-Neiloth- Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 burtonesk said: kızlar kendilerini güldüren erkeklerden hoşlanır bunu asla unutma kızlar hoşlandkları erkeklere gülerler yap espriyi gülerse hoşlanıyodur,gogo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 bazı kızlar pek kibar oluyo, ben gördüm. şimdi yüzüne gülüp yarın suratına bakmayabilir. kibarlık yarına kadar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 bana hep guluyolar =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 cevap geldi mi cevap? güldü mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 adam şoku atlatamadı bence ya da sevincinden kalktı göbek atmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 aquila said: bana hep guluyolar =( ertesi gün de gülüyorsa o kız senindir. ha yok dengesizse bildiğin kız abi, sal doğal ortamına, kafa yorma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 kizin altindan gir dolardan cik yap bu espiriyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 aquila said: sakin yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 arkadaşlar banu güldü :) teşekkür ederim yorumlarınız için skype'tayız şu an şuh kahkahalar atıyoruz beraber, 2 haftadır sadece bakkala gitmek için evden çıkmış arkadaşlara yollayabilirim sesini kaydedip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 banu diyince aklima hep... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 o kız senden hoşlanıyor hayırlı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 sağol kardeşim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 şuh kahkahaları bırak o atsın :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 kız müzik zevkimi soruyo şimdi, şarkı göndersene filan diyo, ne gönderiym sizce? bişeyler ifade etmesi filan lazım, var mı sizin bildiğiniz güzel bişey? metallica - nothing else matters düşünüyorum ben, yani senden başka gözüm hiçbir şey görmüyor anlamında ama emin değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 klasik olm.. başarısı garantili.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 bruno mars - the way you are de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Saeros said: kız müzik zevkimi soruyo şimdi, şarkı göndersene filan diyo, ne gönderiym sizce? bişeyler ifade etmesi filan lazım, var mı sizin bildiğiniz güzel bişey? metallica - nothing else matters düşünüyorum ben, yani senden başka gözüm hiçbir şey görmüyor anlamında ama emin değilim http://www.youtube.com/watch?v=hOv3bAWZhfM&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 tav olmazsa bul beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Dam üstünde un eler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Akhlaur said: Dam üstünde un eler. çok uzun bir süre 'uneler'i dam üstünde kurutulmak üzere serilen dolması yapılan bir sebze kurusu sanmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 neyse güldük eğlendik, ben okuldan aldığım tripodu denemeye gidiyorum şimdi öpüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 siyah mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 siyahsa dikkatli ol denerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Saeros said: neyse güldük eğlendik, ben okuldan aldığım tripodu denemeye gidiyorum şimdi öpüyorum Okul trşpod mu verşiyo lan nasıl LAAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar