Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm #5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
HoeZ said:

e tamam da o zaman niye sevmiyorum şu yaptıgını diye tavır takındın ki
şaka da mı kaldıramıyorsunuz hiç?
kırıcı ya da hakaret içeren bi mesajım olmadı sana karşı.
cereb oltada! demekten da alınıyorsanız garbage gibi bi yerde üstelik foto konulup yorumlanan bi yerde nasıl rahat edebiliyorsun ki?
kedi canını senin

bak net olayım da ortada bişey yokken şimdi gerginlik yaratılmasın.o ''şu muhabbetler'' den kasıt bi genelleme.zaten sana cevaben yazılmamıştı.yani albümün genel yapısına hitaben.sana yazdıklarımda dikkat edersen öyle ayar veriyim bilmemne çabası yok ki zaten garbage da olduğumu biliyorum ve zaman zaman ben de foto koyuyorum buraya,geyik de yapılıyo.sadece o kadar sevişme bilmemne muhabbetinin üzerine rol çalmak(!) istemedim.hani ayar yada hakaret varsa da sorry yani.ki yok
Mesaj tarihi:
dylanN said:
abi gayet itici ve antipatik bir görüntü sergilediğimi biliyorum forumda.Ben de isterdim sevgi pıtırcığı olup hepinizle kucaklaşmayı ama şimdi ben de forumun somurtkan itici şirini olayım.
hem banhammerlar adeta gargamelin o hain kedisini andıran çekiciyle üstümüze gelmeden geçinip gidelim..
(tu)
Mesaj tarihi:
Griswold said:

Şu olayın kaçıncı oluşu bilmiyorum da, gene olursa baya insan banlatacağımı belirtmek isterim.

her hafta sonu ilgi bari bosalinca gerceklesen bir durum gec bile kalnms oldgnu dusunuyorum :)
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

Griswold said:

Şu olayın kaçıncı oluşu bilmiyorum da, gene olursa baya insan banlatacağımı belirtmek isterim.

her hafta sonu ilgi bari bosalinca gerceklesen bir durum gec bile kalnms oldgnu dusunuyorum :)

forumda ki her kullanıcı gibi gercekleşen bir durumu benım de gerçekleştirmem neden "ilgi barı" tadında adlandırılıyor ben onu anlamadım.
yanlış tarafa bakıyorsun . burda gerçekleşen olay sonrası, oluşan ve kişilerden kaynaklanan, durum ve vaziyetler hoş değil elmalı.
Mesaj tarihi:
dylanN said:

forumda ki her kullanıcı gibi gercekleşen bir durumu benım de gerçekleştirmem neden "ilgi barı" tadında adlandırılıyor ben onu anlamadım.
yanlış tarafa bakıyorsun . burda gerçekleşen olay sonrası, oluşan ve kişilerden kaynaklanan, durum ve vaziyetler hoş değil elmalı.

gelip "şunla sevişiyoruz biz" diye mesaj yazarsan forumun kalitesi ve seviyesindeki çöküşü durduramıyoruz işte
sorun bu yüzden cogu zaman sende oluyor
bu yüzden bi süre sonra banlenme ihtimalin yüksek dilan.
biraz seviye lütfen!
Mesaj tarihi:
sende de bir herkese sataşayım çabası falan hayırdır ?

ayrıca burası garbıç adı üstünde..

ayrıca kimse çocuk değil bir "sevişelim" lafından terbiyesi bozulsun,etkilensin,gece rüyasına girsin vs..
Mesaj tarihi:
bak sorun ilk cümlende başlıyor zaten.

sataştıgım falan yok ama sırf böyle bi cümle yazdıgın için cevap vermek zorunda kalıyorum
ilk önce sataştığım falan yok. birde herkese sataşma cabam yok.
şu cümlenle şuna sataşmıssın diye örneklersen ve ondan sonra alıntılayıp niye herkese sataşıyorsun dersen tamam haklısın derim ama durup dururken şu cümleyle bi yere varamazsın.
kimsenin cocuk olmadıgını bilemezsin çünkü foruma üye olurken 18 yaş sınırı yok.bunu da hatırlatayım.
eğer senin hoşuna gitmeyen bir mesaj yazıldıgında bu sana sataşma değildir.gocunuyorsan mantıklı bir açıklama ile cevap verebilirsin, yoksa olmadık birşeyi oluyormuş gibi göstererek üste çıkmaya çalışmak yetersizliğin belirtisidir. ha bak bu satama olabilir ama art niyet ve hakaret niyeti taşımadıgımı belirteyim, sadece körü körüne mesaj yazıp insanları bezdirmeye çalışamazsın, biri gelir yüzüne vurur, mahcup olursun.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...