md5 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 beyler haxball room açın da neşemizi bulalım
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 abi ben de dilana atteniton whore dedim, düşündüğün kadar güzel değilsin ortalama good looking bir kızsın da dedim ne bileyim o.... demek farklı bir boyut. Yorum yapmak değil bu artık, saldırmak direk. Bana ne ya takılın pff
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Takılcaz tabii arkadaşım sanane. Kim o.... demiş kıza? Nereden uyduruyosun. Yazdık kaç kere. OKuyamıyorsun da herhalde. Sen attention whoreluk yapıp yanlış yere çekiyosun benim yazdıklarımı. Sen yorumlama bi zahmet rica edicem. Tey allahım ya.
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 sonuçta kaç saat çalışması gerektiği de hesaplandı
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Rotweiler said: Takılcaz tabii arkadaşım sanane. Kim o.... demiş kıza? Nereden uyduruyosun. Yazdık kaç kere. OKuyamıyorsun da herhalde. Sen attention whoreluk yapıp yanlış yere çekiyosun benim yazdıklarımı. Sen yorumlama bi zahmet rica edicem. Tey allahım ya. akıllı falan mı zannediyorsun kendini? ne yazdığın gayet açık, kıvırma.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 bi laf dediyseniz arkasında durun harbi. kıvırmayın. daha komik oluyorsunuz.
olitere Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Myshkin said: olitere said: Rotweiler said: yaptığın işi yapan(!) herkes biniyor zaten. bu ne abi o zaman , hakkatten bende rahatsız oldum boku çıkıyor yani, sonrada white knight oluyoruz ahaha ne white knightından bahsediyorsun sen ya ahahah kalkıp orospu diyin ayıptır arkadaşlar yapınca yancı olalım
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Rotweiler said: Xaenin said: Ya bu kızı şımarık, görgüsüz bir insan olarak görmektense gelip troll olarak görebiliyor olmanız acaip komiğime gidiyor. O ışığı görebiliyorsunuz yani. Yok abi yok yanlız değilsin. Antalya mevzuna gelince evet, bu sene yeterince tanıdım ve nefret ettim. İyi dostların hatrını sormak dışında o gerizekalı rus deri defilecilerinin yanına hayatta uğramıyorum. Bu yukarda kendini troll sanan eleman da, zaten deri tanıtmaktan öte manken olamaz. Gören Adriana lima'nın yanında Victoria kanatları ile geziyo sanar. Porche u varmış. Antalyada senin yaptığın işi yapan(!) herkes biniyor zaten. Dedemanın önündeki starbucksun yer tümseklerinden hızıca geçerek ses felan çıkarıyolar, göremeyen olduysa görsün diye. This. şurada yazdığını anlamayacak kadar aptal değil insanlar, arkadaşın dediği gibi kıvırmaya çalıştıkça daha komik oluyorsunuz.
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Pfff. Komedi olan sizsiniz beyler. Kimsenin kıvırdığı yok. Çok takılmayın pavyona bu sıralar. Her gördüğünüzü çıkar için dansözlük yapıyor sanıyorsunuz.
olitere Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 reyci o kadar abarttınız ki herkese antipatik gelen kız mağdur duruma geçti herkes korur oldu
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 adriana lima bizim bilmedgmz baska bir is mi yapıor anlamıyorumki ?? iyice böyle koruyucu melek moduna burunup puan kazanma cabasna grmeye gerek yok yani.. siz lafi anlmak istedgnz gibi anlamsnz hepsi bu ...
0ne Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 abi neyse foto gelsin, konu biraz dağılsın. Hiç fotojenik değilim, göz zevkini bozmak istemeyenler bakmayabilir. Nerede Dün serumla resim çektiren hastalar, onlara ilaç yazacam. oh noes yanlış önlük
Cons Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 bi lejyoner için birbirine girdi lan millet hahahah
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 çok acayip ya. bizim içimiz fesat ondan öyle anlıyoruz demek ki. her boku da kıza yamanmaya calısmak olarak algılayan zihinlere kişi kendinden bilir işi demek istiyorum sadece.
md5 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 bi kere isteyen istediğini der onda hem fikir miyiz banlanması gerekiyosa banlanır banlanmıyosa da demekki büyütülcek birşey yoktur
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 salak mısınız kavga ettiğiniz şeye bakın lan haha diyerek kavgaya dahil oldum gg
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 *eliyle bir işareti yaparak* Bi saniye şimdi, bak, abi... bisaniye. Bi bırak bişi yapmıcam ya.
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Abi tamam. Sırf senin hatrına ama bak. Yürü gidip köfte yiyelim remzi abiden.
Öne çıkan mesajlar