Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Vardı biliyorum. ama bulamadım bulamıyorum. sağda solda başka topiklerin içine yamamayın düşüncelerinizi atın buraya kader ortağı lazım bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 hmmmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 ne alıyon bu donem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 aquila said: hmmmmmmm kilitleme arkadaşım lütfen. burda sıkıntımızı paylaşıcaz hocaya derse kızacağız açıklanınca ya KODUK ÇOCUU diyeceğiz ya da öf ya nasıl ya diye ağlayacağız kendi içimizde. 5 ders + sunumlu proje alıyorum. Vizeler bana göre gayet imba geldiler. ama finaller fena stres. bi de bu sene mutlaka mezun olmalıyım stresi de olduğundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 makinacıydın de mi sen,anlat kuzum dinliyom ben makinacının derdinden makinacı anlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 yarın bir finalim..perşembe başka bir finalim cuma gene finalim..sonra pazartesi gene finalim...var bu böyle 18 ine kadar gitmekte...ve ben şu gün itibariyle iptal,ders çalışmak istemiyorum is-te-mi-yo-re...ama çalışman lazım zeper yapcak bişi yok...iyi de istemiyorum ki...olmaz çalışmalısın... I used to be schzophrenic but we are ok now Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 bugün ısı transferi vardı, gayet güzel geçti o ama yarın motorlar'da sıkıntı olacak gibi, ezberlenecek çok şey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 valla benim 5. yılımda ilk kez ilk haftada bitecek sınavlarım. bi de büte kalmasam hiç diye bi hayalde yaşıyorum da bu demir çelik teknolojisindeki gelişmeler saçmalığının allah belasını versin. 1980den sonra anca paslanmazı iyice geliştirmişler 200 sayfanın 180i yıllar öncesinin gelişmesi. dah ane okutuyon bana bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 yarıiletken fiziği geliyor yarın, mmh. ardından devre temelleri, sonra nümerik, ööyle gidiyor, ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 erucalavera said: bugün ısı transferi vardı, gayet güzel geçti o ama yarın motorlar'da sıkıntı olacak gibi, ezberlenecek çok şey var ısı transferi de nasıl yalan bir derstir allahım. gerçi başka üniversitede başka hoca başka türlü mükemmel sunabilir dersi de. 2 yıl aldığım şu ders öğretim hayatım boyunca bana din kültürü dersinden daha az şey katan tek derstir sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 abi ısı trans. candır,çok fark ediyor demek ki veren hocadan hocaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 benim program çok kötü ya yarınki sınavdan sonra 1 hafta boyunca hiçbir şey yok, son 4 güne 16 kredi sıkıştırmış çılgınlar. ısı transferi zevkli ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 ORganic chemisrty 3 This Winter it gets colder and colder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 bugun forecasting vardı. yarın or modeling ve statistical quality control var. soraki gun inventory control var. 21inde de javayla bitiriorm bu donemi. su 3 gun cok fena. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 dün 2 sınava girdim. 1i tamam 1i büt. bakalım kaldı 3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 "nutella yerim" said: ne alıyon bu donem tarihçiyle konuşursam teşekkür alıcam galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 8 ders+araştırma projeli dönemi yarın dinamik ile bitiriyoruz kısfmetse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Çok kolay, çözdüğü örneklere benzer sorulardan oluşan mukavemet sınavı vardı bugün Lan 4 sorunun 3'ünü çözün dediği zaman karışıyor benim devreler Hepsini çözesim geliyor Lan diyorum biri eksikse şimdi, 4. soruyu daha iyi yaparım bence diyorum. Sonra ondan da emin olamıyorum. 15 dakika hangisi daha fazla puan getirir diye düşünüyorum. Bide allah kahretsin, MPa'ı kN/cm^2'ye çeviremedim bugün. Benden mühendis olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Yarın da elektrik elektroniğin temelleri denilen aptal dersin finali var Ulan ben mukavemette termoda bu kadar gerilmiyorum ya. Aptal herif zaten kuizlerde de hakettiğin puanın yarısını verip geçmiş direk. LE FUUUUUUUUUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 bugün malzeme vardı girmedim çalışamadığımdan ötürü büte bıraktım. dünkü termo sınavım da leş gibi geçti o da büte kaldı. yarın işletme ingilizcesi var o kolay geçilir. cuma günü ekonomi ve işletmede bilgisyar var hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 hic bi odev teslimine gitmedim kesin donem tekrari diyodum. bugun bi okula ugrayayim dedim. allaaam yareppim bu nasi sanstir butun hocalar cumaya kadar getir islerini dediler ^^ huzurla odevlerime donuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 ayrica mac in allah belasini versin o'nun noktasili nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 bu gün bitti benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Lyvanna_Dolores said: ayrica mac in allah belasini versin o'nun noktasili nerdeô bu mu? ya da bunlardan biri? ÒÓÕŌŏƠǑǪǬȮȰȬʘΌϘЮѺӪṌṎṑỞỠỢὍ arada noktalılar da var, seç beğen kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 GERGE said: bu gün bitti benim adamı ıssız sokakta bayılana kadar döverler BÖHÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar