, bu kadar prodüksiyon, background falan anca bu böyle bir senaryoyla harcanır dgshdshdsgdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 http://oi41.tinypic.com/2gxo84o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Wes Borland <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Spoiler mı verdim yoksa? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 pii spoyler! nedense çok sevdim ayrıca. gereksiz karakter ve holivud-moment çok vardı, onları çıkarsak böyle ıssızlık ve yabancılık hissi veren filmler çok güzel izlenir aslında. ağzına kadar cgi dolu bir sürü filmde alamadığım o "evden bilmem kaç ışık yılı uzakta bambaşka bir gezegendeyiz" hissini daha güzel verdi bence. cast ve imdb'ye bakmadım ama sanırım giger'ın işi yine. keşke diyalog filmi olsaydı, dafuq'luk ekşınlara girilmeseydi fazla. "dostum ben buradan gidiyorum" diye gruptan ayrılan adamın ilk ölmesi falan.. bazı yerlerde "sakın o mağaraya gitmeyin, benden söylemesi" diye uyaran yaşlı garip gizemli adam çıkmasını bile bekliyor insan. çok kullanılmamış klişeler ama öyle yerlerde kullanılmış ki sahne ve anlatımı bağlamak adına; yine ağzına kadar klişe dolu olan filmlerle aynı kekremsi tadı vermiş. o minimalizm çok iyi ama. bir yalınlığı var görselliğin, müziğin falan. havada soruların kalmasını doğal buluyorum. tam tamına insan gözünden anlatılmış hikaye. ne david'in kadim elemana ne dediğini biliyoruz ne de elemanın kafasındaki düşünceyi. cevap aramak için gidilen onca ışık yılı mesafe bile bir kayıp, bir anlık şiddetle son buluyor. üçüncü kişi anlatmamış kurguyu, birkaç salak bilimadamı gözüyle izliyoruz. bence gizemi koruması açısından daha hoş. varsın sorular kalsın havada. düşünecek şey olsun, bilinmezlik olsun. shaw gemiye koşarken "dünyayı yok edicekler ühü" diye anons geçti. belki amacı o bile değildi, amacını gösteren bir sahne bile verilmedi. kasıtlı mı bu anlatım türü bilmiyorum ama bence filmi daha hoş yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 bilmem kaç km ışıkyılı uzaklıktaki yere giden ekipte kaptan sevişiyo diye mahsur kalan adamların öldüğünü anlamadılar:/ o kdr suit fln giyoyo bu adamlar bi tane cam bile yok mu kasklarında fln ya ahah. mükemmel atmosferi fena harcamışlardı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 aynen işte ziyan etmişler potansiyeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 bok gibi bir filmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 o are you okay miydi ne diyordu orda. ulan ne saçmaydı orası. fakat kesilmiş sahnede tam tersi o sahne mantıklıydı. filme bilerek konduğunu düşünüyorum. bu film sanki iyi oluyor biraz boktan sahneler koyalım demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 yeni izleyip "hmm noldu lan şimdi" diyorsanız, yönetmen filmin asıl şeyini açıklamıştı "aslında ben şunu demek istemiştim diye" önceki sayfalarda bi yerde yazmıştım spo içinde sanırım, tabi bu dandik olduğu gerçeğini değiştirmiyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Filmi henüz izlemedim ama soundtrackleri çok iyi açıp açıp dinliyorum arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar