Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hitler'in Bilinmeyenleri... Hitler kimdi? Birçok kaynakta gizli güçleri kullandigi belirtiliyor.Gün


_Diablo_Tyrael_

Öne çıkan mesajlar

HiTLERiN ETKiLEME GÜCÜ

Hitler kimdi? Birçok kaynakta gizli güçleri kullandigi belirtiliyor en azindan dünyaya bir baska pencereden bakiyordu. Günümüzde daha da etkin olan gizemli bir düzenin en önemli üyesi miydi?

Tarih, politikbüyü sanatini kullanan örneklerden söz ediyor. Ama bu büyü baska bir büyü, hocamedyum büyüleri ile hiç ilgisi yok. Hedefi toplum ve sadece güç, iktidar ve maddi çikarlar için uygulaniyor. Yöntemi ise savas, kan ve ölüm hatta doganin ölümü. Burada Naziler'den günümüze uzanan bir gizem anlatiliyor.
"Yakinlarinin anlattiklarina göre", Adolf Hitler geceleri çigliklar atarak uyaniyordu; titreyerek anlasilmaz sözcükler söylüyor; soluk soluga yatagindan firliyor, odanin ortasina dikiliyor görmeyen gözlerle bakarak 'iste o buraya da gelmis, iste o' diye inliyor sonra yine anlamsiz garip sözcükler mirildanmaya basliyordu. Zorla teskin edilip yatagina yatiriliyor ama yine firtayarak iste yine orada, kösede..." diye haykirarak tepiniyor ve çigliklar atiyordu." Bu bölüm, Nazi liderlerinden Hermann Rausching'in "Hitler Bana Dedi kî" adli kitabindan alinmistir ve eger dogruysa inanilmazdir. Dünyayi titreten Nazi Lideri'ni ne korkutabilirdi? Belki de ölümün disinda hiçbir güç.


____________________________________________________

Hitler, sürekli olarak zamaninin çok az kaldigi endisesndeydii ve sürekli korkuyordu. Sik söyledigi seyler arasinda, "Evrenin Kesin Dönemeci" sözü vardi ama egitilmemis olan bizler, gezegende olacak olan bir kiyameti tüm anlamiyla kavrayamazdik. Kitle için "Ruhun yanlis yolu" deyimin" kutlaniyordu: "Majikal Görüs"e sahip olmak insan tekamülünün amaciydi. Kendisi, o andaki ve gelecekteki basarilarin kaynagi olan gizemli bilginin esigindeydi, ilkel dünyaya ait efsaneleri inceliyor, ilk toplumlari ve kitleleri etkileyen hayalleri arastinyordu. Doga yasalarinin degistirilmesi için kullanilan majikal antik yöntemler hakkinda bir kitap bile yazdi. Kendi gücünün, gizli güçlerden kaynaklandigina emindi, insanliga yeni bir incil'i bir an evvel bildirmek hevesi içindeydi"
Rauschning (Sosyalist Parti Kurucularindan)

"Führer'im, kara büyüyü tercih etmeyiniz, kara büyüyü veya ak büyüyü tercih edebilirsiniz. Ama kara büyüyü seçerseniz, artik o yasaminizdan ve kaderinizden asla bir daha çikmayacaktir. Çamura bulanmis mahluklarin sizi iyi yoldan çevirmelerine izin vermeyin, bunlar sizin yaratici gücünüzü çaliyorlar."
Hitler'le özel olarak görüsen bir yakininin konusmasindan, Rauschning'in tanikligi,..
____________________________________________________

Hitler'e erismek mümkün degildi, generallerinin suikastlerinden kurtulmasi mucize olarak tanimlanmisti. insanlik tarihinde, siyasi hiçbir lidere Adolf Hitler'e tapildigi gibi tapilmamisti; Hitleri izleyen kitlelerin sayisi, neredeyse diger liderlerin tümünü izleyenlerden fazlaydi; üstelik hemen hepsi seviyordu ve hayrandi.
Hitler'in gerçek kimligine dogru...
Gerçek böyle mi? Kimdi bu adam? Çok yazilip çizilen siyasi ve askeri kisiliginin ötesinde Adolf Hitler kimdi ya da neydi? Oniki yil onun basin sözcülügünü yapan Otto Dietrich "Çilginca milliyetçi düsünceleri olan seytani bir adamdi..." diyordu.




