Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 bitti finaller. tek büt şimdilik. bitirme projesinden okulumu uzatmak üzere hocam. yaparsa böyle bişey ne küfürler hazırladım belli değil. öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Bitti finallerim. 2 tane ders kritik onlardan sadece 1i F gelirse hiç bir sorunum yok demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 bugün açıklanan sınavlarla 2.50 olan piskolojik sınırımı geçmiş bulunuyorum. hadi bakalım 2.55 civarı bi ortalamayla mezun olacağım inşallah bitirme projesinden patlamazsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 2,06 2 ders geçersem okul bitçek akü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 uuu barnacle sınırda dans ediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 daha düşmez ortalamam :D 4 tane FF im var gerisi 4. sınıf dersi alıcam. bundan sonra hep yükselişteyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 sdasf ben de ne mutlu olmuştum 1.96 olan ortalamam son sene 2.5 olunca. Gören de 4.00'la mezun oldum sanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 2,5 zil takıp oynarım ben ama mümkün değil:D hedef +2,20 filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 final topiği varda büt topiği neden yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 deadwol alttan bayağı ders varmış 2.5 yapabildiğine göre 1.96 dan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 digital electronic final sınavına,dönem içinden gelen 37.5 puanla girip de finalden 15 alıp,totalde 45 den kalan bir insan evladıyım. Akabinde 2 sınav daha patladı,yarinki sinavda da babayı alcam gibi. 4 sınıfa gecerken oldumu şimdi ya8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 ofoofofofof bugün analitik kimya 2 adlı yakamı yıllardır bırakmayan dersin bütünden ~99 çaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 RamsesII said: deadwol alttan bayağı ders varmış 2.5 yapabildiğine göre 1.96 dan :D 4 dersim mi ne kalmıştı, bir de son sene ortalamam bayağı yüksekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 bugün tek ders sınavıyla mezun oldum be. EHE suratıyla geziyorum saat 4ten beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 CthuLhu said: bugün tek ders sınavıyla mezun oldum be. EHE suratıyla geziyorum saat 4ten beri. Darısı başıma de başıma de!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Bu dönemide atlattık.İst üni ingilizce işletme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 beden egitimi ne lan gfdg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 yarın 2 tane vizem var çok sıkıntılıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Masquerade said: beden egitimi ne lan gfdg. Sex yapıyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 benim de yarın vizem var. içimden çalışma gelmiyor diye bu saate kadar erteledim. hala gelmiyor ama istek. işin kötüsü AA getirmeye kasıcam dersi. Nasıl olcak merak içindeyim. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 selam benim yaz okulum yarın başlıyo ÖF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 batuhan said: Masquerade said: beden egitimi ne lan gfdg. Sex yapıyoruz :) isletme okudugunu dusunursek en faydali derslerinden biri o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Ne demek istiyosun işletme faydasızmı::o İşletme olmasa türkiye olmazdı be türkiyenin bütün kilit en önemli pozisyonlarındaki insanlar işletme mezunu akıllı olun >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Çok önemli bir bölümde okuduğunu zanneden bir işletme mezunu daha iş hayatının tokadını yedi. Zaytung'a koysam gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Ahaha en azından kendi işimizi yapıyoruz.Mühendis edalarıyla dolaşıp teknikerlik yapmıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar