Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Final Topiği

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

aquila said:

hmmmmmmm

kilitleme arkadaşım lütfen. burda sıkıntımızı paylaşıcaz hocaya derse kızacağız açıklanınca ya KODUK ÇOCUU diyeceğiz ya da öf ya nasıl ya diye ağlayacağız kendi içimizde.

5 ders + sunumlu proje alıyorum. Vizeler bana göre gayet imba geldiler. ama finaller fena stres. bi de bu sene mutlaka mezun olmalıyım stresi de olduğundan.
Sosyal ağlarda paylaş

yarın bir finalim..perşembe başka bir finalim cuma gene finalim..sonra pazartesi gene finalim...var bu böyle 18 ine kadar gitmekte...ve ben şu gün itibariyle iptal,ders çalışmak istemiyorum is-te-mi-yo-re...ama çalışman lazım zeper yapcak bişi yok...iyi de istemiyorum ki...olmaz çalışmalısın...

I used to be schzophrenic but we are ok now
Sosyal ağlarda paylaş

valla benim 5. yılımda ilk kez ilk haftada bitecek sınavlarım. bi de büte kalmasam hiç diye bi hayalde yaşıyorum da bu demir çelik teknolojisindeki gelişmeler saçmalığının allah belasını versin. 1980den sonra anca paslanmazı iyice geliştirmişler 200 sayfanın 180i yıllar öncesinin gelişmesi. dah ane okutuyon bana bunu.
Sosyal ağlarda paylaş

erucalavera said:

bugün ısı transferi vardı, gayet güzel geçti o
ama yarın motorlar'da sıkıntı olacak gibi, ezberlenecek çok şey var

ısı transferi de nasıl yalan bir derstir allahım. gerçi başka üniversitede başka hoca başka türlü mükemmel sunabilir dersi de. 2 yıl aldığım şu ders öğretim hayatım boyunca bana din kültürü dersinden daha az şey katan tek derstir sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok kolay, çözdüğü örneklere benzer sorulardan oluşan mukavemet sınavı vardı bugün

Lan 4 sorunun 3'ünü çözün dediği zaman karışıyor benim devreler
Hepsini çözesim geliyor

Lan diyorum biri eksikse şimdi, 4. soruyu daha iyi yaparım bence diyorum. Sonra ondan da emin olamıyorum. 15 dakika hangisi daha fazla puan getirir diye düşünüyorum.

Bide allah kahretsin, MPa'ı kN/cm^2'ye çeviremedim bugün. Benden mühendis olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...