Hitler için çok yorum yapilmistir. Bu garip insanin dev bir ulusu nasil olup da, neredeyse yok olmaya sürüklediginin cevabi hala net ve anlasilabilir degildir.
Birinci Büyük savas'tan gelen askerisiyasi nedenler, Komünizm'in aç, issiz ve yenik Almanya'da hatali örgütlenmesi yüzünden ülkenin iç çatismalarda bogulmasi, üstelik henüz SSCB'de bile bir fidan olan Komünizm, varligini ve amacini kanitlamak bir yana, kendini Sovyet halkina bile anlatabilmis degildi. Psikolojik yapisi çok farkli olan Alman insanina bu elbise uymuyordu ve asla uymayacakti. Yenik bir ulusun kirilan gururu, açliktan perisan bir milletin bi bilinçsizce umut arayisi, neden olarak bir irkin hedef gösterilmesi ve daha bir sürü sebep sayilabilir. Ama tüm bunlar yine de Adolf Hitler'in kitleler üzerindeki etkisini ve büyüsünü açiklamaya yeterli degildir.



Dünyayi yöneten gücün adi neydi?
Ruhbilim. İnsanin görünürde mantiga uyan eylemlerinin, gerçekte kendisinde bilmedigi veya kismen, olagan mantiga yabanci, simgecilige bagli güçler tarafindan yönetildigini söylüyor.
Oniki dil bilen, 250 sayfalik bir kitabi yarini saatte yorum yapacak kadar okuyabilen, Fransiz gizem adami ve uygulayicisi Jacaues Bergler 20. Yüzyil'da büyünün her türünün birçok biçimdepolitikayi gizli olarak yönettigi düsüncesinde;burada kastedilen büyü içerik olarak halkin bildigi siradan büyü olayindan çok uzaklarda. Bergier, büyünün soyut olmadigini ve her sekilde ortaya çiktigini söylerken, çok gizli politik büyü gruplarinin gizli bir savas içinde olduklarini, bu savasta hatanin kabul edilmedigini acimasizligin ana ilke oldugunu belirtiyor. Artik bu akil ötesi politikbüy
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Rahiplerle ilişkisi olduğu başka bir kitaptada geçiyordu..
Ayrıca Gamalı Haçın oldukca ilginç bir manası olduğunu,bu manayı öğrenmek için 11 yıl[yada başka bir tür uzun süre] çok çile gerektiren bir şekilde yaşamak[rahiplerin ayarladığı şekildeydi yanılmıyorsam] gerektiğide yazıyordu kitapta...

Hitlerin konuşmalarında binlerce kişiyi nasıl etkilediği ne olursa olsun,halen sır konusu ama...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
Elizabeth Elenora Benzemez[Zed]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Naziler Avrupa içlerine dığru ilerledikçe, sığınmacılar akın akın önlerinden kaçlar, ama çoğunun kaçacak yeri yoktu. Nihai Çözümün uygulanması, Hitler'in seçkin kuvveti, Ausctwitz gibi ölüm kamplarını organize ve idare eden SS'in sorumluluğuna verilmişti. Mahkumlar gaz odalarına sokulup cesetleri fırınlarda yakıldılar...[signature][hline]Daha önce hiç görmediğin aklın sınırlarını yıkacak bir yolculuk için Paranormal sırlara açılan kapı UFO NET
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada bu yazıyı bir ark.ıma gösterdım.$öle bi$i söyledi ve buraya eklememi istedi;

"Adolf Hitler Siyonist(herkisin bulunması gereken yerde olması) orgutunun bir piyonudur.2.Dunya savasinin cikma nedeni Yahudileri yoketmek degil onlari kurulmakta olan israile goc ettirmektir.Ve basarilida olmustur.Yakilan yahudilerin icinde bir tane aydin,zengin yahudi yoktur.Hepsi sakat,fakir kesimdedirler.Boylece hem israilin nufusu artmis hemde bir yukten kurtulmuslardir.Hitler fasist degil Siyonizm orgutunde bir piyondur. benim idolüm, yirminci yy in yetistirdigi en büyük despot, essiz bir deha, inanilmaz bir idealist, gayesi ugruna herseyi ve kendini feda eden bir dava adami. Kendisi benim idolüm olsada sadece fikirleri yönünden we zamanında söledigi sözler yüzünden taktir ediorum ama nazilere karsı bende karsıyım cünkü onların almayandaki gurbetcilere nası davrandıklarını biliyoruz nazilere karsıyım ama adolf hitlere bayılıorum"
p.s:ark.mın pc sinde forumlar acılmadıgı ıcın eklememi istedi.yazı bana ait degildir.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Pyr0'nun arkadaşına biraz katılıyorum. Nihai Çözüm den bahsediliyor. Adolf Hitlerine bayılmıyorum :) Neyse ki şuna devam edeyim

