Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Prometheus (2012)

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

KidLazer said:

@pastor

forumda yeni olmam internet ortamında amatör olduğum anlamına gelmiyor kaldı ki paticik ilk kurulduğunda da üyeydim ancak sonra uzun bir süre girmedim. ve yeni üyelik açtım. bir forumda uzun süre barınamama nedenim de g.tü hakettiğinden fazla kalkanlara aynı uslüpla cevap vermemden ötürüdür. klavye delikanlılığı yapmaya gerek yok 'düdüklenmek' nasip olmasın sana.

Yeni gördüm, hala bık bık konuşuyorsun da bir tane argüman yok.

Sus artık.

Paticik kariyerin de umrumuzda değil.

Inb4 daha fazla alakasız postlar.

yildirimokur said:

Siz de sorgulamıyor musunuz bu kadar paraya mal olan film yapıyorlar ama sikko sikko hatalar, açıklar oluyor filmlerde. NeDEEEEN !!!! (kafa

Öyle derin derin sorgulanacak bir durum yok, eskisi kadar materyele özen gösterilmiyor, artık teknik çekimler ve efektler > içerik.

Durum bu yani, tamamen para için çekilmeye başlandığı için filmler verilen tavizler rezaletlere sebep oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.joblo.com/movie-news/prometheus-screenwriter-jon-spaihts-reveals-how-facehuggers-were-used-in-his-original-draft

burda Damon Lindeloff öküzü el atamdan önceki filmin orjinal screenwriter'ı son draft ile kendisininki arasındaki farkları anlatmış biraz. Keşke film biraz daha bu adamınkine benzeseymiş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...