Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Final Topiği

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

katrancıda kamp yapıcaz bokuna 3dersten kaldım, diğer kalan dersleride sonradan bıraktım.büyük ihtimal özel tekrara kalacağım.devamsızlıktan kaldım diye bıraktığım derslerin yoklamaları girilmiş ve 2 tanesi bırakmış sadece boku bokuna bir dönemi yaktım.güzel sanatlarda özel tekrara kalmaya başarabilen nadir insanlardanım.
Sosyal ağlarda paylaş

hocayla konuşmaya gidicem birazdan, hoca dediğimiz de dekan ama büyük ihtimal asistan okuduğu için olaylardan falan haberi yoktur babacan adam zaten yardımcı olur diye düşünüyorum. not değişmezse çok pis gg olurum ama, hadi hayırlısı.
Hotdog said:

hocanın 5 soru hazırlayın sınavda onları soracağım dediği finalde cevap anahtarını bile ben hazırlayıp, arkadaşlara dağıtmış olmama rağmen cb aldım, hayır en yüksek not cb değil. aa'lar ba'lar havada uçuşuyor e şimdi napılır bu adam napılır ...
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Abi mezun olan kim varsa "abv böyle hayatın, öğrencilik güzeldi" diyor sdfg

Benim arkadaşım müfettiş yard. oldu x bankasında, 3k civarı para alıyor primler vs. hariç; adam geçen gün doktora araştırıyordu yurtdışında sfa.

İş hayatı acımasız.

Btw benim finallerim başlamadı daha ABV MARMARA! Bitse de tez konusu araştırmaya başlasam ben de :/
Sosyal ağlarda paylaş

ben hayatımın en yattıgım yıllarında oldugum ıcın ( dersin konusu ne onu bıle bılmeden girip c+ aldıgım derslerde var köpek gibi çalışıp F aldıgımda) o yüzden her türlü özlerim şu yılları ama tabii bunda ne iş yapacagıma baglı bıraz.

Arkadaş demiş 3k maaş yok üst mevkii falan ama asıl zor olanda o degil mi? yükseldikce altında kalan herkesın sorumlulugu sana yukluyor senın ustunde ki adam o da senın yukunu alıyor falan dıye gider. İlerledikce sorumluluk arttıgından ve unide sorumluluk olmadıgından öyle Warren Buffet oldum ben hiç derdim yok olamıyorsun.

Gün gelir esnaf olabilirsem ancak o zaman ogrencılıkten ıyı olur ( dıyorum bir manav falan açiim hafiften artık)

Gz mokoko
Sosyal ağlarda paylaş

screwy said:

yarın modelling & optimization ın 5.5 saatlik sınavıyla baslıyoruz coskuya

hesap makinamın pili bitti nerdeyse(yeni makina)
10 sayfa islem yazdım(sadece islemler yani tabloları yorumları falan saymadan)
Jacobian matrixlerle Newton rhapson methodların explicit eulerin yanına ugradıgı noktada Runge kutta ile el ele zafere ulastım..

modelling lutfen guzel bi not ver elim kırıldı

bu arada okul ne kadar guzel lan diyen herkesi kimya muh e beklerim 3 + 4..
Sosyal ağlarda paylaş

sırf şu yeni siyah rotringlerden aldım diye bir ünite bitirdim. sonra 2. vizeye girmediğim ve ilk vizeden de 10-20 bişey aldığımı düşündüm.

tüm gece belki sabahlarım diye sabahladım.

şimdi yaz okulunda alırım nasılsa, gidip dd alsam neye fayda diye finaline girmeme kararı aldım.

biraz daha zorlarsam söylememem ve ÖEEH YUH denilecek şeyleri de yazıcam. öhm. tamam. geçti.

çoğu zaman kendimden nefret ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...