vadaa Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 beyler şöyle güzel bi kitap tavsiye edin ama ilginç olsun boyle national geographic uzay tadında falen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 otostopçunun galaksi rehberi(5i bi yerde)=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 otuzbircinin galaksiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 tüh geç kalmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 hahah birim!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 national geographic uzay tadinda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 http://img88.imageshack.us/img88/4740/karanliksq3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 mehh bende kitap cikarcam senko'nun sag eli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 nasır tutmustur o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 cerebralis said: otostopçunun galaksi rehberi(5i bi yerde)=P Aynen şunu alıyorum ben de. Sonra da Dune serisi var ama biraz evlat acısı faktörüyle geliyomuş o seri fssfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 bu da ansiklopedi kıvamında bi kitap görünce korkma=) 5 kitap birden olduğu için olsa gerek eheue ama değer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 dünyayı fareler yönetiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 dgfasfdhgasfd tez spoiler alarmı verile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 tavsiye edilenleri gorunce national geographic'ten korktum. asimov oku, en eskileri bile guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 GERGE said: http://img88.imageshack.us/img88/4740/karanliksq3.jpg Lanet olsun bu kadın sol elimde masturbasyon yaptıgımı bile biliyor, gözüme uyku girmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Kojiroh said: cerebralis said: otostopçunun galaksi rehberi(5i bi yerde)=P Aynen şunu alıyorum ben de. Sonra da Dune serisi var ama biraz evlat acısı faktörüyle geliyomuş o seri fssfd abi henüz almadıysan eğer, ve koleksiyon amaçlı değil de ilk kez okuyacaksan direk küçük kitapları al. cilt olunca kaldırım taşı gibi okuması zor oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 cilt olunca okuması daha zevkli ya bi de bazen kafaya bi şey takıldığında direk eski kitapları açıp esprilere falan bakabiliyorsun güzel oluyor. kalın kapak falan kitabın yıpranmasını engelliyor hem. ankara içinde 20liradan satılır sdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Ölüm Kapısı Serisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 ostopcunun galaxy rehberi nin filmini sevmemiştim ben, kitap çok daha iyimi, aynı mı ne dersiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 özgür ölüm kapısı serisi iyidi hoştu da biraz overrated olmuş bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 DRaGoN_SLaYeR said: özgür ölüm kapısı serisi iyidi hoştu da biraz overrated olmuş bence :) Okudunmu hepsini? İlk kitabı aşırı sıkıcı diğerleri öyle değil. Ayrıca overrated bir kitap değil çünkü hiç rate'i yok zaten :) hak ettiği değeri görmüş, çok satılan bir kitap değil ki overrated olsun :) Edit:Ekleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 otostopçunun galaksi rehberi çok çok çok iyi. yolda ve zen kaçıkları iyidir jack kerouac'ten daha bi national geographic in seyahat kanalına tekabül edebilir ehaehu. bukowskiyi severim. karalama defterine atıcam konuyu aslında ama oraya da bakan kalmadı. dursun bari nabalım. bu arada otostopçunun galaksi rehberinin filmi kitapların yanında leş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 bitirdim olm seriyi işte bitirmeden nası yorum yapayım :) hani overrated dan kastim, herkesin çok çok çok iyi diye tabir etmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar