xunn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Abi sezgin'in herkesten fazla saçma sapan oyun oynayıp, hipster müzikler dinleyip sosyal takılıyormuş RP'sine bayılıyorum. Kıçımın ortamcısı.
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Dynun said: tanışalım mı? http://img695.imageshack.us/img695/3086/sdfsd4.jpg yakışıklı ve tatlı adamsın vesselam
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 xunn said: Abi sezgin'in herkesten fazla saçma sapan oyun oynayıp, hipster müzikler dinleyip sosyal takılıyormuş RP'sine bayılıyorum. Kıçımın ortamcısı. abi oynadığım oyunların sayısı 3 fln. Hayatım iş oldu. Eski FEPESECİYİZ diye bu iftiraları kabul edemem. hipster müzikler de dinlemiyorum. hipsterlar benim dinlediklerimi dinlemeye başladılar. yapacak bir şey yok.
xunn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 said: hipster müzikler de dinlemiyorum. hipsterlar benim dinlediklerimi dinlemeye başladılar. yapacak bir şey yok. Sunu her duydugumda bir penny alsaydım....................
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 yılların indie genre'ine hipster müziği dedirtmem. Yüz yüze gel.
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 LucifeL said: Dynun said: tanışalım mı? http://img695.imageshack.us/img695/3086/sdfsd4.jpg yakışıklı ve tatlı adamsın vesselam bebeğims yaağ
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Sereglin said: yılların indie genre'ine hipster müziği dedirtmem. Yüz yüze gel. sana göre her şey indie zaten
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 götünden statement atma. hemen 1 tane yazdın diye havalara girme!
tunca Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 napae said: Öf albümü terkediyorum ben, çok sıkıcısınız. napae said: napae said: Öf albümü terkediyorum ben, çok sıkıcısınız. Kimse beni durdurmicak mı? napae said: Ay gerçekten gidiyorum çok bozuldum sdjfk trajedi yaşanmış. seninle gurur duyuyorum paticik
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Xaenin said: Ok ben bi de seni bi de synTESYSNENZEAR arkadaşımı banlamak istiyorum ikiniz için de problem yoksa. Çok içimden geldi niyeyse, lütfen.bak biz terbiyesizlik yapmadığımız halde bizi warrocktan banlattınız!
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 "nutella yerim" said: LucifeL said: Dynun said: tanışalım mı? http://img695.imageshack.us/img695/3086/sdfsd4.jpg yakışıklı ve tatlı adamsın vesselam bebeğims yaağbebeğims yaağ derken bana mı dinan'a mı :)
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 sana niye diyim la foto koyan senmisin
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 biliyoruz herhalde makarasına dedik ;)
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 tunca said: napae said: Öf albümü terkediyorum ben, çok sıkıcısınız. napae said: napae said: Öf albümü terkediyorum ben, çok sıkıcısınız. Kimse beni durdurmicak mı? napae said: Ay gerçekten gidiyorum çok bozuldum sdjfk trajedi yaşanmış. seninle gurur duyuyorum paticik jskadf.
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 abi şu yürüyen çocuk resmine fatoşhop bişiler yapıcam bi ara. kalabalık ev. bakamadım hiç pc'ye.
Öne çıkan mesajlar