Nihai Çözüm
Altı milyonu aşkın Yahudi Çingeneler, Slavlar, eşcinseller, akıl hastaları ve benzeri halk ve gruplar, Naziler tarafından untermensch ya da aşağı ırk olarak adlandırılarak ölüm kamplarında yol edildiler. Birçoğu Almanya'nın kimya fabrikalarında geliştirilen zehirli gazla öldürüldüler. SS çizmelerinin altında sistemli bir biçimde aşağılanan, vurulan ve ölümüne dövülerek ezilen halklara baskılarının gittikçe şiddetlendiği sekiz yılın ardından, ilerleyen orduların peşinden giderek ellerine geçen herkesi öldüren Nazi ölüm mangaları, kitle kıyımlarını en vahşi biçimde uyguladı. Bunu izleyen aylarda, hiç abartısız yüznlerce untermensch'in Naziler ve Ukranyalı gönüllerce evlerinden sürükenip ıssız ormanlarda ve tarlalarda makineli tüfeklerle taranarak öldürülmesiyle, gaddarlık en üst boyutlara ulaştı.
Sonra, 20 Ocak 1942'deki Wannsee Konferansı'nın arından çok daha şeytan bir plan uygulamaya konuldu. Berlin'in kibar bir banliyö semtindekibüyük bir konakta yapılan bu toplantıda, SS İstihbarat Servisi'nin başı Reinhard Heydrich'in nezareti altında Dante'nin Cehennem'i gerçek yaşama dönüştürüldü. Heydrich, aralarında Kıyamet'in kötü şöhretli 'büyük mimarı' Adolf Echmann'ın da yer aldığı öteki kan dökücülerle birlkikte, Yahudilerin ve diğer 'istenmeyenler'in kitle halinde toplama kamplarının dehşetine gönderileceği organizasyonu yaptılar.
Aslında bakılırsa, gerçek ayrıntıları savaşın sonuna dek gizli kalmasına karşın, Nazi rejiminde pek çok insanı korkunç bir kaderin beklediği bilinmeyen bir şey değildi. Wannsee Konferansı'ndan yalnızca birkaç gün sonra, Berlin'de yaptığı bir radyo konuşmasında şunları söyleyecekti: "Savaş, Yahudilerin hayal ettiği gibi Aryanların'ın kökünbün kazınmasıyla son bulmayacak, bu savaşın sonucu başkalarının tam imhası olacak. Artık, ilk kez aşka insanların kanını ememeyecekler, artık göze göz, dişe diş şeklindeki eski Yahudi yasası ilk kez uygulanacak... ve bütün zamanların en kötü düşmanının yok edileceği saat, binlerce yıldan beri beklenen saat sonunda çalacak."
Avrupa Yahudileri sürüler halinde, tarifsiz zulümlerle, sadistçe tibbi deneylerle ve nihai ölümle yüzyüze kalacakları toplama kamplarına atıldıkça, Hitler neredeyse bu iğrenç tehdidini tam anlamıyla hayata geçirdi. İlerleyen Müttefik orduları, karşılarına çıkan toplama kamplarında acınacak durumda birkaç kişiyi sağ bulabildiler ancak. Amerikalı General Dwight D. Eisenhower ve George Patton gibi tecrübeli askerler bile , gördüklerine dayanamadılar. Savaştan sonra kamplara bir teftiş ziyareti yapan Amerikalı bir senatör, "Gerçekleri söylemeye kalkışanın da, yazıya dökülmeyecek bir pislik ve müstehcenlik çamuruna bulaşacağını" ileri sürecekti. Müttefik orduları, kampların yakınında yaşayan Alman yurttaşlarını, evlerinin arka bahşelerindeki bu cehennem deliklerini ziyaret etmeyi zorladılar. Birçoğu burunlarının dibinde işlenen bu cinayetlerden haberleri bile olmadığını ileri sürdü, ama yetkililer bu mazerete gülüp geçtiler. Bir gazetecinin son derece etkili biçimde dile getirdiği gibi, "Onlar tahta sıralarında açlıktan ölürlerken, hiç kimse neden diye sormadı. Kampa giden uzun yol boyunca ölürlerken, hiç kimse şaşkınlık belirtisi göstermedi. İyi yurttaşlar bu kampın manzarasına, gürültüsüne ve koskuna gözlerini kapatıp, kulaklarını ve burun tıkadılar"....[signature][hline]Daha önce hiç görmediğin aklın sınırlarını yıkacak bir yolculuk için Paranormal sırlara açılan kapı UFO NET
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_Diablo_Tyrael_, 28 Ağustos 2004 22:58 tarihinde demiş ki:
HiTLERiN ETKiLEME GÜCÜ

