sabonis Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Kanuni said: 100kg lik bir adami pelerinle cekmek icin nasil bir kas yapisinda ve agirlikta olmak lazim bunun bir formulu varmi acaba. denemek istiyorum birde saf ipekden pelerin kevlardan daha saglammis, kursun gecirmiyormus onuda denemek istiyorum , paticik icin bu testlere talibim. bari şans veriyorsanız, düzgün şans verin dikkatli izleyin yahu :D ipek demiyor. spider silk diyo. full örümcek ağından yapılmış bir pelerin gibi düşünün yani. ha dizi kötü mü? bence sonuna kadar. 30. dakkada bıraktım sonuna kadar bile izlemedim. indirdiğime üzüldüm falan 1.4 gb'ı... o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Kanuni said: 100kg lik bir adami pelerinle cekmek icin nasil bir kas yapisinda ve agirlikta olmak lazim bunun bir formulu varmi acaba. denemek istiyorum birde saf ipekden pelerin kevlardan daha saglammis, kursun gecirmiyormus onuda denemek istiyorum , paticik icin bu testlere talibim. Altı üstü bir dizi hem de bir süper kahramanla ilgili bir dizi niye bu kadar gerçeklik arıyorsunuz ki? Yani arıyacaksanız izlemeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 _ILuVaTaR_ said: summer glau için şans verilir Bir de: Amma da Firefly'ın ekmeğini yediler bu televizyoncular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 firefly tekrar baslasa yicekler esas ekmegi ama kimse bisey yapmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 İlk bölümü izledimde, çok güzeldi bence. Ama diziden çok çizgiromana benzemiş. Tam çizgiroman havası var, sanki kare kare okuyoruz. Hoşuma gitti epey; böyle farklı, esprili birşey. Çizgiroman manyağı olmayanlar ne kadar sever bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 diziyi izlemdim cok umutlu değlim, ama cizgiroman manyağı olmıyanlar öcne cizgi roman manyağı olsunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 O konuda sana katılıyorum. Çizgiromanlar herkesin hayatının önemli bir parçası olmalı. Aklıma geldi bir de: Sandman filmi vardı, o ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 olmaz oyle sey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 GERGE said: Sandman filmi vardı, o ne oldu? Film iptal :( Ama HBO'ya dizi geliyor :) Bir iyi, bir kötü haber oldu böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 kötü değilmiş izlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 abi.. summer glau.. bence de kötü değil, izleniyo yani sıkmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 bu dizilerde konularda şey takılmaları oluyor. (elemanın elinde eldiven olması lazım) kız "arabaya dokunduğunda verdiğin parmak izi!" diyor. sen de "he tabi yedik biz" diyorsun falan. konuda böle çok aksama var. ama izleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Çizgiroman okur gibi izliyorum ben bunu. Suspension of disbelief abi. Çizgiroman okuyucusunun anasının karnında karakteri yaratılırken alması gereken feat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 adamın milleti falan kolunun tek hamlesi ile uçurması f=ma falan takmaması ok. ama parmak izi falan be abi. az detaya dikkat eder adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 3. bölümü izledim şimdi. Bu Summer Glau ne güzel kızdır ya... Beni bu kadar etkileyen son aktris Nicole Kidman olmuştu lisedeyken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 interpreter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 gitgide bölümler daha kötü oluyor, neyse summer glau var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Summer Glau'nun odunsu bakışlarının, kalasvari gülüşünün ailecek hastasıyız. Bu kadar mimiksiz mi desem olup da bu kadar çekici olabilen başka bir kadın yoktur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Tek kıl olduğum taraf summer ile bi aksiyon olamayacak olması kahramanın ailesi yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Dizi patlayana kadar summer için izlerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 13 bölüm anlaşmışlar zaten. İkinci sezon gelmez bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 99% patlar dizi. hatta iddada açsalar düşünmem girerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 devam eden var mı? son 2 bölümü izlemedim ben. canım summer glau çekince googledan bakıyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 İyi gidiyor. Patladı ama. 10. bölümde bitecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 izliyorum ben de hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar