Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2011 Anime

Overlord

Öne çıkan mesajlar

Fractale i izledim dün gece

çizimler falan renkler çok iyi olmuş, bi an miyazaki mi izliorum lan demedim değil karakter tipleri de öle standart animelerdeki gibi olmamış

fakat 1. bölümde dünya ile ilgili vs pek bişey açıklamadıkları için yarım kaldı. Ne olup bittiğini pek anlamadan bitti. Bu hafta bakıcaz artık devamına.

Level E'yi ben de deniyim madem insanlar çok beğendi.
Sosyal ağlarda paylaş

valla beelzebub beni zor gülümsetti iki bölümdür, (yeni karakterlerle açılabilir diye bekleyeceğim biraz daha, gintama bile 20 bölümde açıldı heh) level e kahkaha attırıyor iki bölümdür.

özet yazısı ilgilendiren bir de freezing var işte manwha'sının hatırına izliyorum adaptation decay ganiyse de. zombie desuka'ya belki bakarım neymiş diye sonra, şu hdd'yi takayım da.
Sosyal ağlarda paylaş

Level E yi ben de izledim güzeldi bayağı.
Beelzebub izledim, onu da çok sevdim.
Kore Wa Zombie Desu Ka? izledim, absürd ama o da güzel.
Bi de Wolverine izledim. vasat.

Bunlar haricinde izlemeye değer ne var? Tavsiye pls.

Level E #3

ahahahahahahahahah prensin trollün allahı olduğu ortaya çıktığında koptum. planlama filan mükemmel olmuş.

Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFury said:

Level E yi ben de izledim güzeldi bayağı.
Beelzebub izledim, onu da çok sevdim.
Kore Wa Zombie Desu Ka? izledim, absürd ama o da güzel.
Bi de Wolverine izledim. vasat.

Bunlar haricinde izlemeye değer ne var? Tavsiye pls.

Level E #3

ahahahahahahahahah prensin trollün allahı olduğu ortaya çıktığında koptum. planlama filan mükemmel olmuş.

Freezing ile is:infinite stratos var
Sosyal ağlarda paylaş

Izliyorum ben. Boyle studio ghibli den çıkmış gibi bir havasi var.3. bolumde cok hızlı gelisti olaylar ama, birde 12 bolumluk olacak sanirim cok aceleye gelicek gibi.Zaten karakterler midir , yoksa settingin tam olarak sunulmamasi midir anlamadim ama birseyler eksikmiş gibi geliyor.Yine de severek izliyorum ama beelzebubla birlikte ikisi guzel.Zaman buldukca bakindim diger bahsi gecenlere de ama begenemedim pek bişi.

ha level e cok eglenceli bide
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...