Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm #5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kıl konusunu kapatmak çok kolaydı halbüsü, siz uzattınız konuyu kıllı bayanlara getirdiniz. Sonra kendiniz iğreniceksiniz yani, yazık etmeyin kendinize.
Mesaj tarihi:
vaniLLe said:

eski albümler derken 4 gün öncesinden bahsetmiyosun ins.

ne vardı ki 4 gün öncesinde? ben arada geliyorum. paso böyle pis muhabbete rastlıyıp gidiyorum sonra. şans işte
wastyrx said:

ya barbuş sende ikide bir gelip kokutmuşsunuz diyip gitme ZATE KILLI MEME GÖZÜMÜN ÖNÜNDEN GİTMİO SAA ATAR YABARIM!

ben mi koydum kılı memeye lan. napayim
Mesaj tarihi:
said:
whoa dude, me too, my friend call me hairy nipples cuz of it. i just play it off, and mention that its because i have much more testosterone them him and his little balls. take pride in your hairy nipples bro!

i pray to God that you're a guy

akdjjkfd
Mesaj tarihi:
barbu said:

vaniLLe said:

eski albümler derken 4 gün öncesinden bahsetmiyosun ins.

ne vardı ki 4 gün öncesinde? ben arada geliyorum. paso böyle pis muhabbete rastlıyıp gidiyorum sonra. şans işte
wastyrx said:

ya barbuş sende ikide bir gelip kokutmuşsunuz diyip gitme ZATE KILLI MEME GÖZÜMÜN ÖNÜNDEN GİTMİO SAA ATAR YABARIM!

ben mi koydum kılı memeye lan. napayim

http://forum.paticik.com/read.php?62,5318669,5350411#msg-5350411

gökalp bi potada topladı consun albüm tespitlerini gör ve neler kaçırdığına yan :P
Mesaj tarihi:

öndeki terörist kılıklı benim

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/hs270.snc6/179840_10150090566482384_575237383_6017979_2460730_n.jpg

Mesaj tarihi:
meme kanserine karşı önlem olarak alınmıyor o kıllar
sağlık için yyane

Bi adım ötesi de koltuk altını almamak oluyor gene sağlık babında :P
Mesaj tarihi:
abi ispanyada böyle kaçak, boş evlerde yaşayan filan hippiler vardı. bi kız ile bi adam işte bizi çağırdılar. ne ara tanıştım onlarla bilmiyodum da. içiyoduk işte. geldiler vs. gelin evde takilmaca dedi. gittik biz de kızlı erkekli.

o çağıran kızın koltuk altı kılı sanırım kıllı bir erkeğin 3-4 ay hiç kesmemesi sonucu çıkacak kıldan daha fazla kıllıydı. gittikten sonra farkettim :( boncuk filan takılırdı.

rezil oldu gecem sfdfds.
Mesaj tarihi:
yav said:

meme kanserine karşı önlem olarak alınmıyor o kıllar
sağlık için yyane
Bi adım ötesi de koltuk altını almamak oluyor gene sağlık babında :P

Hatun seni yemiş kanka. Alakası yok göğüs kanseriyle falan.

Olmasın ya.
Mesaj tarihi:
elikanliadam said:

olitere said:

bide beninde kıl çıkıp almıyanlar var çok ilginç dünyalar

abi ben üzerindeki kıl alınmaz teklikelidir
evet sorduğumdada böyle diyolar ama çok kötü gözüküyor yav
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...