Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Günlerdir adam gibi uyumuyorum, çok sinirliyim. Yakarım buraları yemin ederim.
sesu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 "Hayatım kadın ekseninde dönmüyor" dediieeeeee.
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 said: he has already got laid ahah
sesu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Fistan said: şesudan ısmarlama postlar Sfjhfdadjk şAKA şaka Çok ayıp sdf.
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Okuldayım şu anda youtube göstermiyor buralar, mırıldanın biraz ben anlarım.
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Xaenin 1 senelik üyeliğim var zamanımın çoğunu da eskilere göre daha fazla patide geçiriyorum. Çok rahatsızlığın varsa bölümden banlersin tutupta burda üzerimden prim yapmaya çalısan çömezler gibi postlar atmazsın. değil 3 dolarlık ilgiye (ki 3 dolarlık ilgi de neyse artık) 2 kuruşluk ilgiye bile ihtiyacım yok. eh xaenin ezdi beni şimdi.napcam :(
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 İTSAYOFDITAYGIRİTSDIKIRİMOFDIFAYT
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 nevı gona meyk u kıraay nevı gona seey gudbaağy
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 çık aradan nutella şarkı şuan fonda çalıyor tehlikeliyim.
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 BİRİ MUTFAĞIN YERİNİ GÖSTERSİN HEMEN ONA !
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 çok tehlikeliyim o zamanlar,gözlerime bakcak delikanlı bulamıyorum
Bella Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 neden herkesin senin üzerinden prim yapmaya kastığını düşünüyorsun nası bir ego bu ya. cidden hoşlanmayıp belirtiyorlar belki. belki değil öyle.
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 bız erkek erkege takılrken daha guzldı buranın ortamı sankı..
sesu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Allahım iyi ki bir çükünüz var ya. Erkek erkeğe erkek erkeğe.
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 dylanN said: Xaenin 1 senelik üyeliğim var zamanımın çoğunu da eskilere göre daha fazla patide geçiriyorum. Çok rahatsızlığın varsa bölümden banlersin tutupta burda üzerimden prim yapmaya çalısan çömezler gibi postlar atmazsın. değil 3 dolarlık ilgiye (ki 3 dolarlık ilgi de neyse artık) 2 kuruşluk ilgiye bile ihtiyacım yok. eh xaenin ezdi beni şimdi.napcam :( Benim senin üstünden prim yapmaya neden ihtiyacım olsun onu açıklar mısın bir zahmet. İçi boş mesajlar atıyorsun sürekli eyvallah da bari kendini bir konuda savunurken yazdıklarına anlam yüklemeye çalış. Şu forumun başına gelmiş en boş beleş insan olabilirsin, ki inan çok fazla boş beleş insan gördük biz burada. Senin çok hoşuna gidiyor insanların üzerinden prim yapmaya çalışıyor olması fikri de yani mesela benim gözümde hiç bir significance taşımıyorsun, tahsilin yeter mi anlamaya bilmiyorum kusura bakma. Yani sözün özü sen, benim buradan gördüğüm kadarıyla, benim üzerinden prim yapmak isteyeceğim kaliteye yaklaşabilecek potansiyele bile sahip değilsin, o yüzden boş hayallerle boş postlar atma hiç, senin hedef kitlen ben değilim, daha lesser insanlarla prim muhabbetini yapabilirsin.
Öne çıkan mesajlar