Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm #5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Xaenin 1 senelik üyeliğim var zamanımın çoğunu da eskilere göre daha fazla patide geçiriyorum.
Çok rahatsızlığın varsa bölümden banlersin tutupta burda üzerimden prim yapmaya çalısan çömezler gibi postlar atmazsın.
değil 3 dolarlık ilgiye (ki 3 dolarlık ilgi de neyse artık) 2 kuruşluk ilgiye bile ihtiyacım yok.
eh xaenin ezdi beni şimdi.napcam :(
Mesaj tarihi:
neden herkesin senin üzerinden prim yapmaya kastığını düşünüyorsun nası bir ego bu ya.
cidden hoşlanmayıp belirtiyorlar belki. belki değil öyle.
Mesaj tarihi:
dylanN said:

Xaenin 1 senelik üyeliğim var zamanımın çoğunu da eskilere göre daha fazla patide geçiriyorum.
Çok rahatsızlığın varsa bölümden banlersin tutupta burda üzerimden prim yapmaya çalısan çömezler gibi postlar atmazsın.
değil 3 dolarlık ilgiye (ki 3 dolarlık ilgi de neyse artık) 2 kuruşluk ilgiye bile ihtiyacım yok.
eh xaenin ezdi beni şimdi.napcam :(

Benim senin üstünden prim yapmaya neden ihtiyacım olsun onu açıklar mısın bir zahmet. İçi boş mesajlar atıyorsun sürekli eyvallah da bari kendini bir konuda savunurken yazdıklarına anlam yüklemeye çalış. Şu forumun başına gelmiş en boş beleş insan olabilirsin, ki inan çok fazla boş beleş insan gördük biz burada. Senin çok hoşuna gidiyor insanların üzerinden prim yapmaya çalışıyor olması fikri de yani mesela benim gözümde hiç bir significance taşımıyorsun, tahsilin yeter mi anlamaya bilmiyorum kusura bakma.

Yani sözün özü sen, benim buradan gördüğüm kadarıyla, benim üzerinden prim yapmak isteyeceğim kaliteye yaklaşabilecek potansiyele bile sahip değilsin, o yüzden boş hayallerle boş postlar atma hiç, senin hedef kitlen ben değilim, daha lesser insanlarla prim muhabbetini yapabilirsin.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...