Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm #5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi ben de dilana atteniton whore dedim, düşündüğün kadar güzel değilsin ortalama good looking bir kızsın da dedim ne bileyim o.... demek farklı bir boyut. Yorum yapmak değil bu artık, saldırmak direk. Bana ne ya takılın pff
Mesaj tarihi:
Takılcaz tabii arkadaşım sanane.
Kim o.... demiş kıza? Nereden uyduruyosun. Yazdık kaç kere. OKuyamıyorsun da herhalde. Sen attention whoreluk yapıp yanlış yere çekiyosun benim yazdıklarımı. Sen yorumlama bi zahmet rica edicem. Tey allahım ya.
Mesaj tarihi:
Rotweiler said:

Takılcaz tabii arkadaşım sanane.
Kim o.... demiş kıza? Nereden uyduruyosun. Yazdık kaç kere. OKuyamıyorsun da herhalde. Sen attention whoreluk yapıp yanlış yere çekiyosun benim yazdıklarımı. Sen yorumlama bi zahmet rica edicem. Tey allahım ya.

akıllı falan mı zannediyorsun kendini? ne yazdığın gayet açık, kıvırma.
Mesaj tarihi:
Myshkin said:

olitere said:

Rotweiler said:

yaptığın işi yapan(!) herkes biniyor zaten.

bu ne abi o zaman , hakkatten bende rahatsız oldum boku çıkıyor yani, sonrada white knight oluyoruz

ahaha ne white knightından bahsediyorsun sen ya
ahahah kalkıp orospu diyin ayıptır arkadaşlar yapınca yancı olalım
Mesaj tarihi:
Rotweiler said:

Xaenin said:

Ya bu kızı şımarık, görgüsüz bir insan olarak görmektense gelip troll olarak görebiliyor olmanız acaip komiğime gidiyor. O ışığı görebiliyorsunuz yani.

Yok abi yok yanlız değilsin.
Antalya mevzuna gelince evet, bu sene yeterince tanıdım ve nefret ettim. İyi dostların hatrını sormak dışında o gerizekalı rus deri defilecilerinin yanına hayatta uğramıyorum.
Bu yukarda kendini troll sanan eleman da, zaten deri tanıtmaktan öte manken olamaz. Gören Adriana lima'nın yanında Victoria kanatları ile geziyo sanar. Porche u varmış. Antalyada senin yaptığın işi yapan(!) herkes biniyor zaten. Dedemanın önündeki starbucksun yer tümseklerinden hızıca geçerek ses felan çıkarıyolar, göremeyen olduysa görsün diye.
This.

şurada yazdığını anlamayacak kadar aptal değil insanlar, arkadaşın dediği gibi kıvırmaya çalıştıkça daha komik oluyorsunuz.
Mesaj tarihi:
adriana lima bizim bilmedgmz baska bir is mi yapıor anlamıyorumki ??
iyice böyle koruyucu melek moduna burunup puan kazanma cabasna grmeye gerek yok yani.. siz lafi anlmak istedgnz gibi anlamsnz hepsi bu ...
Mesaj tarihi:

abi neyse foto gelsin, konu biraz dağılsın. Hiç fotojenik değilim, göz zevkini bozmak istemeyenler bakmayabilir.

Nerede

Dün serumla resim çektiren hastalar, onlara ilaç yazacam.

oh noes
yanlış önlük

Mesaj tarihi:
bi kere isteyen istediğini der onda hem fikir miyiz

banlanması gerekiyosa banlanır banlanmıyosa da demekki büyütülcek birşey yoktur
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...