barbu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 ya ben sinan çetini hiç sevemedim. neden bilmiyorum ama yok ısınamadım bu adama hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 GERGE said: sinan çetine kötü yönetmen demen shamalayan gibi kötü yönetmenlere haksızlık etmek olur bence ayrı bir klasmanda sinan çetin e yani.. ad hominem yapma deseydi kadın güzel olurdu ama o zaman film olmazdı tabi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 barbu said: ya ben sinan çetini hiç sevemedim. neden bilmiyorum ama yok ısınamadım bu adama hiç. emin ol yalnız değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Aket-Atum said: emin ol yalnız değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 lol imza valerius Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 bu tarz filmlerin yapılması önemli, kaç tane bürokrasi eleştirisi yapan film var tarihimizde? ama sinan çetinle olmuyo, ne kadar kötü bir yönetmen ve senarist olduğunu bir kez daha gösterdi şu filmle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Aket-Atum said: Sinan Çetin'i geçtim , adam orada sıkıcı bir ses tonu ile saçma sapan bir benzetme yapıyor. Sorsan çok büyük iş yaptı. Oysa yaptığı sadece sıkıcı bir ses tonu ile saçma bir monolog. Dev oyuncu havalarına giriyorlar bir de sonra. this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 N'oldu bu film? Var mı izleyen? Geçen konuşuyorlardı tanımadığım bazı insanlar, kısa bir kulak misafiri oldum, bir kızın çok güzeldi dediğini duydum, duyamadım sonrasını. Sanmıyorum hiç ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Ben izlemeye üşendim ama merak ediyorum izliycem en kısa zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 ya izledim ve kaybettiğim zamanı geri istiyorum o derece sevmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 hocamızın da filmini yapcak inşallah sinan abimiz bi gün sdffdscv http://www.youtube.com/watch?v=-3NLPUOVIO4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 şu şerefsiz konuşulmasın ve gözükmesin diye açılan ve uplanan bütün alakalı konuları direk silmeyi planlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar