Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 3 günde 5 finale girdim. 1 tane gubidik bi seçmeli kaldı haftaya. bitti finaller oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 yarına 3 final, 3 ödev, cuma 1 final ve tez teslimi biterse herkese benden fatih marka kalem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 oha benim 1 yarın 1 de cuma var Holy said: Lyvanna_Dolores said: ayrica mac in allah belasini versin o'nun noktasili nerdeô bu mu? ya da bunlardan biri? ÒÓÕŌŏƠǑǪǬȮȰȬʘΌϘЮѺӪṌṎṑỞỠỢὍ arada noktalılar da var, seç beğen kullan. ಥ_ಥ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 evet üniversiteye geldiğimden beri ilk kez bir finali kaçırdım ben haftaya zannediyordum meğer bugünmüş raporum falan da yok bakalım nolcak. gerçi hocayla erasmusdan dolayı baya tanışıklığımız var, bir de antalyalı olması bonus :P ama rapor istemez umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Finaller bana girdiii oleeey :D Olsun umrumda değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Hayatımda ilk defa bi sınava tamamen boş girdim. Sınav da bana girdi haliyle. Kahrolsun diferansiyel denklemler. Gerçi vizeden sonra amaaan boşver diyip bırakmıştım dersi o zamandan beri gitmiyodum, finale de öylesine girdim ama yine de insana koyuyo ya hiçbişey yapamadan kağıdı o şekilde teslim etmek. 10-15 filan alsam, çan da 20 çıksa geçerim gerçi. sanırım. belki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 çok mükemmel bir final haftası geçirdim.1 ay tatil ohşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 son dakika dizdim gollerimi. artık çok raadım o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 yapay zeka var yarın, neyse ki veri yapılarından sonra olması avantaj oldu. veri yapıları patladı orası ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 4. sınıfım artık. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 15.00'de rock mechanics finalim var. başarılar diliyorum kendime. size de diliyorum tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 demin öğrendim konuları nerdeyse, okudum birer kere. anladım gibi çoğunu. bu sene geçicem artık. ama yine de zeusun da hermes'in de allah belasını versin. onlar sevişiyo derdi bize kalıyo anasını satiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 ders ne ki zeus hermes falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 dif denk direk ff kaldı kasmıyorum seneye hocaya okul bitiyor diye ağlar geçerim. termo 1 malz mekanik özellikleri taşınım (ısı-kütle transfer) metalik malzeme gibi kol gibi dersleri çatır çatır geçip istatistik, üretim lab ve seçmeli dersten büte kaldım kendimi tebrik ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Öleceksem şu finaller başlamadan öleyim bari. Boşu boşuna girmeyeyim sınavlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 5 finalin birini bilerek büte attım. onu büte atma sebebim olan döküm dersine çalıştım öküz gibi. dökümden de kaldım büte bıraktığımdan da kaldım. nasıl iş anlamadım. bişey değil 60-70 garanti diye kitabını bile getirmedim yanımda. nasıl çalışacağım bütüne orası meçhul. kesin kaldım diye düşündüğüm ve 2 gündür çalıştığım makine dinamiğinden de geçmişim. abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 c_a_p_t_a_i_n said: Öleceksem şu finaller başlamadan öleyim bari. Boşu boşuna girmeyeyim sınavlara. derin nefes al! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=9-gCQ0JaSWM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 razzRaziel said: ders ne ki zeus hermes falan yunan mitolojisi abi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 2/9 kaldim of yaz okulu yolu gorundu :| su faz diyagramlarinin pft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 mauauahhahahaha derse bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 faz diyagramları dünyanın en aptal şeyi ve hesaplamaları nasıl yapılıyor anlaşılmıyor abidik gubidik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 FromTheHell said: razzRaziel said: ders ne ki zeus hermes falan yunan mitolojisi abi :( bölüm neydi senin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 kesin kaldım dediğim dersi geçmişim. oley be. acayip mutluyum şuan. çok pis üzülüyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 bu dönem de final başlığını gene acı bir sonla hayatımdan çıkarıyorum---bir dahaki döneme kadar da karşılaşmamam dileğiyle...kolay gelsin herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar