cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 HoeZ said: e tamam da o zaman niye sevmiyorum şu yaptıgını diye tavır takındın ki şaka da mı kaldıramıyorsunuz hiç? kırıcı ya da hakaret içeren bi mesajım olmadı sana karşı. cereb oltada! demekten da alınıyorsanız garbage gibi bi yerde üstelik foto konulup yorumlanan bi yerde nasıl rahat edebiliyorsun ki? kedi canını senin bak net olayım da ortada bişey yokken şimdi gerginlik yaratılmasın.o ''şu muhabbetler'' den kasıt bi genelleme.zaten sana cevaben yazılmamıştı.yani albümün genel yapısına hitaben.sana yazdıklarımda dikkat edersen öyle ayar veriyim bilmemne çabası yok ki zaten garbage da olduğumu biliyorum ve zaman zaman ben de foto koyuyorum buraya,geyik de yapılıyo.sadece o kadar sevişme bilmemne muhabbetinin üzerine rol çalmak(!) istemedim.hani ayar yada hakaret varsa da sorry yani.ki yok
HoeZ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 HAA tamam direk bana yazdım ben tüm sözlerimi geri alıyorum İYİ FORUMLAR --_--
0ne Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 albüm yine testesteron patlaması yaşamış. pöff. ayrıca. said: bırakın gençler sevişsin.
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 dylanN said: abi gayet itici ve antipatik bir görüntü sergilediğimi biliyorum forumda.Ben de isterdim sevgi pıtırcığı olup hepinizle kucaklaşmayı ama şimdi ben de forumun somurtkan itici şirini olayım. hem banhammerlar adeta gargamelin o hain kedisini andıran çekiciyle üstümüze gelmeden geçinip gidelim..(tu)
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 biri cıkıyor bi resim koyup 2 satir yazi yazip ardindan vanish cekiyor.. albüm'de millet birbirne girmekten helak oluyor sonra.. pc'nin basina kurulup halinize de gülüyodur sonra...
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 abi işler tam olarak öyle yürümüyor.
olitere Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 applev0dka said: biri cıkıyor bi resim koyup 2 satir yazi yazip ardindan vanish cekiyor.. aynen bu olay işte
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Şu olayın kaçıncı oluşu bilmiyorum da, gene olursa baya insan banlatacağımı belirtmek isterim.
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Griswold said: Şu olayın kaçıncı oluşu bilmiyorum da, gene olursa baya insan banlatacağımı belirtmek isterim. her hafta sonu ilgi bari bosalinca gerceklesen bir durum gec bile kalnms oldgnu dusunuyorum :)
LukeSkySprinter Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 dylan bildiğin erkek bütün patiyi trollüyo,yazık lan.
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 napae said: Kadın bariz herkesle taşşak geçiyor. bayanlara testis yakışırdı kim demişti hatta şükrü mü kadının testislisi diye
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 applev0dka said: Griswold said: Şu olayın kaçıncı oluşu bilmiyorum da, gene olursa baya insan banlatacağımı belirtmek isterim. her hafta sonu ilgi bari bosalinca gerceklesen bir durum gec bile kalnms oldgnu dusunuyorum :) forumda ki her kullanıcı gibi gercekleşen bir durumu benım de gerçekleştirmem neden "ilgi barı" tadında adlandırılıyor ben onu anlamadım. yanlış tarafa bakıyorsun . burda gerçekleşen olay sonrası, oluşan ve kişilerden kaynaklanan, durum ve vaziyetler hoş değil elmalı.
fede Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 sonra salaka sen sanki çok farklısın diyorum kendime devam ediyorum hayatıma
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 SeaGle said: KARI FOTOSU MU KONDU GÜNCEL SIÇTI ÇÜNKÜ ahahah abi şu tepkiye hasta oldum. hatta hastayım zaten o yüzden gülünce öksürük tuttu.
HoeZ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 dylanN said: forumda ki her kullanıcı gibi gercekleşen bir durumu benım de gerçekleştirmem neden "ilgi barı" tadında adlandırılıyor ben onu anlamadım. yanlış tarafa bakıyorsun . burda gerçekleşen olay sonrası, oluşan ve kişilerden kaynaklanan, durum ve vaziyetler hoş değil elmalı. gelip "şunla sevişiyoruz biz" diye mesaj yazarsan forumun kalitesi ve seviyesindeki çöküşü durduramıyoruz işte sorun bu yüzden cogu zaman sende oluyor bu yüzden bi süre sonra banlenme ihtimalin yüksek dilan. biraz seviye lütfen!
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 sende de bir herkese sataşayım çabası falan hayırdır ? ayrıca burası garbıç adı üstünde.. ayrıca kimse çocuk değil bir "sevişelim" lafından terbiyesi bozulsun,etkilensin,gece rüyasına girsin vs..
HoeZ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 bak sorun ilk cümlende başlıyor zaten. sataştıgım falan yok ama sırf böyle bi cümle yazdıgın için cevap vermek zorunda kalıyorum ilk önce sataştığım falan yok. birde herkese sataşma cabam yok. şu cümlenle şuna sataşmıssın diye örneklersen ve ondan sonra alıntılayıp niye herkese sataşıyorsun dersen tamam haklısın derim ama durup dururken şu cümleyle bi yere varamazsın. kimsenin cocuk olmadıgını bilemezsin çünkü foruma üye olurken 18 yaş sınırı yok.bunu da hatırlatayım. eğer senin hoşuna gitmeyen bir mesaj yazıldıgında bu sana sataşma değildir.gocunuyorsan mantıklı bir açıklama ile cevap verebilirsin, yoksa olmadık birşeyi oluyormuş gibi göstererek üste çıkmaya çalışmak yetersizliğin belirtisidir. ha bak bu satama olabilir ama art niyet ve hakaret niyeti taşımadıgımı belirteyim, sadece körü körüne mesaj yazıp insanları bezdirmeye çalışamazsın, biri gelir yüzüne vurur, mahcup olursun.
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 birazdan area masters gelip 2. bir emre kadar sevişmeyi yasaklayacak.
Öne çıkan mesajlar