Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 http://lifehacker.com/5650894/android-task-killers-explained-what-they-do-and-why-you-shouldnt-use-them Adam beni inandırdı. Sildim Advanced Task Killer'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Ben de silenzi şuan sanırım. Onun yerine ne kullansak acaba? Biçok program cidden açık kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Eğer sıkıntın açık kalan programlarsa ve onların yaptığı sonuçların büyüklüğüyse task killer tarzı programdan başka seçimin yok. Veya task killer kullanmayıp kabullenceksin açık kalan programların sonuçlarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 rootlayinca kill yapamiyo musun processleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Yapıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Benden stock gelen bi nane var , task manager ordan kapatıyorum gereksizleri veya ayarlardan googleın kendi programlarını fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 tldr istiyorum, neymiş bu adamın söylediği şey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Rotweiler said: Ben de silenzi şuan sanırım. Onun yerine ne kullansak acaba? Biçok program cidden açık kalıyor. Bu: http://lifehacker.com/5608163/watchdog-monitors-your-android-for-run+away-processes Yazıda da söylüyor zaten. Açıp bakınca görüyorsun, o açık kalan programların hepsi %0.0 CPU kullanıyor. Biraz araştırdım ram doluluğu cidden kötü bir şey değilmiş android için. Appkiller'ın sürekli programları kontrol etmesi ve kapatması, ve programların senin tarafından ya da kendi kendilerine açılıp durması ve tekrar kapatılmaları işlemciyi daha çok çalıştırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 ok o zmn olduğu gibi bırakanzi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 misal 2.1'de salak mediasync, mediastorage gibi aptallıklar var. bunları değil taskkill doğrudan kill imkanı olsa çeker silahı vururum anlıyor musun! bunlar için habire çalışan bi taskkiller değil ama kendi manage app>>all apps'ten force stop kesinlikle gerekli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 2.2 Cyanogen'de yok onlar. Gereksiz şeyleri hep ayıklamış ya da isteği bağlı yapmışlar. Bak bir ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 ya o kadar doldu ki içi.. şimdi bağla, sil içindekileri vs. zor geldi biliyor musun? son seferdebi telefona root çekmedim. öyle kütük gibi duruyor alet.. :P rootçu lazım buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 güzel açıklamış herif. son kısımda süperdi ahaha PİL AZ DİYE AĞLAMAYIN TELEFONUNUZU ŞARJ EDİN asdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Doğruymuş bu arada. 5 saattir açık, daha pilin %1'i bile gitmedi. Daha önce bu sürede %1,5 kadar gidiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Hala %1 azalmadı. Task Manager gerçekten pili öldürüyormuş. Watchdog çalışıyor şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 3 günün ardından pil %34'ü gösteriyor. Hiç kapanmadı. Normal kullandım. Mobile Network sürekli açık Cepnet ile. Şimdiye kadar pilin bitmesi gerekiyordu. Bu da benim yaptığım testimsi olsun. Silin task killerları. Adam haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 edit, öm yerine altıntı yapmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar