aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 tarzina osuriim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Keline sıçayım şükrü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 belki sac cikar lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Ektirsene artık. Yada o sakalı bırak yine, akıyordu o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 PastorOfMuppets said: Abi ben o tarzı 2004'te oturttum. Geçti o, artık bununla nasıl başa çıkacagınızı siz düşeneceksiniz. Ara sıra haklı olarak başlayabilirsiniz mesela. sen buna tarz diyosan ben sana yolda gördüğüm tek gözü kapalı siyah dar giyinen parmağına oje sürüp erkek olduğunu belirten arkadaşlara i.ne demek yerine emo dediğim gibi başka bir isim de takabilirim bunu ben değil bir başkası da rahatlıkla yapabilir sanırım. bu arada arkadaş da tarzına osuriyim demekle pek yanılmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 dostum çok yanlış sulardasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 xunn azalarak bit bence yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 film benim için hayalkırıklıgı oldu.kaç aydır bekliyorum.9gb kotam gitti ilk 15 dakak falan atmosfer çok iyiydi ama acaip gerizekalı şeyler vardı. 2. 3. filmde dolacak bi boşlukta değil yani.alyen fanboy falan değilim allahtan izledim geçtim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 kotalı fakir lol. extendend çıkmış diye reklam yapıyodu bana haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 KidLazer said: PastorOfMuppets said: Abi ben o tarzı 2004'te oturttum. Geçti o, artık bununla nasıl başa çıkacagınızı siz düşeneceksiniz. Ara sıra haklı olarak başlayabilirsiniz mesela. sen buna tarz diyosan ben sana yolda gördüğüm tek gözü kapalı siyah dar giyinen parmağına oje sürüp erkek olduğunu belirten arkadaşlara i.ne demek yerine emo dediğim gibi başka bir isim de takabilirim bunu ben değil bir başkası da rahatlıkla yapabilir sanırım. bu arada arkadaş da tarzına osuriyim demekle pek yanılmamış. Sarcasm'ın kalın kafatasından sekip gitmesi böyle aptal beyanlarda bulunmanıza sebep olabiliyor ya. Daha balonun yeni patlamış, hırpalamama gerek var mı seni? Aptal aptal konuşmanın lüzmu yok, ya yaptıgım yorumla ilgili söyleyecek birşeyin vardır söylersin, yada susarsın. Gidip postun sahibini çekiştirmemeyi internette birkaç yıl geçirdiginizde ögreneceksiniz. O yüzden böyle hemen gaza geliyorsunuz zaten, herşeyi kişisel almaya falan başlıyorsunuz. Haksızsın işte düdük, filmden de anlamıyorsun. Uzatma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 PastorOfMuppets said: Haksızsın işte düdük, filmden de anlamıyorsun. Uzatma. http://www.ibiblio.org/wm/paint/auth/weyden/judgement.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 /unsummon all players. /summon admin Ask admin wtf !¿ /sit /quit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 br trailer http://www.ign.com/videos/2012/10/01/prometheus-blu-ray-trailer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 toplamda 12 adet deleted scene var, + alternate ending ve opening inde olduğu 6 ayrı sahne daha var. 18 sahne 54-55 dk falan ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Extented hd rip çıktı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Sunu eklesinler bari edepsiz herifler David'in (david miydi adi android in ?) Uzayliya tercume yaptigi sahnenin cevirilerini eklesinler. Uzayliya rage attack yaptiran konusmanin tam cevirisi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Gladmir said: Sunu eklesinler bari edepsiz herifler David'in (david miydi adi android in ?) Uzayliya tercume yaptigi sahnenin cevirilerini eklesinler. Uzayliya rage attack yaptiran konusmanin tam cevirisi olsun. al http://movieline.com/2012/06/20/prometheus-secrets-revealed-what-did-david-say-to-the-engineer/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 o cümle reyc geçirtecek bi cümle değil ama ya herifin dediği şeyin tercümesi yok ama dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 dili yaratan doktor diyo işte lan çeviri öyle, reyç getirecek bir cümle değil ama enginar dellenmiş bi kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 @pastor forumda yeni olmam internet ortamında amatör olduğum anlamına gelmiyor kaldı ki paticik ilk kurulduğunda da üyeydim ancak sonra uzun bir süre girmedim. ve yeni üyelik açtım. bir forumda uzun süre barınamama nedenim de g.tü hakettiğinden fazla kalkanlara aynı uslüpla cevap vermemden ötürüdür. klavye delikanlılığı yapmaya gerek yok 'düdüklenmek' nasip olmasın sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 xunn xunn xunn de 3 kere gelir (sonra öldürebilirsin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 KidLazer said: 'düdüklenmek' nasip olmasın sana. http://www.bolum-fragmani.com/wp-content/uploads/2012/09/kurtlar-vadisi-pusu-dizisi-izle.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Red said: o cümle reyc geçirtecek bi cümle değil ama ya herifin dediği şeyin tercümesi yok ama dimi O sahnenin kesilmiş kısmında David aracılığıyla Weyland ve Engineer daha fazla konuşuyor ancak "muhabbet daha çok yaşamak istiyorum" - "neden daha çok yaşamak istiyorsun" dan öteye gitmiyor. Çok birşey beklemeyin. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 şu an izliyorumda, The most significant discovery in the history of mankind için bildiğin sokaktan adam toplayıp göndermişler bilim adamı diye, komik olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 izledim ben de bugün. açıklanmayan çok şey var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar