adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 tarzı oyunlar arıyorum başkada bildiğim yok bu 3ü harici var mı bildiğiniz eli yüzü düzgün bi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 commandos dedin, elim ayağım titredi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Mafia 1938 vardı da kıytırıktı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 1982 Gonzo ctrl+I :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 yok bilmiyorum bullshit bişiler ama geçen hafta bunun geyiğini yaptığımızda şu sonuca vardık bu oyunlarda adam bakar ve önünde gördüğü bir alan vardır ya. hah şu aşağıdaki işte işte bu alan garsonlarda olduğu gibi çalışsa oyun acaip kolay olurdu! el yukarıda kaldı arkadaş. garsonlar bakıyorlar ama o sırada mavi ekran vermiş olmalılar keza adamlar boş bakıyorlar öle. harekete de geçmiyorlar. kıpırdama 0 adamlarda. o sırada arka masalardan birisi daha üst üste seri şekilde iki kere hesap işareti yapıp da ikincisinde bi süre o da el havada kalınca bu sonuca vardık. garsonlarda field of view çalışmıyor. evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 afsdf garsonların fov bozuk aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 e jagged alliance? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 abi desperados :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=GhKJ9ig7I1c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 of commandosun 2.si ne zordu lan sdf tam o tarz olmasada JA serisi veya göz bozma isteği varsa x-com serisi olabilir en yakın yada az daa yeni tarihli shadow watch gibimsiler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 postal vardı. o kadar strateji yoktu belki fakat iyiydi he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 commandos2 esprisi yapılmamış ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 commandow2 baya oklaydı commandos 3 ölüm zorluğuydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 1 ve 2 zaman alıyordu sadece, 3den emin olamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 3 zordu çünkü ne yapman gerektiğini söylemiyordu ehehe. "Düşmanın savaş kapasitesini yoket" tarzı görevler vardı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 3 oynanmasın dye ypmışlr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Ellerim titredi bir anda hatırlayınca. Yeni nesil bu oyunlara benzer güzel oyun çıktı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 commandos 1'in demosunu vermişti dergilerden biri. rahat 2 ay oynamışımdır cücük kadar bölümü asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 şöyle bir şey vardı http://www.youtube.com/watch?v=1DvDU-EhJZU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 levelden demosunu alıp oynuyodum şu swatı, aynı bölüm 50 saat sfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 commandos bilgisayar için aldığım ilk oyundu.fakirdik çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Gaboo said: levelden demosunu alıp oynuyodum şu swatı, aynı bölüm 50 saat sfdg Şunu diyecektim, kaç kere kurtardım o rehineleri ben yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 commandos'a old school, traditional bir kickstart ne iyi gider ya böyle hiç bozmayacak, reboot çekmeyecek, project eternity kafası yapacaklar of of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 başlığı okurken gözlerim doldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 SWAT 4 iyidir iyi. Teaser ready! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar