-Neiloth- Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 burtonesk said: kızlar kendilerini güldüren erkeklerden hoşlanır bunu asla unutma kızlar hoşlandkları erkeklere gülerler yap espriyi gülerse hoşlanıyodur,gogo!
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 bazı kızlar pek kibar oluyo, ben gördüm. şimdi yüzüne gülüp yarın suratına bakmayabilir. kibarlık yarına kadar yani.
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 adam şoku atlatamadı bence ya da sevincinden kalktı göbek atmaya başladı.
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 aquila said: bana hep guluyolar =( ertesi gün de gülüyorsa o kız senindir. ha yok dengesizse bildiğin kız abi, sal doğal ortamına, kafa yorma
reyou Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 kizin altindan gir dolardan cik yap bu espiriyi bence.
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 arkadaşlar banu güldü :) teşekkür ederim yorumlarınız için skype'tayız şu an şuh kahkahalar atıyoruz beraber, 2 haftadır sadece bakkala gitmek için evden çıkmış arkadaşlara yollayabilirim sesini kaydedip
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 o kız senden hoşlanıyor hayırlı olsun :)
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 kız müzik zevkimi soruyo şimdi, şarkı göndersene filan diyo, ne gönderiym sizce? bişeyler ifade etmesi filan lazım, var mı sizin bildiğiniz güzel bişey? metallica - nothing else matters düşünüyorum ben, yani senden başka gözüm hiçbir şey görmüyor anlamında ama emin değilim
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Saeros said: kız müzik zevkimi soruyo şimdi, şarkı göndersene filan diyo, ne gönderiym sizce? bişeyler ifade etmesi filan lazım, var mı sizin bildiğiniz güzel bişey? metallica - nothing else matters düşünüyorum ben, yani senden başka gözüm hiçbir şey görmüyor anlamında ama emin değilim http://www.youtube.com/watch?v=hOv3bAWZhfM&feature=related
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Akhlaur said: Dam üstünde un eler. çok uzun bir süre 'uneler'i dam üstünde kurutulmak üzere serilen dolması yapılan bir sebze kurusu sanmıştım
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 neyse güldük eğlendik, ben okuldan aldığım tripodu denemeye gidiyorum şimdi öpüyorum
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Saeros said: neyse güldük eğlendik, ben okuldan aldığım tripodu denemeye gidiyorum şimdi öpüyorum Okul trşpod mu verşiyo lan nasıl LAAN
Öne çıkan mesajlar