Regalya Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Viktor said: http://www.youtube.com/watch?v=7BscSJ5RXss&feature=related Görünce hatırladım özlemişim :D açim tekrar izlim şunu yahu ii oldu hatırlattın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 of level e çok iyiymiş ya, beklediğimden çok daha eğlenceli çıktı. kesin deneyin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 şimdi neyi indiriyoruz, beelzebub iyi, level-e iyiyse onu da indireym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Fractale i izledim dün gece çizimler falan renkler çok iyi olmuş, bi an miyazaki mi izliorum lan demedim değil karakter tipleri de öle standart animelerdeki gibi olmamış fakat 1. bölümde dünya ile ilgili vs pek bişey açıklamadıkları için yarım kaldı. Ne olup bittiğini pek anlamadan bitti. Bu hafta bakıcaz artık devamına. Level E'yi ben de deniyim madem insanlar çok beğendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Ore no Imouto - My Sister Cant be this Cute güz döneminden kalmış olsa da unutulmasın izlensin çok eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 mitsudomoe var işte ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Regalya said: Viktor said: http://www.youtube.com/watch?v=7BscSJ5RXss&feature=related Görünce hatırladım özlemişim :D açim tekrar izlim şunu yahu ii oldu hatırlattın GTO izliyesim geldi gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 samaella said: mitsudomoe var işte ya :D mükemmel bi anime mitsudomoe! bu arada Level Eyi i izledim 2bölümünü fena değil gibi de çok da abartıldığı gibi değil bakalım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 valla beelzebub beni zor gülümsetti iki bölümdür, (yeni karakterlerle açılabilir diye bekleyeceğim biraz daha, gintama bile 20 bölümde açıldı heh) level e kahkaha attırıyor iki bölümdür. özet yazısı ilgilendiren bir de freezing var işte manwha'sının hatırına izliyorum adaptation decay ganiyse de. zombie desuka'ya belki bakarım neymiş diye sonra, şu hdd'yi takayım da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Mortis said: bu arada Level Eyi i izledim 2bölümünü fena değil gibi de çok da abartıldığı gibi değil bakalım . ET sahnesi dışında vasat ötesiydi ilk bölüm. tek espiri için anime izliycek olsam gintama izlerdim yani meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 hahah ET sahnesi iyidi ama ya asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 şu Rini haruka tomatsu seslendirseymiş tam unfunfunf olucakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 gosick 3. bölümde sonu çok alakasız bağladı ama onun dışında güzel bence anime hiç sıkılmadım izlerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 level e üçüncü bölüm çok iyiydi ahah ters köşeye yatırdı rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Level E yi ben de izledim güzeldi bayağı. Beelzebub izledim, onu da çok sevdim. Kore Wa Zombie Desu Ka? izledim, absürd ama o da güzel. Bi de Wolverine izledim. vasat. Bunlar haricinde izlemeye değer ne var? Tavsiye pls. Level E #3 ahahahahahahahahah prensin trollün allahı olduğu ortaya çıktığında koptum. planlama filan mükemmel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 ShadowFury said: Level E yi ben de izledim güzeldi bayağı. Beelzebub izledim, onu da çok sevdim. Kore Wa Zombie Desu Ka? izledim, absürd ama o da güzel. Bi de Wolverine izledim. vasat. Bunlar haricinde izlemeye değer ne var? Tavsiye pls. Level E #3 ahahahahahahahahah prensin trollün allahı olduğu ortaya çıktığında koptum. planlama filan mükemmel olmuş. Freezing ile is:infinite stratos var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 is sön bölümle tam meichi oldu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 sesilinin tek bölümde deredereye dönmesi HHHNNNNNGGHHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 IS: best females, worst mc shiiiiieeeet man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Kaede said: sesilinin tek bölümde deredereye dönmesi HHHNNNNNGGHHH o kadar kısa sürede bu kadar değişmesi ehaha =) ergen kız nasıl da belli ediyor kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 yanlız eren baya spoiler okudum da ichika feci yardırıyormuş ilerde hem combat hem harem konusunda http://img839.imageshack.us/img839/1234/1295201418044.jpg akatsubaki görmek istiyor seyirciler artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 4. bölümden sonra şunu diyebilirim ki Houki çok işe yaramaz, Cecilia bi o kadar iyi... Cecilia FTW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 infinite stratos 4. bölümde aynalı ichika garlığın kitabını yeniden yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 fractale i izlio musunuz ya iş ciddiye bindi, ilginç bi konusu var hehe severim böle distopya kafalarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Izliyorum ben. Boyle studio ghibli den çıkmış gibi bir havasi var.3. bolumde cok hızlı gelisti olaylar ama, birde 12 bolumluk olacak sanirim cok aceleye gelicek gibi.Zaten karakterler midir , yoksa settingin tam olarak sunulmamasi midir anlamadim ama birseyler eksikmiş gibi geliyor.Yine de severek izliyorum ama beelzebubla birlikte ikisi guzel.Zaman buldukca bakindim diger bahsi gecenlere de ama begenemedim pek bişi. ha level e cok eglenceli bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar