Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2010'un en iyi şarkısıdır bu: A Kid Called Panic

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

Moon Safari - A Kid Called Panic

http://www.youtube.com/watch?v=5N3HxHi2GIs

Şarkının neresinden başlayayım bilmiyorum. Ardarda 20 kere dinlenebilecek bir şarkı.

Vokal kullanımı mükemmel, ne dediklerini anlamasaydım bile hayran hayran dinlerdim.

Düzenleme, geçişler, enstrüman tonları hayran kalınası. Mükemmel klavye soloları dolu. Gitarlar "gitarımı alayım da çalayım" dedirtiyor.

Uzunluğuna rağmen bittiğinde niye bitti diye üzülüyorsunuz.

Neşeli, insanda yerinde zıplatan melodiler. Üzüntüye boğan sözler. Aralarında manyağımsı bir uyum.

Dinleyin diyorum.
Mesaj tarihi:
bok gibi.
müzik zevkine göre değişir insanın tabide
sana göre güzel diye kalkıpta "EN İYİSİ BU 2010'UN" diye başlık açmak biraz gereksizce
insanlar beğendikleri şarkıları genelde paticikfm denen topice yazıyor
herkes bi topic açsa İŞİN İÇİNDEN ÇIKILMAZ.
Mesaj tarihi:
kermit said:

bok gibi.
müzik zevkine göre değişir insanın tabide
sana göre güzel diye kalkıpta "EN İYİSİ BU 2010'UN" diye başlık açmak biraz gereksizce
insanlar beğendikleri şarkıları genelde paticikfm denen topice yazıyor
herkes bi topic açsa İŞİN İÇİNDEN ÇIKILMAZ.

ahahahahaha baltalı ilah adam
Mesaj tarihi:
Abi bu gitar tonu, böyle nasıl tiksindiriyor beni müzikten öyle böyle değil neden bilmiyorum.

dt de böyle anasını 30 saniye dinleyemiyrum fiçu fiçu gitar tonlarını.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
pascalnouman said:

guzelmis sarki buna benzer Karmakanic var tavsiye ederim

Who's The Boss In The Factory favori albümlerimdendir.
Mesaj tarihi:
xunn said:

Abi bu gitar tonu, böyle nasıl tiksindiriyor beni müzikten öyle böyle değil neden bilmiyorum.

oh be yazmaktan kurtardın beni.
Mesaj tarihi:
xunn said:

aynen
Mesaj tarihi:
progresif rock/metal zaten dinlenilmesi kolay bir muzik degildir arkadaslar hani soyle ders calisma/araba kullanma/vs gibi ikinci bir seyle ugrasiyorsaniz belli bir sure sonra fail verdirir beyne basli basina bi is yani prog dinlemek o yuzden yorumlar bence normalne
Mesaj tarihi:
Yahu bu tip form, melodi yapılanmaları Progressive Rock tarzı altında icra ediliyor. Niye herkesin aklına Dream Theater geliyor hemen (-.-')

Başka ülkelerin de bu tarz güzel grupları var, sırf Anglo - Sakson eksenden bakmayın.

Şarkı güzel bu arada (ben de prog. rock severim, ondan da olabilir)

Klasik olmuş aletlerle (piyano, hammond, mono/polysynth vb. , ) yapılan klavye düzenlemelerini ben de seviyorum. Klavye gibi çalınmalı klavyeler :D
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Abi 2010 demişsinde :(

http://www.youtube.com/watch?v=YwENuEZ7XPc

Hani aynı tür sayılmaz zaten de gitar + bas + vokal + davul. Şu albüm benim için Slash'in dönüşü olmuştur, eski Guns'n Roses günlerime geri götürmüştür.

Birde Massive Attack - Heligoland albümü var ki, ondan hiç bahsetmiyorum.
  • Yeni Oluştur...