Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Araplar Kardeşimizdir

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

http://www.gazeteboyut.com/Haber/Guncel/11012011/Erdogan-Araplar-kardesimizdir.php

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ``Hiç kimse kusura bakmasın dış politikamızı o birileri belirlemeyecek, biz belirleyeceğiz. Dış politikada rotayı biz kendimiz çizeriz, dış politikada kendi gündemimizi biz kendimiz yaparız. Kim ne derse desin, biz Arap kardeşlerimizle dostluğumuzu kardeşliğimizi ve işbirliğimizi büyütmeye devam edeceğiz`` dedi

f
asdasdadasd
Sosyal ağlarda paylaş

Araplarda para gani
Din hede hödö geyiğine bi adım da öndeyiz
o tarafa iş yapan firmalarla akıllarını da aldık

İlk satırdaki parayı ve 3. satırdaki iş yapan firmaları göz önüne alırsak

"araplar pilavı elle yiyiyor öğh" dese daha mı iyi anasını satayım.
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

http://www.gazeteboyut.com/Haber/Guncel/11012011/Erdogan-Araplar-kardesimizdir.php

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ``Hiç kimse kusura bakmasın dış politikamızı o birileri belirlemeyecek, biz belirleyeceğiz. Dış politikada rotayı biz kendimiz çizeriz, dış politikada kendi gündemimizi biz kendimiz yaparız. Kim ne derse desin, biz Arap kardeşlerimizle dostluğumuzu kardeşliğimizi ve işbirliğimizi büyütmeye devam edeceğiz`` dedi

f
asdasdadasd
"ben araptanım ama arab bende değil"diye bir ayet var hatırlatırım kendisine...
Sosyal ağlarda paylaş

avrupa birliği almıyor ki onlarda krize girenler oldu veya tasarruf tedbirleri alıyorlar üst üste. araplarda para varken kardeşimizdir tabükü

hatta vize yi kaldıralım falan demiş ben bu konuda mantıklı yaklaşıyorum olaya duygusallıktan biraz ara vererek düşünün
Sosyal ağlarda paylaş

geçen de afrikalı birisi yaptı düğün hiç ses çıkmadı arap yapınca mı çok.

arapların buraya gelip dolarları bırakması güzel de bizden bazılarının arabistana gidip dolar bırakması koyar ama karlı taraf biz oluruz her halukarda zannımca
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...