Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm #5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kermit said:

frp

bende böyle bir akima kapilmistim birzamanlar... üst mahalleden 3 tane çocuk frg midir ondan oynuyolardi. nasi bisey lan bu diye danisdim çocuklara. off sükrü mistik bir alemin karanlik odalarinda yitip gitmek gibisi yok inan bana dedi çocuk. gel sende bize takil ve elamdoria diyarlarinda bizimle engin maceralara atil dediler. o ne lan diye cevap verdim. elamdoria... bizim dünyamiz gölgeyle isigin savas alani, meleklerle seytanin satranç tahtasi... dur bi ayakkaplarimi kapinin önünde biraktim çalmasinlar dedim ve ayakkabilarimi içeri aldim. tekrardan bunlarin yanina gittigimde bunlar zar kagitlar magitlar biseyler yapiyolardi. kendine bi isim bulmalisin dedi bana toybars. sükrü diye ayni atiklikle cevapladim. püheheheh diye gülerek etrafimda dönmeye basladilar. sükrü mü püheheh yok kazim pühehe yok yok mahmut püheheh. oturun lan oturdugunuz yerde diye bagirarak üstünlügümü ortaya koydum. sükrünün nesi var ulan diye gürledim. ortalik sakinlesti ve ilk konusan toybars oldu. dostum mistik bir isim bulmalisin kendine. mesela benimki lord of the nights, aytunç unki dragon master, suphi ninki blind guardian. anlamlari nelan bunlarin dedim. off sükrü... benimki gecelerin efendisi, aytunçunki ejderha efendisi suphinin kide kör bekçi. zikerim lan gidiyorum ben. kör bekçi nedemek ulan. hem ben tiravestimiyim gecelerin bilmemnesi filan dedim. sinirliydim ve serçe parmagim titriyordu. ama çocuklarin ismarladiklari pizzayi hatirlayinca biraz daha kalmaya karar verdim. bir ingilizce sözlük rica ettim. sözlükle ilk kez tanisan her türk gibi hemen sik, ibne, piç, orospu gibi kelimelerin ingilizce anlamlarina baktim. tamam benim adim fucker dedim. vuuuvv harika dedi toygar ve omzuma yumruk atti. pizzayi hatirladim ve tepki göstermedim. nasi oynaniyo lan bu dedim. izle ve gör diye cevapladi aytunç. suan bir zindandayiz ve etrafimizda 3 ejderha var dedi toygar. sonra sira aytunça geçti. dragonball atagimla ejderhaya magic mana diablo damage thunder madnir. yeter lan diye çigirdimi hatirliyorum. aldim bunlarin zarlarini bi bardak suyla birlikte yuttum. sonra da kaçtim evden.
ejderhanin da amoga goyuyim
mizraginin da amoga goyuyim.bunelan
amaci ne lan bu oyunun

buda devamı. frp2

bikere internet kafede sex.com a giriyodum. baktim kafe sahibi sabri abi yaklasiyo. hemen bi oyun açtim. ultiga online mi ne bi oyun. kiliçli bi adamdim. bi adam yaklasti. ben sör albirt'in oglu antonyo'yum dedi. bende orospu çocugu küntekinim dedim. adam oradan uzaklasti. oyunu kapadim hemen. böyle oyun olmaz olsun. tekrar sexcom a girdim. o sirada sabri abi geldi. napiyosun lan sen dedi. hatami anladim ve basimi öne egdim. ama göz ucuyla ekrana bakmiyor degildim.
pardon sabri abi. bi hatadir yaptik. birdaha olmuyucak dedim.
sonra yine o oyunu açtim. ormanin derinliklerinde dolasmaya basladim. bi adam duruyodu. napiyosun lan sen dedim. lütfen önce konusma üslubunuzu degistirin dedi. götüne korum lan senin dedim. karsimdaki adam bi garipti. ben sör wilyim sitivirt'im. kilicim isigin ve adaletin bekçisidir. ve sen iblisin gölgesi. asla insanlarima zarar veremiyeceksin. ne diyosun lan sen. elhamdürüllah müslümanim ben dedim. adam duraksadi. abi naptin sen. oyunun konusunu konsptini ziktin dedi. ziktiret lan dedim. su parildayan at senin mi dedim. evet dedi. bikere bindirsene lan dedim. iyi bin dedi. aldim ati kaçtim. ve ultiga online diyarlarinda atimla beraber engin bir maceraya atilmak üzereyken 4 saattir oynadigimi ve yanimda 1 milyon 345 bin oldugunu farkettim. internet kafeden tabana kuvvet kaçarken beynimi tek bir soru kurcaliyodu. acaba oyunu save etmismiydim.

frpnin amoga goyuyim.

Mesaj tarihi:
Masq kendini şanslı hissediyor bugün.

Haydi bismillah.

Bu arada garbage modumuz kaan beyler topigi kitlemek üzereydi. Memeleri gösterdim show devam etmeli dedi.

True story.
Mesaj tarihi:
Ben bende değil, sende de hem sen, hem ben,
Ben hem benimim, hem de senin, sen de benim,
Bir öyle garip hale bugün geldim ki
Sen ben misin, bilmiyorum, ben mi senim.
Mesaj tarihi:
Farkındaysan arena yapmamışım hiç.

370 item level, 13/13 25man hc, yaklaşık 15-20 tane world rank top 10 dps.

Gel bi ara bir kaç trick öğreteyim.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...