Hitler kimdi? Birçok kaynakta gizli güçleri kullandigi belirtiliyor en azindan dünyaya bir baska pencereden bakiyordu. Günümüzde daha da etkin olan gizemli bir düzenin en önemli üyesi miydi?


Bu birçok kaynağı lütfen yazdığımız bilgi içeren yazıların sonlarına ekleyelim. Lisede bile kaynak belirtmeden ödev kabul etmiyorlar.


said:
Tarih, politikbüyü sanatini kullanan örneklerden söz ediyor. Ama bu büyü baska bir büyü, hocamedyum büyüleri ile hiç ilgisi yok. Hedefi toplum ve sadece güç, iktidar ve maddi çikarlar için uygulaniyor. Yöntemi ise savas, kan ve ölüm hatta doganin ölümü. Burada Naziler'den günümüze uzanan bir gizem anlatiliyor.
"Yakinlarinin anlattiklarina göre", Adolf Hitler geceleri çigliklar atarak uyaniyordu; titreyerek anlasilmaz sözcükler söylüyor; soluk soluga yatagindan firliyor, odanin ortasina dikiliyor görmeyen gözlerle bakarak 'iste o buraya da gelmis, iste o' diye inliyor sonra yine anlamsiz garip sözcükler mirildanmaya basliyordu. Zorla teskin edilip yatagina yatiriliyor ama yine firtayarak iste yine orada, kösede..." diye haykirarak tepiniyor ve çigliklar atiyordu." Bu bölüm, Nazi liderlerinden Hermann Rausching'in "Hitler Bana Dedi kî" adli kitabindan alinmistir ve eger dogruysa inanilmazdir. Dünyayi titreten Nazi Lideri'ni ne korkutabilirdi? Belki de ölümün disinda hiçbir güç.


Koskoca bir ulusu yöneten, sabitfikirli zeki bir adamın ruhsal problemleri olabileceğini düşünmek bence "doğaüstü güçler" le ilişkisi olduğunu düşünmekten daha gerçekçi olurdu. Ki Hitler'in pisko-analizi adlı kitapta da Hitler'in ruhsal durumu hakkında detaylı bilgiler verilirlen, dengesizliğinden, cinsel yetersizliğiinden uzunca bahsedilmiştir.

Ayrıca Raushcning'in kitabında yer alan en çarpıcı kısımlardan biri olan Hitler'in boşluğa "Hey orda işte orda köşedeki!"
şeklinde bağırmasının fransız yazar Guy de Maupassant'ın kısa bir hikayesinden alıntı olduğu bugün bilinmektedir.

said:
Hitler, sürekli olarak zamaninin çok az kaldigi endisesndeydii ve sürekli korkuyordu. Sik söyledigi seyler arasinda, "Evrenin Kesin Dönemeci" sözü vardi ama egitilmemis olan bizler, gezegende olacak olan bir kiyameti tüm anlamiyla kavrayamazdik. Kitle için "Ruhun yanlis yolu" deyimin" kutlaniyordu: "Majikal Görüs"e sahip olmak insan tekamülünün amaciydi. Kendisi, o andaki ve gelecekteki basarilarin kaynagi olan gizemli bilginin esigindeydi, ilkel dünyaya ait efsaneleri inceliyor, ilk toplumlari ve kitleleri etkileyen hayalleri arastinyordu. Doga yasalarinin degistirilmesi için kullanilan majikal antik yöntemler hakkinda bir kitap bile yazdi. Kendi gücünün, gizli güçlerden kaynaklandigina emindi, insanliga yeni bir incil'i bir an evvel bildirmek hevesi içindeydi"


Hitler'in ilkel toplumları araştırma amacının, Alman ırkının "ari" yani üstün ırk olduğunu kanıtlamak olduğunu bugün çoğumuz biliyoruz. Onun insanlığa getirebileceği yeni incil yalnızca demir bir yumruk olabilirdi.

said:

Rauschning (Sosyalist Parti Kurucularindan)

"Führer'im, kara büyüyü tercih etmeyiniz, kara büyüyü veya ak büyüyü tercih edebilirsiniz. Ama kara büyüyü seçerseniz, artik o yasaminizdan ve kaderinizden asla bir daha çikmayacaktir. Çamura bulanmis mahluklarin sizi iyi yoldan çevirmelerine izin vermeyin, bunlar sizin yaratici gücünüzü çaliyorlar."
Hitler'le özel olarak görüsen bir yakininin konusmasindan, Rauschning'in tanikligi,..



