Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Moon Safari - A Kid Called Panic http://www.youtube.com/watch?v=5N3HxHi2GIs Şarkının neresinden başlayayım bilmiyorum. Ardarda 20 kere dinlenebilecek bir şarkı. Vokal kullanımı mükemmel, ne dediklerini anlamasaydım bile hayran hayran dinlerdim. Düzenleme, geçişler, enstrüman tonları hayran kalınası. Mükemmel klavye soloları dolu. Gitarlar "gitarımı alayım da çalayım" dedirtiyor. Uzunluğuna rağmen bittiğinde niye bitti diye üzülüyorsunuz. Neşeli, insanda yerinde zıplatan melodiler. Üzüntüye boğan sözler. Aralarında manyağımsı bir uyum. Dinleyin diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 beatles meet dream theather gibi olmus sarki. guzelmis ama ne kadar guzelmis bilemedim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 bunu begendiysen camel dinle, veya camel'i begendigin icin bunu da begenmissindir zaten sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Ben bu albümü nasıl kaçırdığıma yanıyorum. Üzerinden aylar geçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 aksam eve gidince bakicam merak ettim simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 bok gibi. müzik zevkine göre değişir insanın tabide sana göre güzel diye kalkıpta "EN İYİSİ BU 2010'UN" diye başlık açmak biraz gereksizce insanlar beğendikleri şarkıları genelde paticikfm denen topice yazıyor herkes bi topic açsa İŞİN İÇİNDEN ÇIKILMAZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 kermit said: bok gibi. müzik zevkine göre değişir insanın tabide sana göre güzel diye kalkıpta "EN İYİSİ BU 2010'UN" diye başlık açmak biraz gereksizce insanlar beğendikleri şarkıları genelde paticikfm denen topice yazıyor herkes bi topic açsa İŞİN İÇİNDEN ÇIKILMAZ. ahahahahaha baltalı ilah adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 guzelmis sarki buna benzer Karmakanic var tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 ben orda şaka yaptım beyler sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 ulan bunlar da isvecliymis ya la kuzeyin progresif ulkesi ilan ettim isveci hatunlari kadar progresif gruplari da mukemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Abi bu gitar tonu, böyle nasıl tiksindiriyor beni müzikten öyle böyle değil neden bilmiyorum. dt de böyle anasını 30 saniye dinleyemiyrum fiçu fiçu gitar tonlarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 isveçe taşınıcam anasını satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 pascalnouman said: guzelmis sarki buna benzer Karmakanic var tavsiye ederim Who's The Boss In The Factory favori albümlerimdendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Mum_Chamber said: beatles meet dream theather gibi olmus sarki. Bu yoruma bayıldım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 dream theater'dan arak melodi resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 xunn said: Abi bu gitar tonu, böyle nasıl tiksindiriyor beni müzikten öyle böyle değil neden bilmiyorum. dt de böyle anasını 30 saniye dinleyemiyrum fiçu fiçu gitar tonlarını. oh be yazmaktan kurtardın beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Annihilator dinlerken neymiş diye bi bakayım dedim. Tarz geçişi sırasında kısa devre oldu. Kapatmak zorunda kaldım bi dakka içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Thrashdan Symphonic Proga ani geçiş çarpar zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 xunn said: Abi bu gitar tonu, böyle nasıl tiksindiriyor beni müzikten öyle böyle değil neden bilmiyorum. dt de böyle anasını 30 saniye dinleyemiyrum fiçu fiçu gitar tonlarını. aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 bende 45 sn falan dayanabıldım bu parcaya.gercekten bazen renkler ve zevkler tartısılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 progresif rock/metal zaten dinlenilmesi kolay bir muzik degildir arkadaslar hani soyle ders calisma/araba kullanma/vs gibi ikinci bir seyle ugrasiyorsaniz belli bir sure sonra fail verdirir beyne basli basina bi is yani prog dinlemek o yuzden yorumlar bence normalne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 tüm gün aralıksız king crimson dinleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Yahu bu tip form, melodi yapılanmaları Progressive Rock tarzı altında icra ediliyor. Niye herkesin aklına Dream Theater geliyor hemen (-.-') Başka ülkelerin de bu tarz güzel grupları var, sırf Anglo - Sakson eksenden bakmayın. Şarkı güzel bu arada (ben de prog. rock severim, ondan da olabilir) Klasik olmuş aletlerle (piyano, hammond, mono/polysynth vb. , ) yapılan klavye düzenlemelerini ben de seviyorum. Klavye gibi çalınmalı klavyeler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Oda arkadaşımın isveçten arkadaşı çıktı davulcusu, facebooktan konuştuk, cidden süper adam ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Abi 2010 demişsinde :( http://www.youtube.com/watch?v=YwENuEZ7XPc Hani aynı tür sayılmaz zaten de gitar + bas + vokal + davul. Şu albüm benim için Slash'in dönüşü olmuştur, eski Guns'n Roses günlerime geri götürmüştür. Birde Massive Attack - Heligoland albümü var ki, ondan hiç bahsetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar