dylanN Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 -alatariel- said: dilan antalyaya geldiğimde tanışalım mı? ben biseksüelim derdim de şimdi biri çıkar terbiyemizi bozuyorsun der diye demiyorum.
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 yok ben sadece irl kişiliğini merak etmiştim. seksüel isteklerim yok.
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 HoeZ said: SeaGle said: Forumun ağzına sıçtınız.forumun ağzına sıçmak insanların birbirleri ile seviyeli bir şekilde tartışması ise ve bu hoş karşılanmıyorsa ya o forum yozlaşmıştır ya da forum ne demektir bilinmiyordur bana kalırsa. griswold niye burda banlatırım çağrısı yaptı onu da anlayamadım. kim kime sövdü kim kimi incitti ya da kim forum kurallarını çğnedi anlayamadım. forum kurallarından ayrı rules of internet no9 diyorsanız bişey diyemem tabi. yöneticilerin insiyatifindedir hersey. hosuna gitmeyeni banler gayet. kızın biri foto koyuyor ve ardından kavgaya dönüyor polemik son 3 aydır böyle bu döngü forumun ağzına sıçılması oluyor bu da tabi albüm aylardır dilan ve rusları etrafında muhabbet döndürüyor. İnsanlar buraya fotoğraflarını koyardı ve fotoğraflarla geyik yapardık. Şimdi ise insanlar fotoğraflarını koyuyor ve kavga ediyoruz. Farkı anlatabiliyor muyum?
Otrivine Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 dylanN said: -alatariel- said: dilan antalyaya geldiğimde tanışalım mı? ben biseksüelim derdim de şimdi biri çıkar terbiyemizi bozuyorsun der diye demiyorum.biseksüel ne demek biliyor musun ilgi çekmek için mi yazdın sadece?
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 misal su vodka sisesi gerekli ilgiyi göremedgi icin (en az 10 post beklenti vardi sanrm) bu sayfada yine geldi.. yeterli ilgi level'ina ulasmazsa o sise yine karsimiza cıkıcak.. ek olarak martı hakli.. resim koymasam da eskiden okurdum albümü eglenrdm fln.. album 4 böyle nedenle yalan olmusken 5in ayni yolda olmasi acı..
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 hadi forumu birakalim. 3 diyince. bir iki... üü
HoeZ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 SeaGle said: kızın biri foto koyuyor ve ardından kavgaya dönüyor polemik son 3 aydır böyle bu döngü forumun ağzına sıçılması oluyor bu da tabi albüm aylardır dilan ve rusları etrafında muhabbet döndürüyor. İnsanlar buraya fotoğraflarını koyardı ve fotoğraflarla geyik yapardık. Şimdi ise insanlar fotoğraflarını koyuyor ve kavga ediyoruz. Farkı anlatabiliyor muyum? her karsılıklı mesaj yazma durumu kavga etmek degildir yahu tartışmak diye bir şey var literatürde. bazen iyi olur faydalı olur tartışmak. kavga diye nitelendirip atmak haksızlık olur.
Otrivine Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Tartışma sebebi çirkin tartışma şekliniz de bi o kadar anlamsız. Kim kazanırsa kazansın kaybeden bizim gibi sağduyulu ve yakışıklı patiler oluyor.
HoeZ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 aslında haklısın mesela şu tarz bi mesajınla bile cevap bekliyorsun ama prim vermemek en iyisi olucak sanırım tartışma da sonlanır gider. vodkaya dönelim biz iyi güzelmiş şişesi fashion vodkanın.
Otrivine Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Senden gelcek primi bahşiş diye bırakıyorum aslanım ben merak etme.
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 oha resmen hiçbişi anlamadım. dilan troll mu? hoez kime dert anlatmaya çalışıyor? bu olanlar neden oldu? abo. edit: dinan troll değil onu biliyorum sdf.
HoeZ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 olan bişey yok herkes ego tatmin çabasında benim de bişey anlatmaya çalıştıgım yok vakit geçiriyoruz forumda edebi yetenegimi geliştiriyorum diyeyim
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paticik albüm Thread'ini okurken yoruluyorum.
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Otrivine said: Senden gelcek primi bahşiş diye bırakıyorum aslanım ben merak etme. OHAAA MANYAK LAAAF
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 applev0dka said: misal su vodka sisesi gerekli ilgiyi göremedgi icin (en az 10 post beklenti vardi sanrm) bu sayfada yine geldi.. yeterli ilgi level'ina ulasmazsa o sise yine karsimiza cıkıcak.. ek olarak martı hakli.. resim koymasam da eskiden okurdum albümü eglenrdm fln.. album 4 böyle nedenle yalan olmusken 5in ayni yolda olmasi acı.. bu post ilgiyi haketmiş biraz :)
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Xenocide said: Otrivine said: Senden gelcek primi bahşiş diye bırakıyorum aslanım ben merak etme. OHAAA MANYAK LAAAF MANYAAAAAAAAKK OHAAA
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 bazı insanlar aptallık dereesinde rekora koşma peşinde ha sizin aptallığınız dukamda değil ama sinek vızıltısı gibi rahatsız ediyor
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Marveloth said: Xenocide said: Otrivine said: Senden gelcek primi bahşiş diye bırakıyorum aslanım ben merak etme. OHAAA MANYAK LAAAF MANYAAAAAAAAKK OHAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA KİKİKİKİİKİKİKİKİ
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 BabacumMostors said: bazı insanlar aptallık dereesinde rekora koşma peşinde ha sizin aptallığınız dukamda değil ama sinek vızıltısı gibi rahatsız ediyor abi duka lafını duymayalı en az bi 6 sene olmuştu sanırım, oha hüzünlendim lan :( Eskiden içinde duka kullanılan küfürler ederdik hep abov
Öne çıkan mesajlar