Hermann Rauschning ilginç bir adamdır. Onun hakkında çok ilginç iddalar vardır. Danzig eyaletinin 1933-1934 zamanının belediye başkanı olmuştur. Bu görevinden sonra zıt eğilim göstererek hayatını bir profesyönel anti-nazı olarak sürdürmüştür. Hitler hakkında yaptığı kritikler ve eleştiriler 1932 -34 arasında onunla yaptığı görüşmelerle sınırlıdır.

Raushcning'in bu eleştirileri ve yorumları "Conversations with Hitler" adlı kitapta toplanmış ve dünya çapında çoğu soykırım karşıtı tarihçiden (Leon Poliakov, Gerhard Weinberg, Alan Bullock, Joachim Fest, Nora Levin and Robert Payne) "yorumların çok isabetli" olduğuna dair tepkiler almıştır.

Ancak herkes böyle düşünmüyordu. İsviçreli tarihçi Wolfgang Haenel beş yılını bu adamı ve kitabını araştırmaya vererek 1983 de sonucu açıkladı. "Bu kitap müttefik uydurmacasından ibarettir ve propaganda örneği olmasından başka hiçbir değeri yoktur". Raushcning'in Hitleri 100 lerce kez gördüğü iddasını da tarihi belgelerle kesin olarak çürütmüştür. Tarihi kayıt ve belgelere göre ikili yalnızca 4 kez bir araya gelmiş. Ve asla beraber yalnız kalmamışlardır.
[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Halfmumi, 29 Ağustos 2004 02:58 tarihinde demiş ki:
Rahiplerle ilişkisi olduğu başka bir kitaptada geçiyordu..
Ayrıca Gamalı Haçın oldukca ilginç bir manası olduğunu,bu manayı öğrenmek için 11 yıl[yada başka bir tür uzun süre] çok çile gerektiren bir şekilde yaşamak[rahiplerin ayarladığı şekildeydi yanılmıyorsam] gerektiğide yazıyordu kitapta...

Hitlerin konuşmalarında binlerce kişiyi nasıl etkilediği ne olursa olsun,halen sır konusu ama...


Gamalı Haç bildiğim kadarıyla mısır mitolojisinde "bereket" sembolüdür.[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 6 yıl sonra ...
Pyro said:

bu arada bu yazıyı bir ark.ıma gösterdım.$öle bi$i söyledi ve buraya eklememi istedi;

"Adolf Hitler Siyonist(herkisin bulunması gereken yerde olması) orgutunun bir piyonudur.2.Dunya savasinin cikma nedeni Yahudileri yoketmek degil onlari kurulmakta olan israile goc ettirmektir.Ve basarilida olmustur.Yakilan yahudilerin icinde bir tane aydin,zengin yahudi yoktur.Hepsi sakat,fakir kesimdedirler.Boylece hem israilin nufusu artmis hemde bir yukten kurtulmuslardir.Hitler fasist degil Siyonizm orgutunde bir piyondur. benim idolüm, yirminci yy in yetistirdigi en büyük despot, essiz bir deha, inanilmaz bir idealist, gayesi ugruna herseyi ve kendini feda eden bir dava adami. Kendisi benim idolüm olsada sadece fikirleri yönünden we zamanında söledigi sözler yüzünden taktir ediorum ama nazilere karsı bende karsıyım cünkü onların almayandaki gurbetcilere nası davrandıklarını biliyoruz nazilere karsıyım ama adolf hitlere bayılıorum"
p.s:ark.mın pc sinde forumlar acılmadıgı ıcın eklememi istedi.yazı bana ait degildir.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

BU MESAJI PEYGAMBER UMMETI ADINA 5 KIŞIYE DAHA GONDERIN.
içerik bakımından bu tarz bir mesaja benziyor. :)

edit: çok fena hortlatmışım da . sticky'den girdim ben buraya :F
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...