ahahahah
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Prometheus (2012)
başarılı
asdfasdfajsdk iyiymiş trailer
Siz de sorgulamıyor musunuz bu kadar paraya mal olan film yapıyorlar ama sikko sikko hatalar, açıklar oluyor filmlerde. NeDEEEEN !!!! (kafa
hayir.
Yarın sorgula
yoo
@pastor
forumda yeni olmam internet ortamında amatör olduğum anlamına gelmiyor kaldı ki paticik ilk kurulduğunda da üyeydim ancak sonra uzun bir süre girmedim. ve yeni üyelik açtım. bir forumda uzun süre barınamama nedenim de g.tü hakettiğinden fazla kalkanlara aynı uslüpla cevap vermemden ötürüdür. klavye delikanlılığı yapmaya gerek yok 'düdüklenmek' nasip olmasın sana.
Yeni gördüm, hala bık bık konuşuyorsun da bir tane argüman yok.
Sus artık.
Paticik kariyerin de umrumuzda değil.
Inb4 daha fazla alakasız postlar.
Siz de sorgulamıyor musunuz bu kadar paraya mal olan film yapıyorlar ama sikko sikko hatalar, açıklar oluyor filmlerde. NeDEEEEN !!!! (kafa
Öyle derin derin sorgulanacak bir durum yok, eskisi kadar materyele özen gösterilmiyor, artık teknik çekimler ve efektler > içerik.
Durum bu yani, tamamen para için çekilmeye başlandığı için filmler verilen tavizler rezaletlere sebep oluyor.
HAHHAHAHA honest trailer süpermiş lan
black oil from x files
benjamin button
dr. manhattan
hahaha
black oil from x files
benjamin button
dr. manhattan
hahaha
trailer harika..>:D<
honest traileri koymaya gelmistim bende. halbuki ne kadar cok sevmek istemistim bu filmi
fazla acımasız olmuş honest trailer.
Abi honest trailer channelinin olayi da biraz bu, diğer trailerlarına bakinca da meh denilcek filmleri tabiri caizse itin dötüne sokuyolar. Zaten normal trailerlar da filmleri olduğundan çok iyi göstermeye çalışır, onu tiye alıyor.
Bu arada o vagina olayı bi derece doğru. O yaratıkların tasarımını yapan H. R. Giger isimli amca fetiş kafasında çizimler falan yapar zaten. Facehuggerlara falan dikkat edin Alien serisindeki, yaratığın ağzı bildiğin vajina şeklinde.
extra sahneleri izledim.2 sahne var ki filme koymamaları resmen moronluk.
http://www.joblo.com/movie-news/prometheus-screenwriter-jon-spaihts-reveals-how-facehuggers-were-used-in-his-original-draft
burda Damon Lindeloff öküzü el atamdan önceki filmin orjinal screenwriter'ı son draft ile kendisininki arasındaki farkları anlatmış biraz. Keşke film biraz daha bu adamınkine benzeseymiş.
burda Damon Lindeloff öküzü el atamdan önceki filmin orjinal screenwriter'ı son draft ile kendisininki arasındaki farkları anlatmış biraz. Keşke film biraz daha bu adamınkine benzeseymiş.
Bu arada bonus cddeki making ofların tamamını seyretmenizi tavsiye ederim.
yeni izledim bunu ben bugün daha. çok leşti be
bilim kurgu filmlerinin tümü leş zaten. insanların bilim kurgu filmi izlemesi ikinci bir emre kadar yasaklanması lazım.
Ya Bone 2004'ün internetinden misin nesin
90larda begendigim bilim kurgular...
yine de filmin ilk yarısı baya iyiydi
acaba gezegene inince jetlag oldukları için mi mala bağladılar?
Öne çıkan mesajlar