gypsy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 katrancıda kamp yapıcaz bokuna 3dersten kaldım, diğer kalan dersleride sonradan bıraktım.büyük ihtimal özel tekrara kalacağım.devamsızlıktan kaldım diye bıraktığım derslerin yoklamaları girilmiş ve 2 tanesi bırakmış sadece boku bokuna bir dönemi yaktım.güzel sanatlarda özel tekrara kalmaya başarabilen nadir insanlardanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 sonunda bitti finallerim ama 5dersten kaldım.göt bir hoca var girmediği dersin finalini okuyo, inatla bırakıyor beni.diplomayı alıyım ilk işim, sopayla girişmek olcak adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 hocayla konuşmaya gidicem birazdan, hoca dediğimiz de dekan ama büyük ihtimal asistan okuduğu için olaylardan falan haberi yoktur babacan adam zaten yardımcı olur diye düşünüyorum. not değişmezse çok pis gg olurum ama, hadi hayırlısı. Hotdog said: hocanın 5 soru hazırlayın sınavda onları soracağım dediği finalde cevap anahtarını bile ben hazırlayıp, arkadaşlara dağıtmış olmama rağmen cb aldım, hayır en yüksek not cb değil. aa'lar ba'lar havada uçuşuyor e şimdi napılır bu adam napılır ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 eğitim hayatımın son finaline giricem 12de. mezun oluyorum ulaaaaaaan. asdsads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Hah asıl mokokoyu şimdi gördün sfsdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 o ne demek lan ? anlamadım asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Abi mezun olan kim varsa "abv böyle hayatın, öğrencilik güzeldi" diyor sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 asddasasd doğrudur. gorucez artık nolucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 en zor okul bizim okul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 AZMİN ZAFERİ OKULDA 4 saat dekanı bekledikten sonra notu cb den ba ya yükselttirdim YEAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 SeaGle said: Abi mezun olan kim varsa "abv böyle hayatın, öğrencilik güzeldi" diyor sdfg Benim arkadaşım müfettiş yard. oldu x bankasında, 3k civarı para alıyor primler vs. hariç; adam geçen gün doktora araştırıyordu yurtdışında sfa. İş hayatı acımasız. Btw benim finallerim başlamadı daha ABV MARMARA! Bitse de tez konusu araştırmaya başlasam ben de :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 bizde kim varsa is bulan, abi okumak iskence diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 İyi&Kötü, Gündüz&Gece, Ying&Yang yane... 1 kişi değil 1000 kişi de bişey dese, 1001inci çıkıp tersini sölicek. Bu argümanların sonu yok yani... Kişisel çabaya bakıyor herşey. Çok az da şans... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Ben şahsen bizim bölümü bitirip de öğrencilik güzeldi ya diyen duymadım pek. 3. ve 4. sınıfta bir kere eve dönüp de "oh şu gün de yapacak bir işim yok, rahat rahat takılayım" demedim. Lanet olsun böyle okul hayatına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 İşletme, sosyoloji, halkla ilişkiler, dekanla sevişmeler, iktisat falan gibi bölümler okusaydım muhtemelen özlerdim ben de yatmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 arkadaşım sallama dekanla sevişmeler diye bi bölüm yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 bitti lan okul... 25 haziranda mezuniyet toreninde alıorm diplomayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 ben hayatımın en yattıgım yıllarında oldugum ıcın ( dersin konusu ne onu bıle bılmeden girip c+ aldıgım derslerde var köpek gibi çalışıp F aldıgımda) o yüzden her türlü özlerim şu yılları ama tabii bunda ne iş yapacagıma baglı bıraz. Arkadaş demiş 3k maaş yok üst mevkii falan ama asıl zor olanda o degil mi? yükseldikce altında kalan herkesın sorumlulugu sana yukluyor senın ustunde ki adam o da senın yukunu alıyor falan dıye gider. İlerledikce sorumluluk arttıgından ve unide sorumluluk olmadıgından öyle Warren Buffet oldum ben hiç derdim yok olamıyorsun. Gün gelir esnaf olabilirsem ancak o zaman ogrencılıkten ıyı olur ( dıyorum bir manav falan açiim hafiften artık) Gz mokoko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 screwy said: yarın modelling & optimization ın 5.5 saatlik sınavıyla baslıyoruz coskuya hesap makinamın pili bitti nerdeyse(yeni makina) 10 sayfa islem yazdım(sadece islemler yani tabloları yorumları falan saymadan) Jacobian matrixlerle Newton rhapson methodların explicit eulerin yanına ugradıgı noktada Runge kutta ile el ele zafere ulastım.. modelling lutfen guzel bi not ver elim kırıldı bu arada okul ne kadar guzel lan diyen herkesi kimya muh e beklerim 3 + 4.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 abi o sorularin cevaplari hep 1-2 cumlelik kisa seylerdi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 mokoko said: bitti lan okul... 25 haziranda mezuniyet toreninde alıorm diplomayıbu arada gz babus aquila said: abi o sorularin cevaplari hep 1-2 cumlelik kisa seylerdi ya. abi kodu var matlabda 30 satır yazıosun bitio.. ama elle cozunce her iteration yarım sayfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 mokoko said: bitti lan okul... 25 haziranda mezuniyet toreninde alıorm diplomayı yaylalar yaylalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 tititititi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 sabah imal usulleri var, 41 alsam geçicem de pek alabilcem gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 sırf şu yeni siyah rotringlerden aldım diye bir ünite bitirdim. sonra 2. vizeye girmediğim ve ilk vizeden de 10-20 bişey aldığımı düşündüm. tüm gece belki sabahlarım diye sabahladım. şimdi yaz okulunda alırım nasılsa, gidip dd alsam neye fayda diye finaline girmeme kararı aldım. biraz daha zorlarsam söylememem ve ÖEEH YUH denilecek şeyleri de yazıcam. öhm. tamam. geçti. çoğu zaman kendimden nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar