Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 http://www.gazeteboyut.com/Haber/Guncel/11012011/Erdogan-Araplar-kardesimizdir.php Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ``Hiç kimse kusura bakmasın dış politikamızı o birileri belirlemeyecek, biz belirleyeceğiz. Dış politikada rotayı biz kendimiz çizeriz, dış politikada kendi gündemimizi biz kendimiz yaparız. Kim ne derse desin, biz Arap kardeşlerimizle dostluğumuzu kardeşliğimizi ve işbirliğimizi büyütmeye devam edeceğiz`` dedi f asdasdadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Türk Telekom onların kulu ve elçisidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Araplarda para gani Din hede hödö geyiğine bi adım da öndeyiz o tarafa iş yapan firmalarla akıllarını da aldık İlk satırdaki parayı ve 3. satırdaki iş yapan firmaları göz önüne alırsak "araplar pilavı elle yiyiyor öğh" dese daha mı iyi anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Araplar ile neden kardeşiz anlamadım aynı dindeniz dese tamamda kardeş falan değiliz. Nedir bu yalakalık anlamıyorum Araplara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 seaglein mesajindaki ilk satirdan olsa gerek absocugum =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Abi o tarafa iş yapan biçok firma var. Büyüklü küçüklü birsürü işletmeden bahsediyoruz. Makine gönderiyoruz, inşaat yapıyoruz. Hizmet veriyoruz falan. Araplar kardeşimiz olmuyor da köprüdeyken de ayıya dayı diyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 dogdugun yer degil, doydugun yer mantigi burda da gecerli. ya$asin liberalizm =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Absolut said: Araplar ile neden kardeşiz anlamadım aynı dindeniz dese tamamda kardeş falan değiliz. Nedir bu yalakalık anlamıyorum Araplara. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Sparkcaster said: http://www.gazeteboyut.com/Haber/Guncel/11012011/Erdogan-Araplar-kardesimizdir.php Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ``Hiç kimse kusura bakmasın dış politikamızı o birileri belirlemeyecek, biz belirleyeceğiz. Dış politikada rotayı biz kendimiz çizeriz, dış politikada kendi gündemimizi biz kendimiz yaparız. Kim ne derse desin, biz Arap kardeşlerimizle dostluğumuzu kardeşliğimizi ve işbirliğimizi büyütmeye devam edeceğiz`` dedi f asdasdadasd"ben araptanım ama arab bende değil"diye bir ayet var hatırlatırım kendisine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 http://sjnewman.files.wordpress.com/2009/07/peter-otoole-lawrence-of-arabia-c10103933.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 çok para, qatar 200 küsür milyar dolar para ayırlmış ilk 10 yıl inşaat için, tabi kardeşimiz bizim onlar (tu) , ne kadar nefret etsek de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 ben kardes degilim araplarla, tayyip'i bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Absolut said: Araplar ile neden kardeşiz anlamadım aynı dindeniz dese tamamda kardeş falan değiliz. Nedir bu yalakalık anlamıyorum Araplara. o kadar para sende de olsa senlede kardeş oluruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 iççen şarabı ..çen arabı diye laf var o geldi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 avrupa birliği almıyor ki onlarda krize girenler oldu veya tasarruf tedbirleri alıyorlar üst üste. araplarda para varken kardeşimizdir tabükü hatta vize yi kaldıralım falan demiş ben bu konuda mantıklı yaklaşıyorum olaya duygusallıktan biraz ara vererek düşünün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Vizeyi tek taraf olarak düşünmeyin bizde onlara kaldırmış oluyoruz unutmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 $$ iyide demiş yani :). Desin desin, bunlar yapılsın. AMA iki kuruş para için bazı değerler satılmasın, mesela beyoğlu belediyesi yılbaşı süslemesi için turkcelle reklam verdirtmesin, mesela elin arabı gelip benim sarayımda düğün yapamasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 geçen de afrikalı birisi yaptı düğün hiç ses çıkmadı arap yapınca mı çok. arapların buraya gelip dolarları bırakması güzel de bizden bazılarının arabistana gidip dolar bırakması koyar ama karlı taraf biz oluruz her halukarda zannımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Absolut said: Vizeyi tek taraf olarak düşünmeyin bizde onlara kaldırmış oluyoruz unutmayın. bayramlarda pasaport bile kalkiyor suriye'den cok deli kacak donuyor hatay civarlarinda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 yok afrikalı da yapmasın,kimse yapamasın orada düğün. Neden? nedeni oranın bizim için priceless olması. Oldu olacak dolmabahçeyi beşiktaşa satalım stad yapsın adamlar? Bazışeylerin fiyatı olmaz, olmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Suark said: yok afrikalı da yapmasın,kimse yapamasın orada düğün. Bazışeylerin fiyatı olmaz, olmamalı. böyle olursa ok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 e evet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 said: Araplar-kardesimizdir Araplarında çok umrunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 türk islam sentezinin suçu hep bunlar. halbuki yapaydık bir türk şinto sentezi, türk konfüçyus sentezi çinliler falan kardeşimiz olurdu. paraysa onlarda da var. petrodolar değil üstelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar