Halfmumi, 29 Ağustos 2004 02:58 tarihinde demiş ki:
Rahiplerle ilişkisi olduğu başka bir kitaptada geçiyordu..
Ayrıca Gamalı Haçın oldukca ilginç bir manası olduğunu,bu manayı öğrenmek için 11 yıl[yada başka bir tür uzun süre] çok çile gerektiren bir şekilde yaşamak[rahiplerin ayarladığı şekildeydi yanılmıyorsam] gerektiğide yazıyordu kitapta...
Hitlerin konuşmalarında binlerce kişiyi nasıl etkilediği ne olursa olsun,halen sır konusu ama...
Gamalı Haç bildiğim kadarıyla mısır mitolojisinde "bereket" sembolüdür.[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
soyunup yere yatıp sevgilisine kendini tekmeletiomuş öle dedi belgeselde eheh.[signature][hline]Prawler, 29 Ağustos 2004 20:17 tarihinde demiş ki:
Bu konuda diyecek birşeyim kalmadı
Yapacak birşey de..
Tek gecelik ilişkilerin adamı olacam sanırım sadece
Bütün dünyaya karşı savaşan bir insanın uyurken çığlıkla uyanıp manasız şeyler demesi doğal.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru
bu arada bu yazıyı bir ark.ıma gösterdım.$öle bi$i söyledi ve buraya eklememi istedi;
"Adolf Hitler Siyonist(herkisin bulunması gereken yerde olması) orgutunun bir piyonudur.2.Dunya savasinin cikma nedeni Yahudileri yoketmek degil onlari kurulmakta olan israile goc ettirmektir.Ve basarilida olmustur.Yakilan yahudilerin icinde bir tane aydin,zengin yahudi yoktur.Hepsi sakat,fakir kesimdedirler.Boylece hem israilin nufusu artmis hemde bir yukten kurtulmuslardir.Hitler fasist degil Siyonizm orgutunde bir piyondur. benim idolüm, yirminci yy in yetistirdigi en büyük despot, essiz bir deha, inanilmaz bir idealist, gayesi ugruna herseyi ve kendini feda eden bir dava adami. Kendisi benim idolüm olsada sadece fikirleri yönünden we zamanında söledigi sözler yüzünden taktir ediorum ama nazilere karsı bende karsıyım cünkü onların almayandaki gurbetcilere nası davrandıklarını biliyoruz nazilere karsıyım ama adolf hitlere bayılıorum" p.s:ark.mın pc sinde forumlar acılmadıgı ıcın eklememi istedi.yazı bana ait degildir.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|
BU MESAJI PEYGAMBER UMMETI ADINA 5 KIŞIYE DAHA GONDERIN.
içerik bakımından bu tarz bir mesaja benziyor. :)
edit: çok fena hortlatmışım da . sticky'den girdim ben buraya :F
Öne çıkan mesajlar
Gimli
Gamalı Haç bildiğim kadarıyla mısır mitolojisinde "bereket" sembolüdür.[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
arcane
Bu konuda diyecek birşeyim kalmadı
Yapacak birşey de..
Tek gecelik ilişkilerin adamı olacam sanırım sadece
eldar
Absolut
Profocio Web Hosting
Kızımız Duru
dattebayo
BU MESAJI PEYGAMBER UMMETI ADINA 5 KIŞIYE DAHA GONDERIN.
içerik bakımından bu tarz bir mesaja benziyor. :)
edit: çok fena hortlatmışım da . sticky'den girdim ben buraya :F
Dragonmax
Deathblade