cilginfare Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Aşk hayatları yüzünden araları bozuk olan Tuba Büyüküstün ve Beren Saat ilk kez bir sinema filminde biraraya geliyor... Televizyon gazetesi'nin haberine göre, Büyüküstün ile Saat'in arası geçen yıllarda peş peşe aşk yaşadıkları Bülent İnal yüzünden bozulmuştu. Saat iki yıl önce başrolünü oynadığı 'Güz Sancısı' filminin galasına sevgilisi Bülent İnal'la katılmış, İnal'ın eski sevgilisi Tuba Büyüküstün'ün de galaya katılıp bütün dikkatleri üzerine toplaması üzerine güzel yıldıza karşı öfkesi artmıştı. Geçen yaz Ayda Aksel'in eşinin cenazesine katılan ancak birbirlerinin yüzüne dahi bakmayan iki yıldız şimdi Cannes ödüllü İranlı Kürt yönetmen Bahman Ghobadi'nin filminde buluşuyor. İMİRZALİOĞLU'DAN TEKLİFE OLUMSUZ YANIT Filmde rol alması için Kenan İmirzalıoğlu'na da teklif götürüldü. Ancak senaryoyu çok beğenmesine rağmen İmirzalıoğlu 'Ezel' dizisinin iş yoğunluğu nedeniyle Ghobadi'ye teklifi kabul edemeyeceğini iletti. kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 bu ne ya magazin haberi gibi? vizyona açılıyor mu böyle topaklar ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 hehe bide copy/paste yapmış adam. Balonlu Bot mu bu yoksa !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 safasf o nasıl site lan :D hürriyetin seviye atlamış hali böyle olur heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 hahahah :D kaynağa tıklamamıştım "magazin makinesi" fsdfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 aay kiz bence tuba berenden daha güzel bak valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 tuba büyüküstün dediğiniz teknolojik hiçbir aleti kullanamayan bir kadın değil miydi yahu? bu arada büyük/üstün ne bi ego patlaması bi soyadıymış!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 tuba güzel ya bereni bi beğenemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 vaniLLe said: aay kiz bence tuba berenden daha güzel bak valla. nil bence tuba sadece çekici taam mı adsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 soldaki alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Bariz Beren, kanlı-canlı gördüm tam hoşuma giden tip :). Ha tuğba çirkin mi hayır kesinlikle, ama Beren tipine daha düşkünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 güzeller güzeli oyuncu aynı filmde diyince bişi sandıydım ben de. ıyh beren saat... tuba da son zamanlarda biraz overhyped geliyor bana sanki.. ama şu film iyidir bak tam başlığa göre: http://www.imdb.com/title/tt1075113/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 çok çılgın bi haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Reklam botu ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 "nutella yerim" said: soldaki alır ikiside. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 siteden günde bitane haber postlayarak siteyi yayamazsın bot kardeş virüs gibi olacaksın, amansız olacaksın, her topike yapıştıracaksın haberi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 tam potansiye kullanıcı dolu bi yere gelmişsin magazinmakinesi isimli bir site için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 millet gay sitesi sanıyor işte. diyorlar "bu geyler magazin falan takip eder kesin!!!111!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 bereni ben alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 kim sanıyo abi gay sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 isme bak olm paticik.. gören gay sitesi sanar ben de gerge gibi sitenin adını falan kapattım zaten. çıkmıyor. görünmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 jwow foto galeriye odaklanın bence, meme var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 forumtr gibi yerlerde aç böyle konuları bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 dylanN said: vaniLLe said: aay kiz bence tuba berenden daha güzel bak valla. nil bence tuba sadece çekici taam mı adsda geometrik ortalamaları gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cilginfare Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Ooo neler denmiş böyle ya.Tamam yahu bir daha göndermem...Söz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar